Last news in Fakti

20 Септември, 2021 16:29 6 969 6

Ако сте сред тези зодии, сменете работата тази есен

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • работа-
  • работно място-
  • астрология-
  • промяна

Човек рядко решава сам да смени работата си, но това често носи повече ползи отколкото предполагата

Ако сте сред тези зодии, сменете работата тази есен - 1
Снимка: shutterstock

Смяната на работно място е сред промените, които могат да преобърнат изцяло живота ви. Астролозите съветват да обмислите възможността тази есен, ако зодиакалният ви знак е сред петте изброени по-надолу.

Пред вас ще се отворят нови възможности и най-после ще имате шанса да откриете работата, която ще ви донесе радост и желаното материално благополучие.

Ето кои са те.

Телец

Тези представители на знака, които се сблъскват с враждебността на колегите или на шефа си, най-после ще имат шанса да сменят работата си. Съветът на астролозите към тях е да променят професията си без колебание. Това важи и за тези, които не са доволни от работата си и по отношение на заплатата, която получават.

В спокойна атмосфера Телецът ще постигне по-голям успех.

Близнаци

Близнаците са свободолюбиви личности. Често им е трудно да се задържат на едно място и всяка работа бързо им омръзва. Тези, които са изправени пред подобен проблем, просто трябва да сменят професията си и евентуално да се преместят в друга държава.

Тази есен звездите обещават пълна промяна на сферата на дейност на Близнаците.

Рак

Сред Раците има много творчески личности, които не биха могли да се реализират веднага. Много от тях се отегчават от рутинната работа и стоенето по цял ден в офиса.

Тази есен те най-после ще имат възможност да се реализират в творческа дейност или да започнат да печелят пари в социалните мрежи.

Козирог

За Козирога наличието на пари и стабилност е много важно. Поради тази причина представителите на този знак често работят нещо, което не харесват. Но тази есен ще имат възможността да сменят работното си място. Новата работа ще им носи не само удоволствие, но и стабилни приходи.

Смяната на професията ще помогне на Козирозите да избегнат депресията и емоционалното прегаряне през есента.

Риби

Рибите също ще имат шанс да си намерят нова работа. Не е нужно да променят коренно живота си, но попадайки в нова компания, възможността за полезни запознанства и създаването на нови контакти, определено няма да им бъдат излишни.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 11 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Еййй кофти

    3 0 Отговор
    Мен няма да ме огрее!
  • 2 Невидима заплата

    12 1 Отговор
    Вярно че напоследък, в сайтовете за кариерно развитие има и астрологически прогнози, съвети и обяви. Примерно: "търсим телец, за да работи като вол" или "търся точен стрелец за мокри поръчки".
  • 3 Alfa Romeo

    3 0 Отговор
    Кой би наел черен?
  • 4 Те вече

    2 0 Отговор
    Си я смениха отдавна...Тодор ако беше жиф,, щеше да ги сложи на табелата за заслуги...!
  • 5 Прокопко

    4 0 Отговор
    Отдавна ви забелязах аз, че хороскопите си ги пишете според както ви е удобно.
  • 6 Ваксимир Ваксарионович

    4 1 Отговор
    То така или иначе като въведат боц-сертификатите доста от вас ще си сменят работата и без зодиите. Тея явно за това ни подготвят, уж че зодиите били виновни.