Един добър начин, по който можем да сме убедени в хубавото качество на месните продукти, които консумираме, е да си ги набавяме в прясно състояние. Ако това невинаги е възможно, е препоръчително поне да ги замразяваме в домашни условия, а не да купуваме дълбоко замразени. Когато замразяваме кайма у дома обаче, винаги съществува неудобството, съпровождащо нейната обработка след размразяването, пише actualno.com.
Обикновено се налага да оформяме каймата, когато тя се размрази, но докато още е в студено състояние. Това причинява силен дискомфорт на пръстите и кожата на ръцете ни. Те често изтръпват от замразяването, а при хора със студова алергия това може да доведе до много по-опасни последствия за кожата. Затова, още преди да е замръзнала каймата, я оформете така, както смятате да я сготвите, за да може после да е възможно най-лесна за отчупване и приготвяне.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 Ами НЕ
14:42 15.09.2021
2 баба
14:44 15.09.2021
3 ddddd
14:47 15.09.2021
4 Стас
15:04 15.09.2021
5 Сварявам я
17:25 15.09.2021
6 премъдри
09:06 17.09.2021