24 Септември, 2021 14:28 36 439 70

Карбовски за Лили Иванова

  • мартин карбовски-
  • лили иванова-
  • певица-
  • изказване

Когато става дума за Лили Иванова, трябва да става дума за уважение и признание, смята той

"Пей, Лили. Пей си, да се пукат душманите." Това написа журналистът Мартин Карбовски в защита на поп примата.

Когато става дума за Лили Иванова, трябва да става дума за уважение и признание, добавя той.

Като гледам претъпкания Античен театър в Пловдив, разбирам веднага, че Лили е по-жива от всякога. Плачете на гробовете на неродените таланти, с които си пълните сутрешните блокове, неизвестни, неталантливи, попаднали във вчерашния вестник и безполезно болезнено надути като самочувствие, пише още Карбовски.

Ето го и целия пост на Мартин Карбовски:

"Ще се изненадате. Когато става дума за Лили Иванова не трябва да става дума за любов. Трябва да става дума за уважение и признание.

Това са най-скъпите стоки на това племе, блудно и мразещо. Само публиката решава кога да умре един артист. Не го решава Сульо и Пульо, както би казала самата Лили Иванова.

Като гледам претъпкания Античен театър в Пловдив, разбирам веднага, че Лили е по-жива от всякога.

Плачете на гробовете на неродените таланти, с които си пълните сутрешните блокове, неизвестни, неталантливи, попаднали във вчерашния вестник и безполезно болезнено надути като самочувствие.
Абортираните таланти от плоския екран, те не създадоха нищо, но плюят по гигантизма на вечността.

Искам всеки, който хвърля камъни по иконата, да си представи какъв медал заслужава тя. Не, медалът не е за гласа ѝ и таланта ѝ. Медалът е за вечната, изтощителна, ненужна, киселинна битка с жълтото. Всеки ден някой пише как Лили слиза от сцената. Кой се нуждае от тая лъжа?

Всеки ден се пише колко е стара?
Кому е нужно това, освен на умиращите в ракия и умиращите в претенция автомегаломани, известни само на себе си, роднините и съседите си?

Всеки ден някой коментира таланта и грешките на иконата, кому е нужно - освен на безполезните хора, виждащи в успеха на другия собствената си публика, но не днес и не на този свят.

Има хора, (в така нареченото изкуство) - мислят си, че ако си сменят пола, ще вземе да им се роди публика. Недейте така, бе. Нашите журналисти сякаш са култ на Танатос - седят отстрани и потриват ръце кой велик артист ще вземе да се гътне тия дни.

Пей, Лили. Пей си, да се пукат душманите.

Има хора-сенки, те бързат да погребват други хора, за да не се забележи, че хората сенки нямат нищо в дущицата си, освен интрига и злоба, и превелика завист. Нищожества, предизвикващи жал.

Не, не съм приятел на Лили Иванова. Карам се с нея за текстове, за филми, за общи проекти и няма какво да се хваля с това. Знам само, че дължа уважение на Лили. Онази, която има публика. Повечето неща, които виждате в постния пейзаж на изкуството у нас - повечето нямат публика. Просто е.

Да, на Лили има за какво да се завижда. Но не го правете. Ако не е вашата икона, просто уважавайте религията на другите.

Мразете я, но не я сваляйте в мръсни ръчички и клавиатури от сцената. Защото, помнете ми думата - само публиката убива артиста, вие няма да можете.

И слава Богу, слава Богу.

П.П. Никога не давайте съвети. Никога. Но аз ще си позволя един съвет към по-младите: не плюйте хора, които са ви давали работа. Или още по-смешно: не плюйте хората, които са ви отказали интервю. Никога, никога, никога. Недейте. Послушайте ме."

По-рано в защита на Лили Иванова се включиха нейните колеги Георги Христов, Йорданка Христова и Петя Буюклиева, както и президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илияна Раева.

Пропомняме, че повод за дискусията по изявата на Лили Иванова в Пловдив стартира след груба публикация на журналиста Георги Тошев с грозно изказване. Думите му провокираха лавинообразни реакции в защита на поп примата.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 131 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 хаха

    44 174 Отговор
    Нормално е комунисти да се поддържат. Лиляна Иванова е соц. икона.

