Last news in Fakti

27 Септември, 2021 15:25 7 718 8

Това са най-срамежливите зодии

  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • срамежливи-
  • астрология

Те винаги се борят със страха да бъдат осъдени

Това са най-срамежливите зодии - 1
Снимка: shutterstock

Всички знаем, че има хора, които нямат проблеми да изкажат мнението си, дори то да нарани някого. Те не се интересуват от мнението на другите хора и мислят само какво искат за себе си.

От друга страна, има хора, които винаги се борят със страха да бъдат осъдени. Те са срамежливи, интровертни и самосъзнателни.

Според астрологията има точно три зодии, които са болезнено срамежливи и смелостта или агресията не им идват естествено.

Ето кои са трите най-срамежливи зодии:

Рак
Раците не са много откровени. Отнема им време да се отворят към някого и в началото може да изглеждат студени и дистанцирани. Те са интровертни и срамежливи и по този начин се сблъскват с проблеми при създаването на приятели и създаването на дълготрайни връзки.

Скорпион
Не е тайна, че Скорпионите са едни от най -загадъчните от всички зодии. Те се наричат мистериозни, защото се срамуват да кажат какво им е на ум и да запазят мнението си за себе си. Те обичат да наблюдават хората, вместо да бъбрят по цял ден.

Риби
Хората, родени в Риби, живеят в свой собствен свят. Тъй като имат уникална перспектива да гледат на нещата, те не се свързват лесно с хората и обичат да се държат за себе си. Те се чувстват неудобно да споделят чувствата си с другите и са сдържани и тихи, пише сайтът jenata.blitz.bg


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Скорпион

    4 2 Отговор
    Точно така ☺
  • 2 Скорпион

    10 4 Отговор
    Само гл.упака споделя какво мисли! Или трябва като маймуните каквото им е в главата и да име изражение на лицето?
  • 3 Правиш стрииптиийз пред баби и девойки

    3 2 Отговор
    И срам има, въй...... не се срамуваш от род и простотия и от пачата си, която прилича я на Фикри, я на рьостем...!
  • 4 Грульо

    3 2 Отговор
    Тез срамежливите все водни зодии. Най-наглите зодии са на тиквата и слави, а най най наглата е на оня от ИТН плагиата, забравих му името. 😀

    Коментиран от #6

  • 5 Най наглите, телец и козирог

    3 0 Отговор
    Така е..... не ги гледайте, че се правят на хрисими с течащи лиги....!
  • 6 Що така реши

    1 1 Отговор

    До коментар #4 от "Грульо":

    Слави е от моята зодия, но приликите спират до тук.
  • 7 Гост

    3 1 Отговор
    Срамежливи ли? Ох, мамоооо, нищо не знаете.
  • 8 Прокопко

    2 0 Отговор
    Рак съм и е абсолютно невярно, че ни липсва откровеност в личния живот поне. В обществото не сме особено отворени, така е. Но при мен сдържаността и премерените думи са от асцедента козирог и това особено важи за работата - там не отивам, за да изпъкна с екстровертност, а за да си изкарам хляба!