Last news in Fakti

27 Септември, 2021 11:58 16 310 11

Тежката история на Сандра разтърси публиката на "Гласът на България" (ВИДЕО)

  • гласът на българия-
  • жури-
  • история-
  • риалити-
  • песен

19-годишната Сандра направи невиждана досега изненада на най-близкия си човек

Нещо невиждано досега се случи в неделния епизод на „Гласът на България“. Глас в залата помоли журито, което е в състав Иван Лечев, Дара, Галена и Любо Киров, да напуснат залата.

Менторите трябваше да излязат в 5-минутна почивка, но останалите хора в залата бяха помолени да останат по местата си.Тогава на екрана бе пусната визитката на 19-годишната Сандра Цветанова от Перник. Момичето разказа тъжната история на живота си – майка ѝ я изоставила още като бебе и не я познава, малко след това и баща ѝ се отрекъл от нея.

Момичето било отгледано от баба ѝ. Именно възрастната жена бе в публиката и случилото се бе за нея пълна изненада, тъй като до преди минути внучка ѝ седяла до нея. Жената, която нямаше представа, че момичето ще се яви на кастинг, избухна в сълзи, но малко след това журито се върна в залата и на сцената излезе да пее внучка ѝ. Сандра впечатли менторите с изпълнението си и всичките четири стола се обърнаха. Момичето обясни, че е завършило народно пеене в Националното музикално училище „Любомир Пипков“ в София. След като всичките изпълнители я пожелаха в отбора си, то Сандра избра да отиде при Галена.

„Искам да има много късмет, защото много трудности е имала в живота“, каза бабата на 19-годишната певица, която очарова всички в журито с гласа си.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бамбука

    38 1 Отговор
    Кой казваше че у нас няма свестни деца ? Напред и успех !
  • 2 хъхъ

    13 15 Отговор
    Тя платената публика ръкопляска, разтърсва се и реве по сценарий, така че нищо особено.
  • 3 Добре пееше ромката

    6 10 Отговор
    Ама то им е в кръвта ..
  • 4 Спокойно

    25 1 Отговор
    сега отнякъде ще се появи майка ѝ и ще започне да реве по телевизиите (предполагам, мисирките ще я канят без спир), колко много ѝ е липсвала и т.н., зер кинти се задават... Дано хората около момичето са читави и я предпазят, за да не се върже на задаващата се измама и не влезе в латино/турска боза.
  • 5 Хаджи Генчо

    19 2 Отговор
    Добре, че е режисирано за да има кой да иде при Галена. Повечето от участниците превъзхождат вокално менторите си. И след формата, нищо! Освен талант се иска безскруполност, подлост и нагаждачество.
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Всичките имат нелеки съдби

    1 2 Отговор
    Съжалявайте ги, да им е хубууу..... и те бяха млади като Сандра.....Дамски все е стар.... но чак сега взе да готви, нз защо.....!
  • 8 Радо

    3 6 Отговор
    Хубаво момиче, ще попее някоя друга година в София на микрофоните на тия двамата и на още дузина като тях с увиснали тонколони, и ще се прибере пак на село.
  • 9 Цоню

    12 2 Отговор
    Момичето има кристален глас може да пее всичко.Изпъмнението и на Притури се планината е по добро от други които съм слушал дори и от оригинала.Такива трябва да бъдат гласовете
  • 10 Рьостем

    1 0 Отговор
    Цоньо и като на башта ти...!
  • 11 Същината

    1 0 Отговор
    Основния проблем в България не е в певците а в това че не могат да пишат песни и са зависими от композиторите. Много от великите композитори на соца вече починаха, а новите свестни са 2-3 за цяла България. Добре би било да имаме певци които могат сами да си пишат песни като Миро, ама надали.