Last news in Fakti

8 Октомври, 2021 16:15 2 619 2

Кайли Миноуг се завръща

  • кайли миноуг-
  • музика-
  • великобритания

"Връщам се!", това заяви австралийската певица Кайли Миноуг пред Би Би Си

Кайли Миноуг се завръща - 1
Снимка: Shutterstock

"Връщам се!", това заяви австралийската певица Кайли Миноуг пред Би Би Си.

"В скоро време ще се преместя за постоянно в родината си", заяви изпълнителката, която в продължение на повече от 30 години живее във Великобритания.

"Взех решението отдавна, но имаше редица неща, които ми попречиха да го осъществя", посочи музикантката, визирайки мерките за ограничаването на разпространението коронавирусната инфекция, предприети от властите на Зеления континент и Обединеното кралство.


Певицата добави, че ще посещава Острова. "През тези години тук аз се сприятелих с много хора и искам да се виждам с тях", добави тя.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Острова

    4 4 Отговор
    Да, разбира се, докато тук и там, хоп и тя остаря...!
  • 2 123

    5 3 Отговор
    Нема за кога, и тая стана на 60. Така и не си намери мъж и не отгледа дори едно коте. Камо ли дете. Безполезен живот, с две песни на кръст.