18 Септември, 2021 12:53 4 377 16

Иво Димчев раздава пари на феновете си (ВИДЕО)

  • иво димчев-
  • пари-
  • концерт-
  • участие-
  • певец

Певецът показа в профила си в социалните мрежи как хвърля пари в публиката

Ексцентричният артист Иво Димчев намери нов начин да забавлява публиката на концертите си, като раздава пари.

Това се случва по време на изпълнението на песента му „Пари и любов“, а за всяко следващо шоу обещава да дава по 100 лв. повече. Първият концерт, на който решил да го направи, бил специален за него, защото за сефте изпълнил шест нови песни. Раздавал десетолевки по време на песента „Пари и любов“. Похарчил 200 лв., а на следващия концерт раздал 300, така всеки път раздаването на кинти ще нараства с по 100 лв., решил Иво.

Публикация, споделена от Ivo Dimchev (@ivo_dimchev)

Преди да започна да раздава пари, Иво Димчев подаряваше на феновете торбички с надпис „И ти си парцал, и аз съм парцал, но за тебе живота си бих дал“, който е част от песента му „Парцал“, писа Телеграф.

„Хората са свикнали с идеята, че на един нормален концерт субстанцията "пари" се движи винаги от зрителя към певеца или от зрителя към бара. Хората са свикнали, че след концерт си отиват по-богати духовно, но по-бедни материално, защото са похарчили пари за вход и за алкохол. Именно затова написах песента „Пари и Любов“, за да мога да си позволявам от тук нататък на всеки мой концерт поне за 4 минути да нарушавам това правило. Та, по този повод преди концерт вече ще си заделям по едни 200-300 лева, които да мога да раздавам на моята мила публика всеки път, когато изпълнявам тази чудесна песничка! Пък един ден, като се позамогна ще заделям по един два бона. Защо пък не! Веднъж се живее!", написа креативният изпълнител в Инстаграм.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Верно ли

    16 3 Отговор
    Пфффф, отврат!
  • 2 Последния Софиянец

    12 6 Отговор
    По десет лева на ден.Раздал 200 лв.Тоя имал цели 20 фена.ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха ха
  • 3 Циганин с тротинетка

    3 2 Отговор
    Крави,волове,баааница бааааница,Иво Димчев,Хилда Казасян,Ботевъ(Пловдив),Дудукчиев и тъй нататаъка.
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Веси Транс

    7 4 Отговор
    Искам да чукамм Иво Димчев

    Коментиран от #8

  • 6 Бате Енчо

    2 2 Отговор
    Иво Димчев има съвместна песен с ГРАД КОЗЛОДУЙ!
  • 7 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    4 3 Отговор
    Колко да е креативен певеца има визия на избягал от болница за хора с психични проблеми.Секундите от видеото ми бяха достатъчни повече нямам желание да го слушам.Плаща или по скоро връща парите на публиката ( обезщетения - Нещо, което се дава за причинени щети, вреди или загуби. Парично обезщетение) които са платили за да видят и чуят от такъв талант и лъв би избягал ако го чуе.Жената която се галеше с парите по лицето моите най-дълбоки съболезнования -видимо е готова да се подложи на следващ тормоз да присъства на негов концерт .Накъде върви България?Новите сили на бъдеща позитивна системна промяна няма да са бедните (масата бедни), а декласираните хора на интелекта и знанието, на новата „творческа класа“.Декласифицираният елемент или, както се наричат ​​такива хора, лумпен е пяна, която се появява по време на кризисните моменти на революциите. Основното нещо, което е важно за тези хора е, като използват объркване, да получат социален статус, да станат проспериращи, но не чрез труд, а чрез паразитизиране върху обществото.
  • 8 недей

    5 2 Отговор

    До коментар #5 от "Веси Транс":

    Ще се заразиш със СПИН...
  • 9 Мда

    11 3 Отговор
    Ексцентричен артист?! Така ли им викате вече на подобни пропаднали екземпляри от третия пол?! Едно време такива са ги лекува ли, а по-южните географски ширини от нас даже не си губят времето и направо ги хвърлят от някой висок покрив. Не призовавам за това, но чак да ги рекламирате и представяте като някакъв ултра съвременен артист, това е прекалено

    Коментиран от #16

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Гошо

    8 2 Отговор
    Защо натрапвате педали?
  • 12 СУВЕРЕН

    1 2 Отговор
    ............ само злоба и просташки изказвания...........хубава държава , много прост народ....
  • 13 д-р Емилова

    3 1 Отговор
    Горкият, напъва си и нищо не става! Видя се “великото” му участия в британската версия “music idol” или каквото беше там.
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 15 Пепи

    1 4 Отговор
    Какъвто ще да е по свестен е от вас . Вие в магазина ще се скарате за 5 Ст човека и 10 лв да раздава пак дава и пак някои гладен може да се нахрани а вие освен да злобейте ни клеветите за др не ставате
  • 16 копи пейст

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "Мда":

    В съседните на България страни – Турция, Гърция, Сърбия, Македония бяха създадени съвременни музикални стилове, основани на фолклора на съответните народи. От този вид е съвременната попмузика в Гърция – “елиники травуда”, за чийто баща с основание може да се приеме големия гръцки композитор Микис Теодоракис. Като следствие от безкрайно убитото национално самочувствие, от дълго време в България само се копират чужди музикални форми. В резултат на това ние се обогатихме с нови музикални жанрове от вида “стара градска музика”, която копира музика от Чехия, Украйна, Германия, Франция и др.; “естрадна и забавна музика” основана на копия от Италия, Англия и САЩ и напоследък “чалга”, основана главно на цигански, турски и гръцки напеви и съпровод. Истинското музикално наследство на българите обаче тъне в забрава и постепенно изчезва. От това губят не само българите, от това губи Европа и света, защото културното разнообразие се унищожава.