Last news in Fakti

6 Октомври, 2021 18:58 4 741 12

Любимите алкохолни напитки на кралското семейство

  • алкохол-
  • кралско семейство-
  • напитка-
  • вино-
  • бира

Голяма част от кралските особи на Острова залагат на бирата

Любимите алкохолни напитки на кралското семейство - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Независимо дали сме навън с приятели или вкъщи след тежък работен ден, повечето от нас си имат любимо питие, към което винаги посягат, за да разпуснат. Членовете на британското кралско семейство не са никакво изключение от това правило, пише каналът "Royal News" във vbox7. Ето и кои са любимите алкохолни напитки на Кейт, Уилям, Хари и кралицата.

Меган Маркъл

Херцогинята на Съсекс е ценител на виното и по-специално на червеното. Меган споделя, че няма нищо по-хубаво в края на дълъг ден да се насладиш на чаша вино.

Кралицата

Любимото питие на кралицата е джинът. Кралският двор дори произвежда собствена марка джин. Ако пие по време на вечеря, нейно кралско величество избира любимото си немско сладко вино.

Принц Хари

Като типичен британски мъж, Хари винаги залага на голяма халба бира. Принцът многократно е засичан в различни местни пъбове, където се наслаждава на любимата си напитка.

Кейт Мидълтън

Това може да звучи изненадващо, но херцогинята на Кеймбридж не си пада по изискани вина и коктейли, а залага на халба с бира Guinness. Двамата с Уилям често са засичани на специални събития и фестивали свързани с бирата.

Принц Уилям

След толкова ценители на бирата, принцът не прави изключение и смело влиза в списъка на кралските членове, любители на тази напитка.

Камила

Съпругата на принц Чарлз е истински ценител на виното. Тя е президент на Британската асоциация на лозарите и твърди, че отношението ѝ към виното е типично френско.

Принц Чарлз

Любимата му напитка на принц Чарлз е шотландско уиски, като предпочита отлежалите 15-годишни варианти.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 9 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Ако тази муцуна е "принц"

    6 2 Отговор
    то онази ми работа е Император..
  • 2 Мръсния Фикри

    3 3 Отговор
    За всички поотделно да кажем, например червено вино и всичко, кой пие, но Камила к... много е, приятна,,.....!
  • 3 един от стадото

    5 2 Отговор
    принца на Уелс още като беше на посещение тук преди години показа, че е ракиджия. Опитал Тетевенска сливова и на нея останал до края.
  • 4 ???

    3 1 Отговор
    Кръвта алкохолна напитка ли е?
  • 5 1122

    7 9 Отговор
    Много плебеи в България.Когато става дума за Крал ,Кралица, Цар Царица ,Император ,Императрица,простотията взима челно място. Цялата простотия от шумкари започват да хвърлят мълнии по Кралските, Царските, Императорските Особи.Това е защото ,след кървавия 09.09.1944 г целият елит на Царство България беше убит ,кой с чук, кой с лопата, кой с куршум в тила.Най-тъпите шумкари, без образование, без култура, без езици,опорочиха България и възпитаха нискочели индивиди,които като Б. Борисов ни управляват ,а България потъва,в простотия ,невежество, цигания.Сега за да се създаде елит, просветен, образован, трябва да минат още 50 години.Затова, никъде България,не е приета,защото плебеите още мърсят българската земя.Когато се върнем към Царство България,може би тогава ще има някакъв успех.Надявам се!

    Коментиран от #7

  • 6 Как тази с бялата си коса

    3 1 Отговор
    Се чувства удобно и безсрамно, като направи така, че тя е жива, а другата. не, много ми е,, гнусна,, още с появяването си на ,, голямата сцена,,естествено, че мъжете в повечето случаи са виновни, но като не искаш. някоя, поне не я прави нещастна, какво като са кралски особи, нали са хора и те, гадни ми са такива работи, натъжават ме винаги....!
  • 7 един от стадото

    2 1 Отговор

    До коментар #5 от "1122":

    надявай се. Интелигенцията на една страна винаги априори тогава се е свързвала с монархията просто, че е била доминираща тогава. От едната страна тя, от другата болшевизма. Методите едни и същи. Гледай Сибирския Бръснар
  • 8 Мнение

    6 3 Отговор
    Апсолютно,съм съгласна за плебеите и затриването на Царсто България.Браво на №5/1122!За съжаление ,шумкарите превърнаха България в изоставаща провинция,която никой не взима насериозно.Много жалко.
  • 9 смукачи

    1 0 Отговор
    Пиянде до пияндето. Добре че има кой да им бърше з@те
  • 10 С калашников

    2 0 Отговор
    Добре стават нещата, сибирския бръснар, хубав филм...!
  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 цербер

    0 0 Отговор
    Херцогинята на Съсекс е ценителка на виното.