    Коментиран от #10, #48, #50

  • 2 Някоя миска

    67 75 Отговор
    Няма ли да изнудиш, да легне върху мазното ти тулавище, ами се упражняваш върху иконата Л Иванова. Тя няма нужда от защитници като теб. Всеки нормален човек, по цял свят, който някога е слушал нейна песен, знае за какво става въпрос! Талант даден от господ в изобилие. Та Мартинчо, ходи списвай нещо за някоя “миска”, не се бъркай в А група!

    Коментиран от #66

  • 3 Сульо и Пульо

    63 90 Отговор
    Нека пее, но вече е опасно за нея, да не остане на сцената! Време е да се отдаде на заслужена почивка! Истината е че заслужава да си отпочине, цял живот на сцената е!
  • 4 СПОКО БЕ ЧЕ ПОЛУЧИШ АКЪЛЕН УДАР

    26 64 Отговор
    АМИ ТЕ МЕЛО МАНИТЕ ЗАТОВА СА НАПЪЛНИЛИ ТЕАТРОТО ТА ДА ВИДЯТ ТВОЯТА ИКОНА КОГАТО Е ОЩЕ ЖИВА ,БЕ 😂
  • 5 XYZ

    119 13 Отговор
    "Много лош матрял" има у нас, г-н Карбовски! И като имате предвид, че го казва авторът на "Аз съм прост и вие сте прости", положението е повече от трагично!
    А Лили ще пее - и сега, и утре и винаги, защото има кой да я слуша!
  • 6 Лили

    115 24 Отговор
    Най великата.Дано да има повече такива като нея.Щом се чувства добре нека пее.Обожам и нея и песните и.ГОЛЯМА Е.

    Коментиран от #7

  • 7 хъх

    55 48 Отговор

    До коментар #6 от "Лили":

    Винаги е била любимката на властта, независимо кое е правителството.
    Дори изпя "Черната овца", а тя никога не е била такава. Черна овца беше Леа Иванова, изпратена в концлагер за изпълнения на "упадъчни песни"

    Коментиран от #42, #65

  • 8 Чичи Данчо

    41 17 Отговор
    Признание и уважение ама Егото й да не е до космоса , защото така няма обратна връзка...Да специална е ,една е ,но не може да презираш най големия фен и да кажеш ооо не ,не от мен трябва специално разрешение, било то и за едно "Здравей" съвършенна Лили
  • 9 лилет

    49 61 Отговор
    Защо се омъжи за комунистическото чедо Янко Таков? През 75-та те возеше в "упадъчно западно" BMW, а хората едва дочакваха Москвич.

    Коментиран от #55, #61

  • 10 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    55 10 Отговор

    До коментар #1 от "хаха":

    Не са само комунистите и старите хора,не са виновни че са живели по онова време.Каквото и да е било хубаво ,лошо тази другарка Лили Иванова и още български певци и артисти са нашето минало култура ,ценности -уважение и признание Марто е прав респект !!Аз и ти не ги слшаме но нашите баби,дядовци....майки ,бащи са израстнали с тези хора .Някой писаха баба ми беше с мотиката така е ,други пеят ,правят филми ,театри ,опера....за хората в свободното си време да излязат на спортни или  културни мероприятие .Не може само на нивата да копаме нали?Тези хора заслужават респект.Сегашните ги виждаме Софи,Азис ,Галена....от хубава по хубава човек да се побърка от избор .На Лили проблема че спира пее по моловете,концерти съгласна .Обаче като погледна и другите големи артисти от други държави също не спират да пеят ,филми
    Роберт Де Ниро и други списъка е голям защо и Лили да не пее след като има публика?
  • 11 Готин

    37 41 Отговор
    Да величаеш някого и да се прекланяш пред таланта му е нормално и човешко но, да го наричаш икона е глупаво и недостойно.
  • 12 волан

    31 10 Отговор
    Янчо,а не Янко Таков. Защото баща му беше Пеко Таков.
  • 13 Че, кой я спира

    28 14 Отговор
    Да пее, другарю...!
  • 14 ПОКЛОН!

    62 11 Отговор
    ПОКЛОН ПРЕД ТАЛАНТА! ПОКЛОН ПРЕД ТРУДА, КОЙТО ЛИЛИ ПОЛАГА! НЕ СЕ ПРИТЕСНЯВАЙТЕ КАРБОВСКИ, ЛИЛИ Е ВИСОКО ГОРЕ, НЕДОСТИЖИМА! МРЪСНИТЕ РЪЦЕ НЕ БИХА Я ДОКОСНАЛИ ЗАЩОТО СА ДОЛУ! ДОЛУ В СОБСТВЕНАТА СИ КАЛ! ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА ПЕЕ В ДОБРО ЗДРАВЕ НАШАТА ЛИЛИ!!!
  • 15 набухвател

    31 53 Отговор
    Ма да пее,да блее аз не я харесвам,не и харесвам характера,гласа,баналните текстове и мелодии-това е чалгата на соца.Публиката и са носталгични пенсионери,а Лили им връща спомените.

