14 Септември, 2021 20:56 66 672 69

Какво прави днес "Робинята Изаура" - години след голите СНИМКИ

  • робинята изаура-
  • луселия сантос-
  • актриса-
  • минало-
  • носталгия

Актрисата Луселия Сантон разчупва образа на доброто момиче като приема поканата да се снима за най-популярното мъжко списание

Много преди Марисол, Есмералда и Касандра българската публика имаше възможност да проследи живота на робинята Изаура от едноименния роман на Бернардо Гимараеш. Тази бразилска сапунена опера чупи рейтинги, постига световна популярност и бележи кариерата на актрисата Луселия Сантос.

Днес 63-годишната бразилка е сред най-големите телевизионни звезди и е изключително активна в защитата правата на човека, пише Труд.

„Робинята Изаура“ е бразилска теленовела, заснета през 1976 г. базирана на едноименния роман на Бернардо Гимараеш, който разказва историята на младата робиня и нейното търсене на истинската любов и така желаната свобода. Сериалът се радва на значителен успех и се излъчва в повече от 80 страни.



Главната роля изиграва тогава 19-годишната актриса Луселия Сантос. Образът на робинята Изаура ѝ донася световна слава, но и образ на добро момиче, поради което често ѝ предлагат да играе подобни персонажи.

За да излезе от порочния кръг, тя решава да се снима за бразилското издание на Playboy в началото на 80-те години на миналия век и този ход изненадва феновете ѝ. Успешната ѝ кариера продължава половин век и тя заменя актьорството с продуцентски ангажименти.

След 20-годишен брак през 1986 година Луселия се развежда със съпруга си Джон Нешлинг, бразилски диригент. Двамата имат син Педро. Актрисата ражда на върха на популярността, 6 години след излизането на „Робинята Изаура“.

За това как съчетава кариерата си на актриса и ролята на майка, Луселия казва: "Винаги съм била актриса, свободен човек. Никой никога не ме е принуждавал да стана домакиня и да напусна работата си.

Синът ми ме придружаваше по време на всички заснемания и репетиции, седеше зад кулисите на театъра, докато аз играех. Той беше моят малък спътник, който от ранна възраст разбра какво са киното и театърът. След това порасна и тръгна по своя път. ... той е известен актьор в Бразилия."

Така изглежда днес секс-символът на 80-те Луселия Сантос.

Актрисата поддържа отлична форма и не се срамува да я показва, въпреки че е над 60. Понякога в социалните мрежи качва доста откровени снимки. Признава, че поддържа фигурата си с вегетарианска диета и тибетска медицина.


Секс-символът от 80-те се шегува, че единственият мъж за когото днес би се омъжила е Ричард Гиър, който също като нея изповядва будизма. „Няма да променя свободата си за нищо на света. Освен ако Ричард Гиър, който изповядва будизма, не се появи в живота ми", заявява тя в интервю.

В ежедневието си бразилката е много скромна. Предпочита дънки и тениски, използва обществения транспорт и няма огромен персонал от прислужници, дори и камериерка, въпреки че живее сама в голяма къща. Свободното си време прекарва в компанията на своята внучка Каролин.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 64 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ебрееее Леонсио

    35 4 Отговор
    Ибрееерр Тубиас
  • 2 ИЯО

    188 12 Отговор
    Страшен сериал наистина. Сега съм на 49 години ,но ясно си спомянм времето му. Нямаше кой да играе с мен навън тогава . Всички си бяха по къщите и гледаха и ревяха на Изаура. :)

    Коментиран от #15, #57

  • 3 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    59 40 Отговор
    Велик сериал толкова много романтика и хубави неща в него. Всеки мъж си мечтае съпругата му да прилича на госпожа Изаура по характер и всяка жена си мечтае за съпруг който да прилича на господин Алфонсио по характер. Колко много съм плакал от умиление и вълнение докато гледам този сериал велико просто незабравимо велико.Да е жива и здрава госпожа Изаура и дано всички жени са романтични и добри като нея. Малките момиченца трябва да си водят записки тук Изаура каза така тук Изаура постъпи така тя е романтичен идеал и пример за всички.

    Коментиран от #6, #69

  • 4 Град Козлодуй

    33 13 Отговор
    И аз плача за Луселия. И за Освалдо Риос.
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Село Казанлък

    39 13 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Защо пишете глупости .Никоя нормална жена няма ,да седне и да записва какво е казала героиня от Роман и сериал ,сниман през миналия век . Какво ще кажете за снимките за Плейбой .

