22 Септември, 2021 12:19 17 228 59

Деси Бакърджиева призна, че едва свързва двата края

  • деси бакърджиева-
  • трудности-
  • пари-
  • актриса-
  • работа-
  • семейство

Актрисата отглежда сама двете си деца и трудно се справя с това

Справям се трудно, а пенсионерите как си плащат сметките просто не ми се мисли, казва звездата от "Откраднат живот"

Нечестно и гадно. Така актрисата Деси Бакърджиева описа увеличението на цените.

В последните няколко месеца нещата от първа необходимост като ток, олио, хляб и други удариха рекордно високи цени.

"Увеличението на всички тези неща е сериозен проблем - каза пред "България Днес" чаровната актриса. - Не е редно да е толкова драстично увеличението. Нека го има, ала да е правопропорционално спрямо заплатите и пенсиите у нас. Не може всичко да е толкова скъпо", изрази мнението си Бакърджиева.

Обичаната актриса усеща сериозно повишението на цените. Звездата от "Откраднат живот" е самотна майка и се грижи за двете си деца.

"Живея на едно майчинство. Не работя друго, защото трябва да се грижа за бебето. И се справям, макар и трудно. За миналия месец платих 40 лв. за вода. А този 65. Това е сериозно увеличение за мен. Аз мога да се откажа от някои неща като храни и дрехи. Но не мога да лиша децата си. Те не го заслужават. Не мога да не пускат климатика вечер, когато стане студено, за да спестя. Бебето ми не може да спи на хладно. По-добре да давам пари за режийни, отколкото за лекарства. Знам, че не съм единственият самотен родител. Ами пенсионерите? Те как се оправят? Просто не ми се мисли!", откровена е Бакърджиева.

Екранната доктор Хинова от лекарската драма "Откраднат живот" е на мнение, че поскъпването е част от глобална стратегия.

"Не знам каква е крайната цел. Но ще е пагубна за обществото. След увеличението на тока, газта, парното и нещата от първа необходимост очаквам следващата стъпка да е вдигането на лекарствата. Тогава какво ще правим, вече не знам. Много българи живеят на прага на бедността. Дори и хора, които само допреди година са били доста заможни и със сериозни бизнеси. Ала пандемията удари не само здравеопазването ни, а и икономическия сектор", сподели още красивата актриса.

Бакърджиева се надява все пак политиците да се вземат в ръце. Деси призова новите, които влязат в парламента, да седнат и да се разберат в името на благото на родината.

"Време е да се разберат кой ще седне на този толкова мечтан трон от всички - каза актрисата. - Да се вземат важните решение за бъдещето на нацията. Да се намерят пари за малкия и средния бизнес. Тогава може нещата да се пооправят", казва още екранната доктор Хинова.

Колегата на Бакърджиева - Тончо Токмакчиев, определя поскъпването на стоките в магазините като тревожно. Според актьора цените вече летят в Космоса.

"Не е приятно това увеличение. Хич не е на добре. Българинът ще измисли нещо в тази насока. Както прави при гласуването и при отказа да се ваксинира - коментира пред "България Днес" Токмакчиев.

На същото мнение е и Христо Кидиков. Певецът, който цъка "Вефа", е възмутен от резкия скок на цените на тока и парното.

Певицата Деси Добрева забелязва, че от години всяко лято идва увеличение. Най-вече на тока и парното. Според новата водеща в БНТ политиците не знаят колко е трудно на обикновения българин да си плати сметките след увеличението.

"Вдигането на цените е много голям проблем. И не знам защо, това поскъпване, особено на тока и парното, се случват винаги през лятото, когато хората са на море и не може да се реагира. Тази година пак стана така, като поскъпването е драстично високо. Парното наистина много се вдигна. Миналата година почти не съм го ползвала. Направо се калявахме у дома. Сигурна съм, че политиците, които стъпват по жълтите павета, нямат проблеми да си платят тока и парното, но всички останали имаме. Тези в парламента трябва по-често да слизат от колите и да видят как живеят обикновените хора. Особено в по-малките градове", довери пред вестника Добрева.


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 47 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 честен ционист

    117 17 Отговор
    Ганчовците хем ги скубят в магазините, хем с данъци, хем със заеми. Геноцидът е тотален.
  • 2 Мдаааа

    121 39 Отговор
    Това увеличение е от 12 години докато ни управлява ше един мафиот, ти сега ли разбра за увеличението последните 3 месеца? Жалка работа да правиш реклама на тиквата за някой лев.....

