Last news in Fakti

29 Септември, 2021 11:34 6 155 26

Орлин Павлов изригна заради солена сметка за вода (ВИДЕО)

  • орлин павлов-
  • вода-
  • сметка за вода-
  • пари-
  • софийска вода-
  • сметки

Последователите на звездата застанаха твърдо зад думите му и споделиха за своите "сблъсъци" с ВиК дружествата

Поп звездата Орлин Павлов, който нагази смело и в киното, и телевизията преди дни изрази гнева си от абсурдно високи сметки за вода, които са получили членове на семейството му За това сподели той чрез видео в Инстаграм. Ето какво каза той:

"Искам да се оплача от "Софийска вода". При майка ми и баща ми, както при вуйчо ми и леля ми, а също и при баба ми пристигнаха сметки за 150 и 190 лв. Понеже служителите на компанията не били влизали в жилищата, за да отчитат водомерите, сега набутват хората с големи суми. Чакайте малко! Защо искате да се плащат такива сметки? Добре, ние ще ги платим, вие после ще ги приспадате. Това, според мен, е чисто изнудване. За шест месеца - 200 лв. сметка за вода? А майка ми всеки месец си плаща по 25-29 лв. Какво е това надцакване? Ами, ако нямат, какво да правят тогава? Ще ви сезираме... на оня свят".



Неговите последователи твърдо го подкрепят. Ето и някои от коментарите:

"Пълни мошеници! За съжаление повечето нормални хора са на този хал! Ще се оправите, но еквала за казаното! Трябва да сме непримирими вече към такъв тип рекет!"

"Браво, Орлине! Крайно време е всички българи да не си мълчат, а да си търсят правата! Мошеници! Боже, кога ще се намерят съвестни, образовани млади хора да милеят за народа и да спрат всички кранчета на тази ужасна корупция!"

"Хората нямат пари заради корона кризата, която създадоха, ако никой не си плати сметката да видим как ще спрат водата на всички и оттам какво ще последва. Време е да се събудим, нищо добро не ни чака, ако продължаваме да вярваме, че някой се грижи за хората!


Поставете оценка:
Оценка 4.1 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 модерният ляв

    9 17 Отговор
    Какви хубави очи.😍
    Аз ще ти плащам сметките, Орли, ако бъдеш мой. 🥰😘
  • 4 веика

    27 3 Отговор
    Водата е страшно скъпа, на мен също ми пишат сметките наизуст и редовно ме товарят!!!!!
    Няма думи просто, за каква изродия става на въпрос!
    Ще подавам жалба до агенцията за защита на потребителя да видим, какво ще стане.
  • 5 VWandMercedes

    12 33 Отговор

    До коментар #1 от "Мухоморко":

    Импиъчмънт за Гумен Дадев и долу троловете му
  • 6 Гост

    22 2 Отговор
    Това е масово!
  • 7 СССРБарета

    34 4 Отговор
    продадохте Софийска вода на чужденци продадохте енергетиката на чужденци и очаквате че някой ще мисли за вас? Разбра се че всъщност държавата беше много добър стопанин
  • 8 новини

    20 2 Отговор
    Ами кой ги спира да влизат по домовете? Нали преди ходеха? Просто да направят така, че работното им време да не е сутрин от 10 часа , а следобяд от 17-19.00 часа, за да могат да засекат всички абонати. Но не е необходимо и всеки месец да идват, на три месеца е достатъчно, ние ползваме средно 7 кубика и въпреки това подавам онлайн данни съвсем коректно всеки месец, ако не вярват да дойдат да ме проверят.

    Коментиран от #24

  • 9 Факт

    6 6 Отговор
    Така енардил Тиквун
  • 10 Орлине

    7 7 Отговор
    Много се къпите явно, минете на друга процедура, не се перете, не се къпе те и те така...!
  • 11 васик атанасова

    15 3 Отговор
    НА МАЙКА МИ И НАПИСАХА 1300 ЛВ ВОДА И Е ПЛАТИХ
    МАФИЯ СА И ВЪВ ВАРНА
    ЯВНО В МАЗИТЕ НИ ИМА ДЕЛФИНИ
  • 12 цербер

    0 6 Отговор
    Поп звездата Орлин Павлов, който нагази смело и в киното, и телевизията,
  • 13 Грульо

