Last news in Fakti

5 Октомври, 2021 17:16 3 709 9

Еминем стана сервитьор

  • еминем-
  • ресторант-
  • изпълнител-
  • сервитьор-
  • спагети

Ресторантът Mom's Spaghetti отвори врати в Детройт, а Еминем обслужи първите му клиенти

Когато отиваме на ресторант или в заведение за бързо хранене, едва ли очакваме да ни обслужи звезда от световен ранг, пише tialoto.bg. Е, точно това се случи на няколко късметлии, които бяха сред първите клиенти на ресторанта Mom's Spaghetti в Детройт.

Във вторник, 28 септември, мястото за класически италиански ястия отвори врати в Детройт, а в първия му ден в негов сервитьор се превърна не кой да е, а самият Еминем. Връзката на рапъра с ресторанта е много тясна, тъй като той е собственик, а рецептите в менюто са от майчиния тефтер. За да направи откриването още по-специално, Еминем застана зад тезгяха и раздаваше поръчки на всеки клиент, включително кюфтенца със спагети или спагети сандвич.

View this post on Instagram

A post shared by Marshall Mathers (@eminem)

Според местния вестник Detroit News, посетителите започнали да се нареждат на опашка от 10 сутринта, за да могат да бъдат сред малцината, които ще опитат от ястията. Около 16:00 първите клиенти са били обслужени и то от самия Еминем. „Това ми е била мечтата цял живот. Изплаках си очите“, казва Ерин Фарът пред вестника. Въпреки че Еминем не успя да се срещне с всеки един клиент, той все пак мина с колата си около стотиците, които се бяха наредили на опашка, за да опитат от мамините рецепти.

Името на ресторанта – Mom's Spaghetti – може да е познато на много фенове, тъй като то идва от песента Lose Yourself, която е и носител на награда „Оскар“. Сингълът е от филма „Осмата миля“, който се превръща в холивудски дебют за рапъра. Историята се върти около B-Rabbit (Еминем), който се опитва да създаде кариера в хип-хопа, който по това време е жанр, доминиран от афроамериканци. „His palms are sweaty, knees weak, arms are heavy / there's vomit on his sweater already—mom's spaghetti,“ се пее в Lose Yourself.

View this post on Instagram

A post shared by Marshall Mathers (@eminem)

Спагетите на мама бяха преди сервирани и на фестивала Coachella през 2018 година, където Еминем беше част от изпълнителите. По време на пандемията от коронавирус той изненада здравни работници в Детройт с топлото ястие. „Нашите герои се „изгубиха“ във вкусните спагети на мама, дарени от нашия съгражданин Еминем. Благодарим, че ни предостави това специално ястие“, написаха от болницата.

Животът като сервитьор за Еминем обаче приключва тук, защото съвсем скоро той отново ще се завърне на сцената и то по грандиозен начин. На 30 септември от Националната футболна лига на САЩ обявиха кои изпълнители ще забавляват феновете на полувремето на Супербоул на 13 февруари 2022 година. Събитието след няколко месеца ще бъде като подарък за феновете на рапа, тъй като гостите са Dr. Dre, Snoop Dog, Еминем, Мери Джей Блайдж и Кендрик Ламар.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 5 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 шегичка

    19 1 Отговор
    Алибегов веднага да го цани на работа на 4-ри часа и на минимална заплата бакшишите няма да му ги прибира.
  • 2 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    7 0 Отговор
    28 септември НЕ БЕШЕ сряда...
  • 3 Деня на Чакалнята на чакалия

    3 2 Отговор
    На бълГАГАрата слушал РейДио ГАГА докато чака ЛейДи ГАГА станал ЮРИ ГАГАрин Тути ФрухтМан с Дъщеря ЛОЛА на Анни От ЮРОтмикс
  • 4 Рокито

    2 0 Отговор
    Не е знаела как се пише. С Ф или В. Прости и .
  • 5 ГруЮ

    0 7 Отговор
    Егати киселяка- клиентите на крака му дошли, искат да се снимат с него, а този гледа като Робокоп.
  • 6 Ами да

    4 0 Отговор
    Може да си го позволи!
  • 7 Рапър бял

    3 0 Отговор
    Става сервитьор, а от тъмните, нещо друго, което хич не се харесва на,, некои,, хора..!
  • 8 Ръмпези

    8 0 Отговор
    НАЙ-ГЛЕДАНИЯТ И СЛУШАН ИЗПЪЛНИТЕЛ В ЦЕЛИЯТ СВЯТ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ОТ ЖАНРА...КОГАТО ФАКТИТЕ ГОВОРЯТ...ШАПКИ ДОЛУ...
  • 9 Пепи

    4 0 Отговор
    А пък Део гледа доматита в Годеч.