    Коментиран от #46

  • 3 След

    38 73 Отговор
    като е зле финансово , защо на този етап е решила да има бебе ?

    Коментиран от #9, #29, #32, #59

  • 4 мунчо

    57 35 Отговор
    За тези силиконови джуки колко пари даде?
  • 5 Следствието Ге п

    58 22 Отговор
    Боко шкафчето реди. Обади му се.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Сатъра на Хана

    63 14 Отговор
    АМИ ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДОБРИТЕ ЧИЧКОВЦИ КАПИТАЛИСТИ И ЧАКАЙТЕ ДА ВИ ХВЪРЛЯТ КОКЪЛЧЕ ... СИГУРЕН СЪМ ЧЕ КИРО ГЕЛА , МАДЖО И ДЕЛЯНЧА НЯМАТ ПРОБЛЕМИ ДА СИ ПЛАТЯТ СМЕТКИТЕ

    Коментиран от #12

  • 8 мунчо

    6 7 Отговор

    До коментар #6 от "АБВ":

    Със пингвинче,хахаха...
  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Българин

    79 24 Отговор
    Ами Деси , всичко идва от увеличението на енергоносителите и електричеството .
    Сега се обърни се към щатско-турските сини слуги ( бойковци,гешевци и юпита ...) и ги попитай :

    " Защо подарихте Южен поток на Турция ?

    Защо не сте започнали строителството на втора Държавна АЕЦ Белене ? "

    Попита ли ги Деси ? Или ще продължаваш да гласуваш за натовци и евроатлантици , а те да ти вдигат цената на тока ?
  • 11 ГЕРБ=БСП=ДПС

    30 49 Отговор
    "Справям се трудно, а пенсионерите как си плащат сметките просто не ми се мисли..." Деси не всички пенсионери са бедни има и много богати сред тях с по 10 апартамента като Рашков. Пък и те са сами, а твоите 380 лева месечно майчински са за 2-ма, за майката и за детето. Добре, че не си родила близнаци, че щяхте да сте 3-ма. Не ги мисли 300 000 богати пенсионери на максимална пенсия от 1450 лева месечно, те не гледат деца. А разполагат с 4 пъти повече пари от твойте майчински, които си делите двама(майка и дете). Моме кога зечева що не гледа какъв егоист и нихранимайко си избрала да те забремени? Пък сега си седнала да ревеш, че те е оставил да си сама с детето.

    Коментиран от #31, #41

  • 12 ГЕРБ=БСП=ДПС

    32 16 Отговор

    До коментар #7 от "Сатъра на Хана":

    "ПАК ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ДОБРИТЕ ЧИЧКОВЦИ КАПИТАЛИСТИ..." Има ли разлика между КАПИТАЛИСТИ, КОМУНИСТИ, БЕСЕПЯРИ, ДЕПЕСАРИ, ГЕРБАДЖИИ, СЕДЕСАРИ, ПАТРИОТИ.... За мен са едни и същи ЛЪЖЦИ, КРАДЦИ и МОШЕНИЦИ.

    Коментиран от #37

  • 13 Край

    39 20 Отговор
    Деси хвани си силен мъж с пари. Семейство без силен мъж с пари трудно живее. Така е навсякъде по света и то откакто свят светува.

    Коментиран от #20, #57

  • 14 да бе

    11 17 Отговор
    ами ще й подам един край да се хване за него и да го държи
  • 15 муцунка

    40 6 Отговор
    Щом Деси Бакърджиева едва свързва двата края,то как ли се справят повечето пенсионери в България?
  • 16 Това е наистина

    9 12 Отговор
    Плашещо и затова някой хваща,, магистралата,, ужас.....но тя не е за всеки, само за,, красифи те,,.....!
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 въпросче

    44 7 Отговор
    Ами слабите мъже без пари,какво да правят? Без мадама ли да останат?

