Last news in Fakti

23 Септември, 2021 15:23 13 314 14

Никол Кидман говори за странния си брак с Том Круз

  • никол кидман-
  • том круз-
  • актьор-
  • брак-
  • холивуд-
  • развод

Бракът ѝ с холивудската звезда я е направил много внимателна към мъжете

Никол Кидман говори за странния си брак с Том Круз - 1
Снимка: Shutterstock

Въпреки че разполагат с на пръв поглед неограничени възможности и световна слава, звездите са просто хора, които подобно на всички останали, също имат своите малки странности, оставащи загадка за околните. В Холивуд отдавна се говори за ексцентричността на някои от най-големите знаменитости, като например Том Круз, която е тясно свързана с жените в неговия живот. Американската преса неведнъж е писала, че той предпочита да се обвързва романтично единствено със свои колежки от актьорския бранш, но това изобщо не е необичайно.

Далеч по-интересно е, че всяка от трите му бивши съпруги е точно с 11 години по-млада от предходната, а освен това е получила документи за развод, малко след като е навършила 33 години, пише life.dir.bg.

Дали от уважение или по друга причина, Никол Кидман, която в продължение на 11 г. бе омъжена за него, никога не е коментирала съюза си със звездата от "Мисията невъзможна", макар след раздялата им редица медии многократно да са се опитвали да я накарат да го направи. Сега обаче, 20 години по-късно, блондинката изненадващо реши леко да открехне тежката завеса, спускаща се над този период от нейния живот, пред списание "Harper"s Bazaar". Тя направи рядък коментар за случилото в края на връзката им, казвайки че без да е искала е играла роля в медийния цирк, която е отвлякла вниманието ѝ от нейната кариера.

"Тогава бях много предпазлива, понеже бях наранена. Въпреки това и досега оценявам топлия подход, по който приключихме отношенията си. Предпочитам го пред хладнокръвния и мълчалив вариант", казва тя.

За началото на романса им, започнал през 1989 г. на снимачната площадка на лентата "Дни на грохот", тя се сеща с усмивка на лице.

"Бях млада... Мисля, че аз го предложих", споделя австралийката.

Искрите между тях прехвърчат мигновено, като само една година по-късно, навръх Бъдни вечер, те застават пред олтара, разменяйки клетви, с които се вричат един на друг. След малко повече от десетилетие обаче щастието напуска пределите на техния дом, оставяйки след себе си единствено болка, най-вече за Кидман. Всичко се случва прекалено бързо, особено за темповете на Меката на киното, и скоро те са разведени. Двете им осиновени деца - Изабела и Конър, остават да живеят при своя баща, постепенно отчуждавайки се от своята майка, с която в даден момент прекъсват всякакъв контакт. Носителката на "Оскар" споделя, че случилото ѝ се я направило изключително внимателна спрямо представителите на силния пол, но в същото време сърцето ѝ е останало отворено за любовните трепети, подчертавайки, че предпочита да живее по този начин.

Макар да не се знаят много подробности за брака им, паметна остава снимката от финализирането на развода, на която Никол не крие радостта от свободата си.

Никол Кидман говори за странния си брак с Том Круз
Снимка: Facebook

"Не си спомням, но настоящият ми съпруг Кийт казва, че когато сме се запознали ме е попитал как е сърцето ми, а аз съм му отговорила, че е отворено", разкрива Кидман пред изданието.

В момента двамата с кънтри изпълнителя са щастливо женени от 16 години насам и имат 2 дъщери - Сънди и Фейт, които се появяват на този свят съответно през 2008 г. и 2010 г.

"Тя е тази, която съм търсил цял живот. В мига, когато я срещнах всичко се промени... И така трябваше. Това бе най-хубавият момент, който съм преживявал. Знаех, че ако не се възползвам от този шанс, никога повече няма да бъда щастлив", казва в свое интервю Ърбън, който и до днес се определя като най-големия късметлия на планетата с жена като Никол до себе си.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 19 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 123

    46 1 Отговор
    Не чухме какво е казала за брака и с Том Круз
  • 2 Кръндела

    19 31 Отговор
    Том Круз е страшен гA3AP и много добър актьор и пич а тая съсухрена еврейка не става за нищо. Не знам въобще с какъв акъл се беше хванал с нея.

    Коментиран от #5, #12

  • 3 Госあ

    20 22 Отговор
    Това че осиновените деца са останали при Томи и тази изобщо не ги е виждала след това, говори достатъчно.
  • 4 фен на сидеров

    17 12 Отговор
    кариерата на всяка посредствена флорца започва със подаване на заден ход към популярена и обичана изправена ракета-носител...
  • 5 Гост

    40 6 Отговор

    До коментар #2 от "Кръндела":

    Не гледай външния вид. Том Круз е отявлен член на сци€нт0л0жката црква, от която няма отърване. Защо мислиш, че Кейти Холмс избяга с 200 от него?
  • 6 Хеката

    14 8 Отговор
    За някои странни ритуали в тесни "висши" кръгове не е ли споделила? И не, не са свързани със сциентологията и Том Круз, а по-скоро с т.нар. илюминатски среди в Холивуд. Понеже потърпевши хора са разказвали из интернет и изрично споменават нея и баща й. На тази не може да се вярва. Освен това близнак от публично внимание не бяга!

    Коментиран от #11

  • 7 В е л и к и я

    9 10 Отговор
    Намерила си е някой безпаричен безделник да го храни ... кой иначе ще се хване с теб , ти нямаш Ц.И.Ц.И ..набий си го в главата ...!
  • 8 Вижте му лицето

    8 0 Отговор
    На, сегашния и съпруг, как излъчва доброта..... и прическата му...при много двойки се получава, това....!
  • 9 Черна котка

    8 1 Отговор
    За Томи е трябвало да си купи един страп он и бракът им щеше да бъде щастлив и до днес
  • 10 Бяха несъвместима двойка

    10 1 Отговор
    Това исках да, кажа, сега и двамата имат собствени деца...може би затова се разделиха..!
  • 11 дадада

    0 1 Отговор

    До коментар #6 от "Хеката":

    Еее, щом са разказвали из "интернетя" значи не подлежи на съмнение.
  • 12 гост

    9 7 Отговор

    До коментар #2 от "Кръндела":

    хахаха кисело е гроздето. Това една красива жена и не знам само какво имаш пред вид, като казваш еврейка. Само еврейките ли се съсухрят? Или просто е модерно да се плюят евреите. Изобщо коментарът ти е доста тъпичък.
  • 13 Потрес

    1 0 Отговор
    Австралийците по презумпция са много студени и безсърдечни хора. Егоисти. Със сигурност осиновяването на дете би трябвало да е инициатива от страна на съпругата, а не на мъжа. Със сигурност, след като е родила, е забравила изобщо, че има осиновени деца, за които трябва да се грижи и дава издръжка на Том Круз. Кидман е жена, която има излъчване на ледена принцеса, която лесно загърбва миналото си. За да си оставиш децата, означава, че изобщо не си ги обичала никога. Според мен ги осиновиха с единствената цел да си направят ПР кампания.
  • 14 Патил от милфка

    2 0 Отговор
    Фанала си е мъжленце безпаричен хрантутник да го командори. Имат ли някой лев, жените стават безмилостни. Никога не яж хляба на жена, много е горчив. На Том е завиждала и го е мразила, но се е издигнала чрез брака си с него. После шут и чао. Феминизма е легализация на женските девиации.