Last news in Fakti

21 Септември, 2021 07:00 15 160 3

Вашият хороскоп за днес, 21.09.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Един много хубав ден за Телците

Вашият хороскоп за днес, 21.09.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Първо се уточнете сами със себе си и тогава действайте. Има какво да ви стимулира, но преди всичко трябва да сте наясно със себе си, а останалото е само фон.

Телец

Един много хубав ден за вас. Разбира се, не чак перфектен, но иначе може да ви стане скучно. Ще докажете на другите, че не напразно са ви гласували доверие. Наистина сте способни да сътворите чудеса, ако някой вярва във вас.

Близнаци

Всичко днес ще ви изглежда като на забавен кадър. Не се опитвайте да забързвате, оставете времето да следва своя ход, а вие просто се радвайте на този факт. Привечер скоростта на събитията може да ви изглежда едва ли не като тази на светлината. Рязката промяна е доста объркваща, нали?

Рак

Инициативата е във ваши ръце. Май всичко около вас се променя по-бързо отколкото сте очаквали. Не се разсейвайте, за да не изостанете от събитията и в никакъв случай не се задълбавайте в детайлите за сметка на панорамния поглед.

Лъв

Днес ще се чувствате пълни с енергия и готови да тръгнете на каквото и да е училище. Вас с учене не могат да ви стреснат, а още по-малко със срещи с много хора. Ще се чувствате готови да се справите с конкуренцията в която и да е област. Ами – действайте.

Дева

Ще искате да внесете нотка на разнообразие в обичайните неща. Хубав момент да направите някои промени в обстановката. Приятни изненади ще направят деня ви интересен.

Везни

Днес ще гледате много по-ведро на живота, изпълнени с надежди. Хубав ден за срещи с приятели и подготвяне на бъдещи планове. Радвайте се на живота, така ще научите много повече за него.

Скорпион

Хубав ден за практични дейности. Ще ви е по-лесно да се концентрирате и да следвате целта си. Бъдете по-търпими към хората около вас. И не се обиждайте заради това, че някой си е помислил нещо за вас.

Стрелец

До обяд няма да се чувствате в много добра форма, няма да ви се става много-много. Но пък след това ще сте готови за активни действия и дори ще вдъхновите всички около себе си с желанието си за действие.

Козирог

Еднообразието силно ви е отегчило и днес ще ви се иска да направите нещо наистина различно и дори щуро. Ще получите интересни неща по пощата, а и ще има с кого да разговаряте за това. Един чудесен ден за вас.

Водолей

Днес ще раздавате безразборно симпатиите си и това няма да остане ненаказано. Не бъдете толкова импулсивни, това определено не е вашия начин на действие.

Риби

Обзел ви е един такъв неясен хуманизъм и сте готови да помогнете на целия свят. А защо просто не погледнете човека до себе си, може би той има най-голяма нужда от вашето внимание и подкрепа.


Поставете оценка:
Оценка 4.6 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 6 Отговор
    БЛАГОДАРЯ КРАСАВИЦЕ
  • 2 Телец

    2 3 Отговор
    Ние сме свикнали да сме под напрежение, дори когато не сме пак имаме странното чувство, че много на добре не е на добре 👿

    Коментиран от #3

  • 3 ИМПЕРИАЛИСТ

    0 3 Отговор

    До коментар #2 от "Телец":

    Caтaнaтa e рeaлeн и мнoгooo cилeн. Нeгoвитe cлуги ca нaвcякъдe и нa нaй-нeoчaквaни мecтa. Зa примeр щe Ви дaм caмo хoрocкoпитe, c кoитo e пълнa буквaлнo вcякa мeдия! Кoe му e caтaнинcкoтo нa хoрocкoпитe?- Тa тoвa e гaдaeнe! 10. нe бивa дa ce нaмирa у тeбe (тaкъв), кoйтo прeкaрвa cинa cи или дъщeря cи прeз oгън, прeдcкaзвaч, гaдaтeл, врaжaч, мaгьocник,....................................... Caтaнaтa ocвeн, чe e рeaлeн и мнoгo cилeн e и мнoгo хитър. Бoг зaбрaнявa гaдaeнeтo пo вcякaкъв нaчин, вкл. и хoрocкoпи. Кoй e прoтив Бoгa и зaкoнитe Му? Кoй Му e прoтивник? Тoвa e дявoлa и нeгoвитe изчaдия(дeцa). Вceки, кoйтo e прoтив Бoгa e c дявoлa, нямa cрeдeн път. Бoг иcкa дa гo oбичaмe и тoвa ce изрaзявa в cпaзвaнe нa зaкoнитe Му. Вceки, кoйтo Гo мрaзи и ce прoтиви нa нaрeдбитe Му, щe пocлeдвa лукaвият в oгнeнoтo eзeрo зa вeчнocттa.