    Коментиран от #8

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    18 22 Отговор

    До коментар #6 от "Село Казанлък":

    Ами не съм гледал този сериал Плейбой за който говорите но съм сигурен че е хубав ако е латино американски. Иначе естествено че жените трябва да взимат пример от героините от романтичните сериали всеки мъж иска жена която да прилича на госпожа Изаура.

    Коментиран от #9, #30, #32, #49, #59

  • 9 Те не заева и у телкаджията тогава

    17 7 Отговор

    До коментар #8 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Кога ти дадоха инв. Пенсията на 12 ли?

    Коментиран от #52

  • 10 Генади

    8 4 Отговор
    тази вечер ще пропусне среднощната статия на г-жа Маринова, защото ще прави кекс;)
  • 11 Даааа

    32 4 Отговор
    Освалдо идва, подобна Данчето, мани,мани. Киндзадза е моят филм. Бях на 15 и ясно си спомням, как обикалях квартала с балканчето, и размишлявах върху травмата която ми остави.

    Коментиран от #26, #54

  • 12 Студопор

    56 1 Отговор
    ...Когато Плейбой моделите не бяха пълни с ботокс, силикон и куп други субстанции, без които изглеждат като улични псета.
  • 13 Виталия Р.

    20 6 Отговор
    Марчето да драсне няколко реда за адашката й от "Просто Мария". Уникален сериал, гледах го с възбуда. И накрая ме изкефи как главната героиня от унизеното положение стана известна бизнесдама и си върна на всички, които се опитаха да я смачкат. Филм, кокто си заслужава!
  • 14 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    21 8 Отговор
    Благодаря още веднъж за хубавата статия. Би било чудесно ако има подобни статии и за артистите от други велики латино американски романтични сериали на които всички сме плакали и сме се валнували като Трима братя три сестри, Вдовицата в бяло, Осъдена, Срещу вълните на живота и така нататък. Велики романтични класики.

    Коментиран от #29, #45

  • 15 ддд

    64 1 Отговор

    До коментар #2 от "ИЯО":

    ЕЕ и седморката на блейк си го биваше .

    Коментиран от #16, #17, #44

  • 16 Виталия Ражнатович

    28 1 Отговор

    До коментар #15 от "ддд":

    "Добрият, лошият и злият" класика, ама отвсякъде! Само не зная защо го наричат "спагети-уестърн"😂😂

    Коментиран от #18, #33

  • 17 Херлок Шолмс

    44 2 Отговор

    До коментар #15 от "ддд":

    На мен по-ми харесваше Богат-беден и Коломбо...ръц!!! Че на таа Изаура много се ревеше...
  • 18 Киро Питоня

    22 3 Отговор

    До коментар #16 от "Виталия Ражнатович":

    Че ти как искаш да му викат бе..юфка уестърн или фиде уестърн ли?

    Коментиран от #23

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 А моята баба...

    30 1 Отговор
    ...викаше- Най-харесвам филма- ,,Робинята ИзаВра"...😆😆😆!
  • 21 А най омразен беше ..

    27 0 Отговор
    ...Леонсио...🙄☹️😤🤐😖✊...!
  • 22 А баба ми така казваше:

    32 1 Отговор
    Ей, тоъ Лионсиу голем мръсник...

    Коментиран от #28

  • 23 ПРАСЕТО ПЕПА - НА ПЛАЖ / PEPPA PIG

    15 2 Отговор

    До коментар #18 от "Киро Питоня":

    Сапунка бе Киро ,сапунен сериал
  • 24 ПРАСЕТО ПЕПА - НА ПЛАЖ / PEPPA PIG

    36 5 Отговор
    Най голямата трагедия бе ке спре тока 😁,имаше една мода по онова врвме енергото си играеха на диджей ,светне угасне .Бабата си умираше от яд че не може да гледа сериала ,идва тока точно в краят на филма последните надписи .