    Коментиран от #43

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 яяй

    60 3 Отговор

    До коментар #13 от "Край":

    ...е то па някой ще вземе жена с две деца от различни мъже, та да плаща олинклузив, за единия секс - няма такива мъже.
  • 21 Ю.кортес

    23 12 Отговор
    Честита ви промяна
  • 22 Овце сме

    24 27 Отговор
    Мафиотът нали вече доста време не е на власт. Защо цените хвърчатт до небесата? Защото новите ще ни оскубят и останалата перушина и ще си заминат от там откъдето са дошли. Овче стадо сме били и такова ще си останем. Колко месии популисти се изредиха през годините и всичките ни обраха и докараха до просешка тояга. Това, че сме овце не означава,че трябва да излезем на улицата и да докараме още по-голям хаос, а да мислим когато гласуваме.
  • 23 Пламен

    69 10 Отговор
    Важното е,че сама отглежда две деца.Други,като чалгарина милионер се къпят в лукс и едно дете не са отгледали.

    Коментиран от #25

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 3434

    6 17 Отговор

    До коментар #23 от "Пламен":

    Завиждаш ли путъо?
  • 26 667

    18 16 Отговор
    Тя да не заченала непорочно, че нищо не казва за бащата. Безразборният секс води логично до това, но не е причина после да ревеш в медиите, че си самотна майка. Очевидно е направила тази грешка най- малко 2 пъти
  • 27 СССРБарета

    22 8 Отговор
    Светът отива към революция и след това всички ще разберат Защо хората толкова много са желали и подкрепили идването на комунизма при предишната революция! Тоест Чакайте отново идването на комунизма който има за цел да оправи огромното неравенство между Бедни и богати!

    Коментиран от #55

  • 28 Жаба Кикерица

    10 0 Отговор
    Някои хора даже и два края нямат , а я карат само с по един !
  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 баба ЯГА

    29 5 Отговор
    Друго си е , ако тази мома беше като бойковата мис БикинИ . Щеше и къща да има , и бутик , и кюлчета , и евро по 500 .......Коя как се урЕди !

    Коментиран от #47

  • 31 Милена

    72 3 Отговор

    До коментар #11 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Бащата на детето и, Филип, почина от коронавирус преди да се роди малката, не я е изоставил. Много е жестоко да говорите така без да знаете каква е истината.
  • 32 Порно

    8 23 Отговор

    До коментар #3 от "След":

    Пък и тези бебета си имат татковци , да помагат. Тя си ги е избрала.

    Коментиран от #36

  • 33 Гост

    27 3 Отговор
    Я да си снима жилището в което живее и да приключваме с оплакванията!
  • 34 Хаха

    7 1 Отговор
    Да се регистрира в онлифанс.ком
  • 35 ДЯДО

    14 4 Отговор
    Има мотика .
  • 36 Таткото

    34 3 Отговор

    До коментар #32 от "Порно":

    Е починал бе т….пак
  • 37 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 38 ААААААААААА

    13 6 Отговор
    АБЕееееееееееееее като не Ви харесва скачайте, Вие знаете как: КОЙ КОЙ КОЙ не скача е червен СДС СДС СДС УУУУУУУуААЕЕЕ.ДЕМОКРАЦИЯ! ПАЗАРНА ИКОНОМИКА!
  • 39 Мислете

    10 30 Отговор
    Сама си е избрала да ражда второ дете без стабилен мъж до себе си. По-добре едно дете, отколкото две отгледани в лишения. Сега и шансовете за нова. стабилна връзка са нищожни с две деца от двама различни мъже. Каквото сам си направиш, никой друг не може да ти го причини.

    Коментиран от #40

  • 40 Божееееее

    15 2 Отговор

    До коментар #39 от "Мислете":

    Простотията не ходи по гората
  • 41 Рени

    33 1 Отговор

    До коментар #11 от "ГЕРБ=БСП=ДПС":

    Не нападайте Деси Бакърджиева, тя е самотна майка, която загуби бащата на детето си от Ковид-19
  • 42 Кико

    1 1 Отговор
    "Широко отворени очи" отворено се казва,а ти стискаш!
  • 43 ще работят на ръчна 😃😂😁

    1 0 Отговор

    До коментар #18 от "въпросче":

    С по обогатена фантазия 😂😆
  • 44 Отук оттам

    11 3 Отговор
    Точно това е целта на тази измислена пандемия да ни затрие до крак
  • 45 032

