Необходими продукти:
орехи - 300 г смлени
бяло брашно - 80 г смляно в каменна мелница
белтъци - 120 г
кокосова захар - 100 г
натурален шоколад - без захар
какаов крем с лешници
Начин на приготвяне:
Разбийте белтъците със захарта до побеляване - около 7 минути. Захарта добавете на части с всяко увеличаване на степените на миксера. След това добавете пресятото брашно и смлените орехови ядки. От получената смес шприцовайте топчета с помощта на сладкарски пош.
Шприцованите топчета потупайте леко с пръст, за да може да се получи кръгла форма. Печете на 180 °C на средно ниво във фурната до готовност. След като се изпекат, извадете тавата от фурната и оставете ореховките да изстинат в нея.
Когато са напълно изстинали, ги слепете две по две с течен шоколад и какаов крем с лешници. Съхранявайте в хладилник слепените ореховки, пише Actualno.com.
Напиши коментар:
КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА
1 супер
Коментиран от #3
10:06 22.09.2021
2 ГРАД КОЗЛОДУЙ
10:12 22.09.2021
3 ГРАД КОЗЛОДУЙ
До коментар #1 от "супер":
ВЕНИ Е СТРАХОТНА И МНОГО КРАСИВА И УМНА10:13 22.09.2021
4 i-рян
11:19 22.09.2021
5 Мръсния Фикри
12:54 22.09.2021