    Коментиран от #41

  • 16 xxxx

    24 36 Отговор
    Разбирам, че единственното останало в живота на баба Лили е пеенето, но все някога трябва да се откаже защото реално рискува да издъхне на сцената (което може би е целта и ). Като безразличен страничен наблюдател мога да кажа, че трябваше да се откаже от живите представления преди години.
  • 17 висока вибрация

    33 17 Отговор
    Браво, Карбовски! Както винаги си на висота!
  • 18 Мюмюн

    8 26 Отговор
    Идин дарт ма.н.га.л тука са калне, чи знай ко узначават разперените й пръсти на идната ръка кат пей: пет кунтинента сам убикулила-пет мъже сам сминила! Демек лилиту знай ко прай. Ас убачи ни сайдисвам многу нейнуту творчеству-нещу ми иде постно и се за лубоф пей, ама нищу ни са й разбира-некви щурци, ветруве...няма ли кючеци, не ми ги хвалете. Ету-нашиа гуру Кондю можи да вдигни дискутеката да са кълчи вав ритама на танца.
  • 19 М Грабовски

    15 33 Отговор
    Тази Лили Иванова не е ли на 1000 гонини защо пее още?

    Коментиран от #21

  • 20 Фен

    40 9 Отговор
    Браво Карбовски!
    Лили Иванова е явление. Родена в България, за нас тя е повод за гордост!!!
  • 21 Фен

    28 7 Отговор

    До коментар #19 от "М Грабовски":

    Защото МОЖЕ!
  • 22 Paxnas

    13 17 Отговор
    Само един въпрос, Карбовски и Драго чаят роднини ли са?

    Коментиран от #60

  • 23 TOCHEN

    22 39 Отговор
    ТАЗИ ТЪЙ НАРЕЧЕНА "ПРИМА", ЕДНА ПРЕХВАЛЕНА И КАКТО СЕ ВИДЯ НАСКОРО И ФАЛШИВА "ПЕВИЦА" ПРОСТО ДА СПРЕ ДА СЕ ИЗЛАГА. НА СТАРИ ГОДИНИ СТАНА ЗА РЕЗИЛ. НО КАКВО ЛИ НЕ ПРАВИ АЛЧНОСТТА. ЦЯЛ ЖИВОТ НА НЕЯ Е ОБРЪЩАНО ТОЛКОВА НЕЗАСЛУЖЕНО ВНИМАНИЕ. ТЯ Е ПРОСТО ЕДИН МЕДИЕН НЕДОТАМ ТАЛАНТЛИМ ПРОДУКТ. А КАКВО ДА КАЖЕМ ЗА ЕДНА МЕРИ ТАНЕВА И ЕДИН БОРИС ГОДЖУНОВ , ЦАРСТВО ИМ НЕБЕСНО. ТОВА СА СА В ПЪТИ , ПЪТИ ПО - ДОБРИ ПЕВЦИ ОТ ТАЯ ГОРЕСПОМЕНАТАТА. ТЕ СА ПЯЛИ В ЕДНИ ОТ НАЙ - ИЗВЕСТНИТЕ ЛОКАЛИ И ВАРИЕТА В ЕВРОПА. НАЙ - ТУЗАРСКИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ЗАВЕДЕНИЯ И СА ПРИЗНАТИ В ЦЯЛА ЕВРОПА. А ТАЗИ Л. ИВАНОВА ОСВЕН В СЪВЕТСКИЯТ СЪЮЗ НЕ Я ПОЗНАВАШЕ НИКОЙ ДРУГ ТАКА ЧЕ.... МНОГО МАТЕРИАЛ ЗА РАЗМИСЪЛ НАЛИ ?

