Last news in Fakti

16 Септември, 2021 12:55 3 274 10

Теа и Наум се стягат за сватба (ВИДЕО)

  • теа минкова-
  • теа и наум-
  • наум шопов

Двойката е заедно от почти 9 години

Наум Шопов и годеницата му Теа Минкова най-накрая обявиха, че ще вдигат сватба, след като годежът им е факт от три години, през които се появи и дъщеричката им Амая. Вероятно близките им са в трепетно очакване да станат официално семейство.

Ето, че и този момент дойде след многото пъти, в които звездната двойка отлагаше голямото събитие в последните години. Новината Теа и Наум очаквано съобщиха чрез видео в каналите си в YouTube, типично за активните инфлуенсъри.

"Най-накрая решихме да сключим брак, сгодени сме от три години. Дълго време отлагахме, бяхме го забравили дори", призна актьорът от "Откраднат живот".



"Когато станахме гаджета, преди девет години, си мечтаехме каква ще бъде тортата на сватбата, как ще е аранжирана, коя ще е първата песен. Когато се сгодихме, рязко се отказахме да сключваме брак, хората започнаха да ни напъват, но тази година бяхме за първи път на сватба на приятели, която беше толкова хубава, още на следващия ден решихме да търсим къде да бъде и нашата", сподели Теа.

Двойката обясни, че умишлено е избрала да сподели радостната вест лично, за да изпревари медиите, които често преувеличават случващото се около тях, както неотдавна сториха, пишейки, че Наум и Теа са си купили апартамент в столицата, струващ им 1 милион лева. И понеже не желаят подобни неистини да съпътстват техния голям ден, бъдещите съпрузи уточниха, че ще държат почитателите си информирани за всичко, касаещо сватбата им.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Behemoth

    15 0 Отговор
    Безсмисленици!
  • 2 ddd

    21 0 Отговор
    Тези по ден два ни набутвате какво си стягат в кога си лягат,колко често ходят до тоалетната и т.н кой изобщо го интересува за тях
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Българин

    16 0 Отговор
    А кои са тез ?
  • 5 Янко

    10 1 Отговор
    Дреме ми на подпъпника.
  • 6 хаберих

    11 0 Отговор
    Въпрос на брюнетка към блондинка:
    - За какво служи автомобилната свещ,ма?!
    - За да свети на буталото,та да не си удря главата в клапаните.
  • 7 Мръсния Фикри

    6 0 Отговор
    Тези,, чесно,, ми омръзна ха, като,, образи,...!
  • 8 Жан Клод ( с двата ножа)

    4 0 Отговор
    Стегнахте ли се?
  • 9 надарена кака

    3 1 Отговор
    Дреме ми на сатененитепрашки!
  • 10 Ana

    8 1 Отговор
    То днес е по - лесно да се ожениш от това да си резервираш маса в добър ресторант, но да е наистина добър. Правят го заради снимките и видеото и най - вече за последователи. Една друга роди в you tube, разведе се оак там, скараха се пак там. Язък за Шопов , че се изгуби в тая инфлуенсърска джунгла, добре плтена, но джунгла. А уж първоначално шеше да става лекар, след това смени конкретно на пластичен хирург. Днес рекламира тоалетна хартия семейно . Виновни са единствено рекламодателите, плащащи за подобни зВизди.