Last news in Fakti

16 Октомври, 2021 07:00 8 357 0

Вашият хороскоп за днес, 16.10.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Доста избухливи ще са днес Лъвовете

Вашият хороскоп за днес, 16.10.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Идеален ден за приключване на нещата. Не се бойте от предизвикателствата, ще съжалявате ако не ги приемете. Възможно е да спорите на философски теми с колеги, но не е нужно да се дразните само защото мненията ви не съвпадат, позволете на другите също да имат собствена позиция."

Телец

Бъдете по-търпеливи, дайте на нещата време да се случат. Ще ви зарадват нечакани гости и вечерта ви ще мине много забавно. Флиртовете не са за препоръчване точно днес."

Близнаци

Малко напрегнати се чувствате днес, но това няма да ви попречи да изпълните добре задълженията си (не само в службата). Поизостанала работа може да се появи в най-неподходящия момент, но пък е много хубаво, ако успеете да приключите с нея."

Рак

Поради факта, че нещата стават сравнително лесно, може да се изкушите да ги зарежете, а това няма да ви се отрази добре – ще се чувствате виновни след това. Философските спорове може само да ви размътят главата и да ви развалят настроението, по-добре ги избягвайте."

Лъв

Доста избухливи ще сте днес. Енергията ви ще е просто в излишък и по-добре я насочете в правилната посока вместо да избухвате и да пристъпвате към саморазправа. Малко повече самодисциплина ви е нужна."

Дева

Имате много идеи, които искате да реализирате. Хубаво е да потърсите помощ отстрани, да не действате сами. Не влизайте в конфликт с шефовете си, бъдете готови да намерите компромисно решение."

Везни

До обяд нещата ще се развиват доста скоростно, ще трябва да организирате и задействате доста неща. разбира се, ще се справите блестящо. След обед ще имате възможност да си отдъхнете спокойно и да се приберете навреме вкъщи."

Скорпион

Направо ще можете да хипнотизирате другите. Внимавайте за какво ще използвате влиянието си. Може доста да ви поизнервят, а тогава трудно ще сдържите нервите си."

Стрелец

Трябва сериозно да се замислите накъде вървите и дали да продължавате сами оттук нататък. Важно е да работите в екип, но за целта ще трябва да преодолеете някои от предразсъдъците си. Бъдете практични и не се залъгвайте с неща, за които знаете, че са безполезни."

Козирог

Ще ви се иска да се измъкнете, да избягате от задълженията си. Но пък ще бъдете много находчиви и ще намерите начин да се справите с всяко положение по най-добрия начин."

Водолей

Хората с удоволствие ще ви помагат достатъчно е само да спазвате правилата. Възможно е да се изкушите да направите нещо нередно просто заради тръпката. Физическото ви състояние не е блестящо - вземете мерки."

Риби

Ще сте достатъчно смели, за да направите неща, за които отдавна мечтаете. Не се колебайте, а действайте. Все пак правете нещата по правилата, нищо че съдбата ви пази от некоректни партньори."


Поставете оценка:
Оценка 4.8 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА