11 Октомври, 2021 14:55 4 682 1

Кристина Ричи се омъжи за фризьор

  • кристина ричи-
  • сватба-
  • семейство-
  • фризьор

По-рано актрисата съобщи, че двойката чака и дете

Кристина Ричи се омъжи за фризьор - 1
Снимка: БГНЕС/ EPA

Кристина Ричи съобщи в Инстаграм, че се е омъжила за елитния фризьор Марк Хамптън. "Г-н и г-жа", написа тя към снимка от вчерашния сватбен ден, на която двамата са пред огромен букет от рози, пише life.dir.bg.

Марк Хамптън също сподели в интернет, че вече е женен мъж. "Младоженец", написа той към своите кадри.

Само преди два месеца актрисата обяви, че очаква второто си дете. Тя не уточни кой е бащата, но Марк Хамптън сподели публикуваните от нея снимки от видеозон в профила си.

Месец преди това Кристина Ричи оформи развода си с оператора Джеймс Хердеген, който е баща на сина ѝ Фреди (7 г.). Бракът им продължи седем години, а актрисата подаде документи за развод миналото лято.

Кристина Ричи е изключително популярна още от дете с водещи роли във филми като "Каспър" и "Семейство Адамс". Кариерата ѝ в киното и телевизията продължава, позната е от "Бъфало 66" и "Стенанието на черната змия".


Поставете оценка:
Оценка 5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 От острова и,, обратен,,..!

    4 2 Отговор
    Супееер връзка....!