    Коментиран от #26, #29, #44, #52

  • 24 Mavro

    22 8 Отговор
    Георги Тошев (БТВ) хвърли въдицата и доста известни личности я захапаха като балъци, с извинение. Целта беше проста: да се отклони вниманието от „Гласът на България“ и комичното му като състав и поведение жури. Дори Карбовски се хвана.
  • 25 Жалки душици бедни и бездомни

    32 16 Отговор
    Когато едно дърво дава плодове винаги се хвърлят камъни срещу него. Лили Иванова една велика Българка която можеше да избяга и да покори света, но НЕ тя избра да пее на езика си и да прави това в което е най добра. Браво Лили ти пишеш история в Българската поп музика от години чертаеш линията с таланта и безкомпромисната си перфектнос. А на останали ще припомня как умря Емил Димитров сам забравен и след това изкочиха всички който много го обичаха и такъв бил онакъв бил, вие сте същите лицемери който сега изливате помия срещу Лили Иванова. Но не се притеснявайте след нея ще остане нещо. А след вас КАКВО?
  • 26 Хаххаахаха

    38 8 Отговор

    До коментар #23 от "TOCHEN":

    Ти нормален ли си Лили Иванова има турнета в Япония, Чили, Бразилия западна и източна Германия. Вземи и по прочети и се ограмоти поне малко. В Чили когато запява публиката която е била изключително не възпитана веднага млъква и започва да слуша.
  • 27 Мирабо

    32 12 Отговор
    Единственото нещо от "мръсния комунизъм" което българина не можа да унищожи е Лили Иванова! От тава по голям критерий за величие няма!

    Коментиран от #39

  • 28 Бог да пази Лили Иванова от.....

    36 7 Отговор
    Завистливите и некадърни силиконови изчадия на демонокрацията...Господ Здраве да и дава и много сила и търпение!

    Коментиран от #35

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 набухвател

    11 17 Отговор
    Пенсионерите на амбразурата!Таваришчи,обиждат лилето,иконата единствена оцеляла от времето на светлия социализъм!Ма тя пише история в българската поп музика и чертае нещо си с безкомпромисна ПЕРФЕКНОС!

    Коментиран от #33

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Жалък

    24 6 Отговор

    До коментар #31 от "набухвател":

    Ти първо се научи да пишеш грамотно, защото така като гледам правописа ти е под всякаква критика. Пък тогава давай определения на хора било то и от амбразурата. Ето сега отговарям на въпроса. След теб какво ще остане и отговора за жалост е прост като теб. От теб ще остане неграмотно писане и изразяване. Роден съм 1991 за твое учудване
  • 34 набухвател

    7 11 Отговор
    Ха,хааа....Прочети внимателно коментар 25 и тогава ми говори за грамотност!Научи се къде се слага точка и запетайка.И мислите ти несвързани-така и не разбрах защо наблягаш,че си роден 1991г.
  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 НИЯ

    27 9 Отговор
    ТЯ Е КЛАСИКА. НЕДОСТИЖИМА. МНОГО ЗАВИСТ, МНОГО ЗЛОБА, МНОГО ПОМИЯ ОТ ПОМИЯРИ НЕДОСТОЙНИ И НЕКАДЪРИ. НО ТОВА СЕ СЛУЧВА САМО В БЕДНА И ПРОПАДНАЛА БЪЛГАРИЯ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.

    Коментиран от #37

  • 37 набухвател

    12 25 Отговор

    До коментар #36 от "НИЯ":

    Аааа,боли ли ви като си казваме мнението,а през соца беше немислимо да се критикува"примата".Ще остане известна с три-четири песни,другото е скучен пълнеж.Само посредствени хора я харесват.
  • 38 Тодор Живков

    11 23 Отговор
    ТАЯ СМЕШНА ВИНАГИ Е БИЛА ИДОЛ ЗА ПРОСТАКА,КОМУНИСТ....
  • 39 Николина

    4 5 Отговор

    До коментар #27 от "Мирабо":

    По-вярно и точно от вас написано за Лили Иванова до сега не прочетох!
  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 САП

    17 5 Отговор

    До коментар #15 от "набухвател":

    Я кажи някоя песен на новите певачки със свестен текст.

    Повечето нови песни са писани на конвейер и текста и музиката им.
    Направо е невъзможно да ги отличиш една от друга.

