Last news in Fakti

6 Октомври, 2021 13:54 5 191 4

Бележката от Хари в ковчега на Даяна трогнала Меган, когато била на 16

  • принц хари-
  • меган маркъл-
  • принцеса даяна-
  • бележка-
  • погребение

Меган от малка била голяма почитателка на покойната принцеса и майка на съпруга си

Бележката от Хари в ковчега на Даяна трогнала Меган, когато била на 16 - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Когато била на 16 години, Меган Маркъл гледала погребението на принцеса Даяна, обляна в сълзи, разкрива близък до семейството. Това, което трогнало тийнейджърката, било бележка от бъдещия ѝ съпруг, оставена в ковчега на майка му, пише DailyMail.

Бъдещата херцогиня на Съсекс гледала погребението на принцесата на народа по телевизията със свои приятелки. Тя била един от милионите зрители на един от най-тъжните моменти в новата история на Великобритания. Моментът бил много тъжен за младата Меган, тъй като тя била огромен фен на Лейди Ди – интересувала се от живота ѝ, следяла новините за нея, а сред любимите ѝ книги била биографията – „Даяна. Нейната история от първо лице”.

Момичето обаче истински се разстроило, когато камерите предават близък кадър от ковчега на принцесата на Уелс. Те показали букет бели цветя, а върху тях плик с надпис: „На мама”. Това било бележката, която принц Хари оставил на своята майка.

В дните след смъртта на Даяна Спенсър през август 1997 г. Меган и приятелката и Сузи решили да отдадат почит към покойната принцеса. Те гледали стари клипове от сватбата на Даяна и принц Чарлз, чели статии за живота ѝ, дори събирали дрехи и играчки за бедните деца, вдъхновени от британската кралска особа. Според близки до Меган, тя била заинтригувана не само от стила на Даяна, но и от хуманитарните ѝ дейности.


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    11 1 Отговор
    Най-после! Най-после благоволихте да осведомите колониялно население на България, за това какво става в любимият на всички, кралски двор.
    Благодарим покорно.
  • 2 мародер

    7 1 Отговор
    Хм, съмнявам се лицемерната лигла да е гледала погребението! Това е холивудски трик да предизвика любопитството!
  • 3 Гришо

    6 0 Отговор
    Какви принцеси имаше едно време.
  • 4 Ела

    4 0 Отговор
    Е, уж не знаеше нищо за кралското семейство, а ревала на погребението на Даяна. Не знаела била нищо за мъжа си, ама за майка му виж ... Няма как да знаеш за майката, а после да се правиш, че никога не си се интересувала ...