7 Октомври, 2021 09:48 7 578 11

Попфолкът изпрати Ангел

  • попфолк-
  • ангел-
  • погребение-
  • covid-19

Музикантът почина след усложнения от COVID-19

Чалгата изпрати момчето с ангелски глас Ангел. Музикантът почина след усложнения от COVID-19. Преди повече от три седмици 35-годишният изпълнител се разболява и търси лекарска помощ. Няколко болници отказват да го приемат, тъй като няма положителен тест за COVID. Състоянието му се влошава. Приет е в Пета градска болница София. По-късно е прехвърлен в ИСУЛ, където издъхва.

Близки, колеги и приятели се стекоха на Централни гробища в София, за да си вземат последно сбогом с верния си приятел. Десетки души положиха цветя пред затворения ковчег на певеца.

Годеницата на покойния Ангел не спря да ридае, докато носи негов портрет. Христина бе придържана на крака от своя позната. Сълзите на опечалената не спират да текат. В очите ѝ се вижда празнота. Няма сила да говори. А и не иска. След смъртта на годеника си, годеницата му сама трябва да се грижи на едногодишното им детенце.

Братът на починалия изпълнител още не се е отърсил от шока след загубата на най-верния човек в живота си. Последното сбогом с Ангел си взеха и един от най-добрите му приятели в попфолка. Музикантът е част от бранша повече от 15 години. Цветя на ковчега оставиха Борис Дали и Илиян Тупалката. Тримата са свързвани от силно приятелство. Тупалката и Борис Дали познават Ангел от ученическите му години.

"Не мога да повярвам, че го няма. С него се знаем от години. Пеех по кръчмите, а той идваше при мен. Беше много хубаво момче", споделя за покойния Ангел Илиян Тупалката.

С тях бе и братът на Борис Дали - верен приятел на Ангел.

На поклонението пристигна и колежката им Кристина. Едновремешната дуетна половинка на Дебора е много близка с Ангел. Двамата неведнъж са радвали феновете със съвместни изяви. Блондинката постави цветя пред ковчега на покойника, пише "България днес".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаглей

    11 1 Отговор
    Ех тоя попфолк. Сиганска музика. Ангел не го знам кой е бил и слава на господ. Лека му пръст

    Коментиран от #8

  • 2 митко пайнера

    16 3 Отговор
    Борис Дали - внук на Салвадор Дали.

    Коментиран от #4

  • 3 сила

    13 1 Отговор
    ще ме изтрият иначе бих написал къде точно бих изпратил попфолка и феновете му
  • 4 сила

    5 0 Отговор

    До коментар #2 от "митко пайнера":

    Отварачката внучка на Анди Урхол.....за супите в консерва става въпрос,знаеш
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Жорж

    7 0 Отговор
    Толкова е лесно и простичко. Умираш няколко рози, сълзи и от утре никой не те помни.
  • 7 волен сидеров

    7 0 Отговор
    ПОМИСЛЕТЕ САМО ,ТЕСТА НЕ ОТКРИВА А ПОСЛЕ УМИРА И ГО ПИШАТ ОТ ОНУЙ НЕЩО Е ПОЧИНАЛ.ТЕСТА ЯВНО Е НА ИЗБИРАТЕЛЕН ПРИНЦИП....ВЪВЕДОХА СИ СЛЕДЕНЕТО НА ХОРАТА ВСЕКИ ИНДИВИД ВЕЧЕ Е НОМЕРЧЕ,ЩЕ НИ НАПРАВЯТ И КАТО КИБОРГИ С ПРИКРЕПЕНИ ЕЛЕКТРОНИКИ ЗА ДА НЕ СИ ГИ НОСИМ В РЪЦЕ И ДА ЦЪКАМЕ НА ТЯХ.ЧЕСТИТА ВИ ЧИПИЗАЦИЯ СЛЕД ПАНДЕМИЯТА,ЧЕСТИТА ВИ ПРОМЯНА НА ДНК ЧРЕЗ ВАКСИНАЦИЯ-СВОБОДНА ВОЛЯ ТОВА СИ Е...
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Анонимен

    5 1 Отговор
    Ехх, ако можеше Ангел да е жив и заедно да изпратим попфолка по последния му път...
  • 10 ЪъхХъм

    4 5 Отговор
    Ангел циганин или не, чалгаджия или не няма значение светиха му маслото на пича тва е положението. Дрогираха го с всичко налично, набиха му тръбите с кислород на сухо и на макс и му изпържиха органите и след това му лепнаха етикета умрял от лабораторно тунингованата еврейска болест. Плъховете в бяло опънаха яката пътека и така това чака всеки дръзнал да престъпи прага на "болница" пардон морга!
  • 11 Никой

    2 0 Отговор
    Да се бе ваксинирал,щеше да е жив,
    Жалко за младия човек, кой ще отгледа детето му сега ,как ще расте без баща