    7 2 Отговор
    Като няма никой пишат служебно 1 кубик. И аз така за една година имам събрана сметка над 150 лева при изравяването. Кат има излишни пари тогаз ще я платя, или само половината. :D По закон нямат право да ти спират водата, не е като при тока. дето ако просрочиш 1 час и ти го спират, за да им платиш такса включване.
  • 14 Bob

    1 7 Отговор
    Прав е... Ама ми изглежда леко пийнал... 🤣

    Коментиран от #15

  • 15 Реалист

    2 6 Отговор

    До коментар #14 от "Bob":

    Напротив, така си говори, защото е мека китка
  • 16 Последния Софиянец

    6 11 Отговор
    Ами не я плащай бе! Аз така протестирам за новата цена на тока. Аз съм привърженик на генерал Румен Радев и пак ще го преизбера, но това министърчето на енергетиката е неадекватен. Затова съм си вързал един кабел, за да протестирам срещу него и гербавите довели ни до това дередже
  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Павел Пенев

    11 2 Отговор
    Тези мисирки от Факти ми изтриха коментара. Ние в Ст.Загора също плащаме двойни сметки. Една сметка от личния водомер и втора сметка от т.нар. общ водомер,плюс новата такса за разпределение въведена по примера на мошениците от енерго разпределителните дружества. Това е визирано от корупционната Наредба №4 по времето на престъпника от Банкя. През лятото три месеца инкасаторите бяха в отпуска и пишат прогнозни данни на базата на последния месец през който са минавали,които стават реални. Това се знае от КЕВР но големия специалист Иван Иванов получава 10,000 лв. заплата и ежедневно се бори срещу правото на българския народ да ползва вода,която е жизнено необходима и в много страни на Европа не се заплаща. Като пример мога да посоча Германия където се заплаща само топлата вода,също Словения и много други. Какво е това чудо у нас с тока и водата,какъв е този рекет? Правете си извода,дали трябва да плащаме? Заради високите цени на водата съсипахме поливното земеделие и се подготвяме да уморим и хората. Не се ли срамувате нищожества такива?

    Коментиран от #21, #22

  • 19 Голямо реване

    1 8 Отговор
    6 месеца по 30 лв са 180 Е сега какво реве тоя

    Коментиран от #25

  • 20 Вонбон

    6 1 Отговор
    Е можеш ли ги надви тия.Аз също платих 42лв а съм сам,но такава ни е орисията да ни лъжат и ние да мълчи м като пукали
  • 21 Вонбон

    1 1 Отговор

    До коментар #18 от "Павел Пенев":

    О прав си но какво от това
  • 22 ЕВАЛЛА ЗАРАЛИЯ

    7 1 Отговор

    До коментар #18 от "Павел Пенев":

    НО ВЛАСТ НЕ СЕ ДАВА А СЕ ЗИМА СААААМО С КЮТЕК....
  • 23 Подкрепям

    3 0 Отговор
    От както харизаха Софийска вода на гръка, ни обират безобразно. Водата стана по-скъпа от тока, а е безплатна суровина. Съгласен съм че трябва да се отделят средства за инфраструктура в тръбопроводи, но да се измисли справедлив начин. Със сегашните наредби се стимулират крадците на вода. Който краде логично има най ниска лична сметка. Откраднотото се надписва на този който има най висока сметка, демек на този който си е плащал редовно сметките. До кога?
  • 24 не е новина

    2 0 Отговор

    До коментар #8 от "новини":

    Това го правя от много години...Според закона - можеш да правиш само отчет всеки месец, НО ВЕДНЪЖ в годината трябва да бъде допуснат инкасатор за проверка. Може би напоследък не проверяват заради Ковид "кризата", поне аз не видях съобщение на входа за проверка. Но в Ковид кризата увеселенията в Южен парк - 2 ВСЕ ОЩЕ ПРОДЪЛЖАВАТ, а работата на инкасаторите явно не е "увеселение" и имат извинение да не минават и отчитат водомерите
  • 25 baba meca

    1 1 Отговор

    До коментар #19 от "Голямо реване":

    е нали е звезда, знае да реве...
  • 26 Бургас

    1 0 Отговор
    И при нас е така,не минават всеки месец а на 3-4 мес. и трябва да плащаш накуп!?!