    Коментиран от #40, #42

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Тракторист

    23 3 Отговор

    До коментар #11 от "Даааа":

    Да брат.скоро го даваха някъде.на десетата минута почнах да си мисля,че не съм добре и смених канала
  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Говедото

    24 0 Отговор

    До коментар #22 от "А баба ми така казваше:":

    Абе мръсник- мръсник, ама май опраши Изаура..мръсника мръсен той..ъхъ..
  • 29 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    8 2 Отговор

    До коментар #14 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Това не е сайт за романтични филми.
  • 30 Село Казанлък

    4 1 Отговор

    До коментар #8 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Това е еротично списание ,погледни по добре с инките към статията . Четете но спите.
  • 31 Суетната

    8 7 Отговор
    И аз съм след 60 г и поддържам форма, но не се получава,, измъчен,, хора през 80 г, да гледат ,, как в латинското уса,, има роби ачик-ачик, хич не е било за гледане, ама, аде като нямаше порно, само това даваха и в петък,, съветску ТВ,, - пусти времена в БГ, актрисата сега изглежда зле, голотата да ни вълнува, в плейбой, защо.....?!
  • 32 Гост666

    4 7 Отговор

    До коментар #8 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Ужас олеле вие не знаете какво е това . А сте прочели статията , не видяхте ли снимките , май от радост , че записали за някаква , баба която е била артистка през 70 години на 20 век и сте пропуснал снимките .
  • 33 Ник

    4 0 Отговор

    До коментар #16 от "Виталия Ражнатович":

    Защото има италиански актьори.
  • 34 2.0 R

    27 0 Отговор
    Аз си падах по Жаноария.
  • 35 Дядо Добри

    19 4 Отговор
    Нямаше какво да се гледа тогава, за това и всички зяпаха сапунката. Ама автора на статията явно най - много я е зяпал, та е изтарвал уроци по математика и пише глупости. Актрисата е на 19-сет през 1976-а. Развежда се през 1986 след 20-сет години брак. Е какво, на 9 годинки ли се жени? Подсъдно е, дори и в Бразилия!
  • 36 Аз, все още си,, падам,,

    5 4 Отговор
    По Жаноария, защото беше добра, ама нз дали все още е жива..!

    Коментиран от #39

  • 37 как какво прави

    18 8 Отговор
    Прави секс с Леонсио, какво друго?

    Интересно, защо робинята е възбяла, а лошия не е по-светъл от нея?

    Безсмилена сополива боза за зрители с много свободно време и сив живот.
    Днес не можеш накара и 1% от зрителите да гледат подобно нещо. Търските сериали са по-клачествени дори.
  • 38 джими

    25 2 Отговор
    нищо не казвате за Шака Зулу, който се излъчваше горе-голу по същото време...мега як беше
  • 39 Баба Вуна

    4 1 Отговор

    До коментар #36 от "Аз, все още си,, падам,,":

    Не е! Починала е на 77 години през 2002 г.!

    Коментиран от #65

  • 40 Чадо

    7 0 Отговор

    До коментар #24 от "ПРАСЕТО ПЕПА - НА ПЛАЖ / PEPPA PIG":

    Сега е същото само че тока не го спират спират умишлено сигнала на екрана се появява няма сигнал и на най гледаните филми и това е само който приема от антена познайте защо.тормозят бабите за да минат на абонамент към местна кабеларка
  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Стига бе

    14 7 Отговор

    До коментар #24 от "ПРАСЕТО ПЕПА - НА ПЛАЖ / PEPPA PIG":

    как е спирал токът, нали България е била в Рая през комунизма...

    Коментиран от #47

  • 43 Ха ха ха

    6 1 Отговор
    Фидел Кастро я е награждавал в Куба с най високите почести като заявил, че притежава в своята видеотека скандалният филм от 1981 г. Лус дел фуего. в главна роля Луселия Сантос. Лус дел Фуего е била първата нудистка в Бразилия и актриса играеща гола пред публика.
  • 44 гост

    13 0 Отговор

    До коментар #15 от "ддд":

    Тука само дъртаци ли сме се събрали.🤣Коментираме филми от миналия век.Иначе Летисия Калдерон-Есмералда,беше номер 1.И към днешна дата на 53, връща от пътя,както се казва.
  • 45 Настрадамус

    17 0 Отговор

    До коментар #14 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Е имаше и други сериали ,Жената зад щанда ,болница на края на града , реквием за гранада , океан , енейда , вилхем тел , робин худ , фюри ,зеленото чудовище и други За Българските сеиари няма да пиша защото всеки един човек трябва да ги знае по имена и да ги е гледал.