    13 0 Отговор
    Мила Деси думите са слаби пред болката Кураж Нека Бог бди над теб и те закриля ще се справиш нацелуваи малката принцеса защото има баби които се радваме на внуците и децата си по телефона и са без пенсии и доходи и вие младите ни помагате Когато човек е заслепена от алчност по далеч от омразата не вижда Жажда за бе знаказана власт Жестоко лъган и ограбен народ Жалко за вас младите
  • 46 отговор на 2

    11 16 Отговор

    До коментар #2 от "Мдаааа":

    НАПРОТИВ АКО СЕГА СИ БЕШЕ СТАРОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЯМАШЕ ДА ПОЗВОЛИ ДА СЕ ВДИГНАТ ТОЛКОВА ЦЕНИТЕ , ТАКА И НЕ ТО РАЗБРАХТЕ С ПЛИТКИТЕ СИ МОЗЬЦИ ЧЕ ТЕЗИ В МОМЕНТА ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ , И ОЩЕ ОЩЕ СЛЕД НЯКОЛКО МЕСЕЦА ЩЕ ПИТАМЕ КЬДЕ СЕРЬТ ГЛАДНИТЕ
  • 47 хеий

    5 0 Отговор

    До коментар #30 от "баба ЯГА":

    наистина си баба яга, и имаш мозьк колкото на хамсийка.
  • 48 до 24

    17 0 Отговор
    Когато не знаете някои неща , не си правете труда да коментирате, сьпругьт и е починал преди да се роди детенцето от Ковид.
  • 49 АЗ КАЗАХ

    6 9 Отговор
    Когато ГЕРБ БЕШЕ НА ВЛАСТ НЯМАШЕ ТАКАВА ИНФЛАЦИЯ НО ВСИЧКО СЕ ПРОМЕНИ СЛЕД КАТО В ПАРЛАМЕНТА ВЛЯЗОХА ПАРТИИ КАТО ИТН И ИБГНИ, СЕГА Е МОМЕНТА ТЕЗИ ПАРТИИ НА ПРОМЯНАТА ДА БЪДАТ ЗАЧЕРКНАТИ.
  • 50 Архимандрисандрит Бибиан l

    2 1 Отговор
    Од Пембен толко! Я од колко време расправам каде требе да приготвате зимнина! Ма не каква да е а радюва зимнина ,блажна ,фатмашка! Внетен ли сме? И ток у акулуматори заредайте шо че поскапне оште!
  • 51 Бай Грую

    4 0 Отговор
    То нали имаше един виц за бившия финансов министър Дянков, когато му се обадил един пенсионер и го попитал "Господин Дянков как да ги свържа двата края?" , а той му отговорил "Много лесно! Единият за абажура, другият за врата и готово!"
  • 52 алоооооо

    3 3 Отговор
    при капитализма е така ,сори при демокрацията е така,нали всички скачахте ,е доживяхме лелеяния капитализъм ,не може всички да са като мутрата крадеца и да са добре,капиш
  • 53 Курвунделът

    1 1 Отговор
    Коя е тъз чукантия?
  • 54 Оооф

    1 2 Отговор
    Какво само мрънка? Във всеки български сериал участва. Заради такива като нея спрях да гледам български сериали. Втръсна ми от нея.
  • 55 Бг барета

    5 3 Отговор

    До коментар #27 от "СССРБарета":

    Вече веднъж видяхме как социализма "оправи" разликата между бедни и богати. Не, мерси. Иди в Северна Корея да поживееш малко,та да ти мине желанието за комунизъм
  • 56 Ескимос

    4 1 Отговор
    Имам интернет...ама нямам печка и климатик, щото не ми трябват! Ако искаш ожени се за мен...ще е весело, обещавам!
  • 57 каката

    2 1 Отговор

    До коментар #13 от "Край":

    Ама те силните мъже и побийват от време на време. И по чуждо все ходят. Ако ти се седи през повечето време сама, пък когато сте заедно, често да си насинена, става, поне винаги ще си на топло.
  • 58 Така става

    4 0 Отговор
    Защото когато казаха още началото на годината, че ще се вдигнат цените на тока и парното никой не излезе да протестира. Пробват до къде носят хората. Щом са на концерти и дискотеки повече от протестиращите, това ни чака.
    Много жалко за милото момиче.
  • 59 Защото

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "След":

    Защото не е планирала таткото да почине от ковид.