    Коментиран от #45, #47, #49

  • 42 Гост

    10 11 Отговор

    До коментар #7 от "хъх":

    Кой опадачни песни е пяла Леа Иванова , че е пяла Джаз и нне е слушала власта .Докато Динозаварката е била кротка и пяла каквото кажат от горе . За мен Леа е по добра певица и по хубав стил .
  • 43 Анализаторр

    6 4 Отговор
    Респект
  • 44 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    7 12 Отговор

    До коментар #23 от "TOCHEN":

    Браво точно и ясно . Само тази била прима , каква е тая , че толкова е величаят нищо не е пред другите .
  • 45 Гост

    11 2 Отговор

    До коментар #41 от "САП":

    Кой певачки в поп музиката ли тези пеят глупости . Я си пусни някоя джаз формация или певец , певица и ще видиш какво е текст и музика . Но никой не гледа на този стил и не му и ръща внимание , само поп музика и това е . А забрави за тъпарския стил чалгата , повечето народ слушат това .
  • 46 Bmw

    8 15 Отговор
    Кво ни занимавате с тази дърта маря.Феновете и вече са отдавна измрели.Кой нормален я слуша изобщо.
  • 47 Дъртака

    7 15 Отговор

    До коментар #41 от "САП":

    Те пък на лили иванова са много смислени текстовете.По-голяма простотия рядко се чува.
  • 48 1234567890

    4 3 Отговор

    До коментар #1 от "хаха":

    Елементарността Ви граничи с простотия!

    Коментиран от #51

  • 49 набухвател

    1 0 Отговор

    До коментар #41 от "САП":

    Тука си прав!Но това е друга тема.
  • 50 Репей

    16 4 Отговор

    До коментар #1 от "хаха":

    Не е точно така. Отлично помня как в началото на демокрацията Лили Иванова пя за СДС. Даже се снима на огромен рекламен политически плакат със седерасти. После се усети,че губи уважението на няколко поколения и се дистанцира тихомълком. Иначе, като беше по-млада, по принцип баба Лили винаги се е прилепвала към силните на деня.
  • 51 набухвател

    2 2 Отговор

    До коментар #48 от "1234567890":

    Ще се осмеля да кажа,че при Вас е обратното-простотията граничи с елементарност!Колегата си е казал мнението по темата!
  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Ами сега

    6 6 Отговор
    Евала и на Лили, че на тези години излиза на сцена и прави концерти и продължава да твори и да се занимава с това, което обича. Глас има много хубав, но аз не харесвам стила й, както и на много български певици. И някак си не влага много чувство, когато пее, настроението не извира от душата й. На моменти е едно голямо дране, типичното остаряло соц пеене. Никога не ме е карала да настръхвам. Единствената българска певица, от която настръхвам е Михаела Маринова. Тя е най-добрата певица, която някога сме имали.
  • 54 ТИТИ

    10 1 Отговор
    ЛИЛИ ПОКЛОН НЕ СЕ СЪРДИ НА БЪЛГАРИТЕ НИЕ НЕ МОЖЕМ ДА БЪДЕМ ВЕЧЕ ДОБРИ
  • 55 ТИТИ

    4 1 Отговор

    До коментар #9 от "лилет":

    ТУК СТАВА ВЪПРОС ЗА ТАЛАНТ
  • 56 Васил

    5 8 Отговор
    Абе, ако не се беше женила за комунисти от върхушката като Янчо Таков, щеше да пее по кръчмите. Пее много хубаво, но издигането дължи на партията.
  • 57 Калчо

    9 2 Отговор
    През 70-те направи концерт в един от столовете на Кремиковци. За 20 мин. взе 3000 лв. - цената на апартамент в София, а сега цена на билета до 200 лв. И пенсия от работещите.... е това не е хубаво.
  • 58 Въпрос

    6 3 Отговор
    За нея няма ли ограничения в тази пандемия. Прави концерти в НДК без да заплаща за залата... Сега разбирате ли как едни певци на партията се издигат за сметка на други.
  • 59 хатакая

    4 0 Отговор
    - Ако знаех, че си толкова беден нямаше да се омъжа за теб!
    - Ами аз ти казвах, че ти си ми всичко, ама ти ме мислеше за романтик!
  • 60 Танас

    2 0 Отговор

    До коментар #22 от "Paxnas":

    Надали са роднини...Карбовски поне си поиска от Мегз ,докато Драго ...ама никога няма да му се ...прииска :)))
  • 61 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 62 Пешо Папура