    Коментиран от #66

  • 46 Бозар

    10 2 Отговор
    А пък като бях в казармата един зевзек разправяше, че всъщност сериалът представлява "приличната" част от бая разкрепостен еротичен сериал. Комунистическите цензори просто изрязали. горещите сцени и го пуснали. И там в порно частта най-главната героиня не била Изаура, а Жануария!
  • 47 ПРАСЕТО ПЕПА - НА ПЛАЖ / PEPPA PIG

    14 11 Отговор

    До коментар #42 от "Стига бе":

    Рай ама друг път като дискотека беше с тока светне два часа угасне само при дисководщият ток президента .Мизерни години за кола или телевизор чакаш с записване на опашка руските таралясници .Баща ми цялата вечер чака да купи телевизор вечр чакат камиона да дойде попитай хората живели и през комунизма да ти разкажат.Това е само част от райският живот
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Диди

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Няма сериал ,,Плейбой,,
  • 50 Ха ха ха

    0 0 Отговор
    Сериала аква вива - жива вода или както го превеждат на английски медуза е отново с Луселия Сантос като там и партнира Фабио Жуниор - Той по-късно участва в сериала Страсти под слънцето в ролята на тайнственият фотограф. Той Фабио Жуниор изпълнява и песента към темата за Милена и Нандо - So voce - в превод само ти.

  • 51 редник

    3 1 Отговор
    Ех, г-жо Атанасова,
    Трудно ли Ви е да проверите фактите, когато пишете:
    "Днес 63-годишната бразилка..."

    От Уики:

    Мари́я Лусе́лия дус Са́нтус (порт. Maria Lucélia dos Santos; род. 20 май 1957)...
  • 52 Мими

    2 0 Отговор

    До коментар #9 от "Те не заева и у телкаджията тогава":

    На 36-ти.
  • 53 ИВАН

    13 0 Отговор
    А сега ни заливат от всякъде с турски и индийски сериали, за радост на махалата
  • 54 Льольо

    5 1 Отговор

    До коментар #11 от "Даааа":

    "Кин дза дза" е нещо не знам как да го определя... но си спомням, че тогава го изгледах целия до среднощите.

    Коментиран от #58

  • 55 Винкело

    13 1 Отговор
    На етажа в студентското общежитие един имаше руско телевизорче - екранчето му беше точно колкото цигарена кутия, пък иначе апаратчето дълго към половин метър. Брейиии, що колежки издумка тоя с телевизорчето си. За една серия да погледат само...
  • 56 баба Йоца

    6 0 Отговор
    А какво прави Рубенс де Фалко ?
  • 57 Рико

    7 1 Отговор

    До коментар #2 от "ИЯО":

    Леля ми имаше котка, която беше кръстила Изаура.
  • 58 Рико

    3 6 Отговор

    До коментар #54 от "Льольо":

    Хитроумно поднесено нещо, което беше тежка присъда над режима в СССР. Тогава се дивях как са го изпуснали! Героите нямат въздух да дишат .... обаче други планети ще завладяват! СССР едно към едно.
  • 59 хаха

    8 0 Отговор

    До коментар #8 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    На мен секс символ ми е Деси от Дулово, само като я видя и свършвам.
  • 60 ddddd

    1 0 Отговор
    Оправете си грешките името на актрисата е Луселио СантоС не сантон
  • 61 Ха ха ха

    0 0 Отговор
    На снимките със змията, Луселия Сантос е в ролята на Лус дел Фуего филм от 1981 г. за бразилска нудистка и актриса играла чисто гола пред публика само с една или две змии които тя е дресирала лично.
  • 62 Ете

    2 0 Отговор
    Това се казва робски труд !
  • 63 Конаре

    2 0 Отговор
    "oбрaз нa дoбрo мoмичe, пoрaди кoeтo чecтo ѝ прeдлaгaт дa игрae пoдoбни пeрcoнaжи. Зa дa излeзe oт пoрoчния кръг, тя рeшaвa"

    По-скоро да излезе от непорочния кръг.
  • 64 Аууу

    5 1 Отговор
    Сега се играе робинята българка от обикновенната българка.
  • 65 Надминала

    1 0 Отговор

    До коментар #39 от "Баба Вуна":

    родата си..... от кво омряла...?!
  • 66 Ок така е

    1 0 Отговор

    До коментар #45 от "Настрадамус":

    Да добавя иЧестни сини очи с този сериал започна излъчване Студио Х
  • 67 Патето Яки

    0 1 Отговор
    Марийке а какво прави сега Леонсио.

    Коментиран от #68

  • 68 Патето Яки

    1 1 Отговор

    До коментар #67 от "Патето Яки":

    Разбрах починал е
  • 69 Патето Яки

    4 1 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Какъв Алфонсио си гледал , във филма плантатора се казва Леонсио.