    3 5 Отговор
    Абе, пергишин смотан. Лили няма нужда от защита точно пък от тебе. Мръсна душичка си ти...мръснаааа!!! Пак си се напил в някоя долнопробна кръчма около стадионВ. Левски.То пък кога ли си изтрезнявал..може би само в момента, когато се пускаше на Мегз! Мръсна, подла душичка си ти. И с тоя пост ти не четкаш Лили, защото тя наистина е велика и няма нужда името и да го мърсят отпадъци като тебе. Дори и когато я защитаваш, ти гледаш келепира, но иначе си прост като овчарска свирка. Ама нейсе!!!
  • 63 певачиците

    5 0 Отговор
    Интересно що ли челият само винету не се изказва по вапросот!Малко история-тойу обича да се снима само със сръбски певачици,например с женката на военопрестъпника Ражнятович даже я кани в кабинета си!И понеже е време предизборно,кой ще изброи на колко културни събития в страната е ходил Баце през последните 10 години...Мълчание
  • 64 Лили

    7 3 Отговор
    не е велика, а жалка. Има специални хора на тази земя, но тя не е сред тях. Достатъчно се е компрометирала като човек. Карбовски е смотаняк и продажник.
  • 65 Косе Босе

    6 3 Отговор

    До коментар #7 от "хъх":

    Да така е? Лили Иванова е иконата на соц-реализма и не е никаква певица от висок ранг? Защото тя използва цялата соц.номенклатура за издигането си в култ.затова сменяше мъжете за да се изкачва по стълбичката нагоре.Затова и женитбата и с сина на Петко Таков /член на политическото бюро на БКП не беше случайно!!! И теб само да те пускат по телевизора ,радиото,чешмата и от тоалетното казанче,и ти ще станеш икона.Така ли беше с славея на на шансона и джаза великата ЛЕА ИВАНОВА.Лично съм я слушаш,на живо и оттогава не исках да чуя за самозваната икона Лили Иванова.Същите шансове ли имаше Йорданка Христова,същите шансове ли имаха имаха и много други.Чрез връзките си с власта тя спираше кариерата на всеки изевяващ се талант.
    Къде на запад е пяла тази "икона".Изнесе един фалшиф концерт в Франция на който си закупи билетите,за да твърди че е пяла в известна западна страна.Печелеше награди само от соц.фестивали.Сега след скандала в Пловдив цялата гилдия от "елитарници"скочи на амбразурата да я защитава?Ами какво ще стане ако тя падне от сцената-с какво ще преживяват ако нея я няма? По големият проблем е че тя няма сърце на певец,философия на интелектуалец,за който публиката е на първо място и е над собственото ЕГО.Не може ти да си зарежеш публиката и да ги държиш в неведение за бъдещето на концерта повече от 15 Мин.,не можеш да се държиш с почитателите си като с доведена под строй публика,макар да си полковник от армията/тя е такъв отпреди повече от 10г-на какво ос

    Коментиран от #67

  • 66 Гената

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Някоя миска":

    ...или нещо за оня Марин Розата ли беше. Марто, то се е видяло, че българската гора няма да има файда от теб и образованието ти на лесничей. Ама ще ти издам една тайна, в моя квартал е останал един индоевропеец, за когото не си правил сърцераздирателен репортаж ! Верно е бе, има един !
  • 67 Гената

    4 1 Отговор

    До коментар #65 от "Косе Босе":

    Е-е-е, Косе Босе, понамали малко на завоите ! Винаги по плодовитите дървета ще се хвърлят камъни, не се нареждай и ти до хейта ! Лека й пръст на Лея Иванова, ама пък да я сравняваш с Лили се иска доста злоба и завист у тебе.
  • 68 Ти не си човек

    4 2 Отговор
    Харбовски е един продажен и "беден" човек.
  • 69 Марин

    2 2 Отговор
    Ами, Лили била женена за Я. Таков и за това другите певици не можели да изпъкнат. А Йорданка Христова нали стана снаха на Гр. Стоичков, защо не стана като Лили известна, а ходеше в Куба. И в новото време колко пъти ще и дават пенсии за това онова. Един път 700 лв, тази година още 500 лв., когато дадоха на доста естрадни певци и на нея пак!!!! Лили си е Лили, когато реши, тогава ще спре! А вие, като неможете да светете, не се опитвайте да тъмните!
  • 70 иво

    2 0 Отговор
    Л И Л И ЩЕ Е ЖИВА ВЕЧНО , НО тебе к...ВАРИНО ТЕ ЗАБРАВИХМЕ кой СИ ВЕЧЕ ! МУ-Х-Л-ЪО !