12 Октомври, 2021 17:55 2 594 3

Даниел Крейг дари 10 000 лири на... (СНИМКА)

  • даниел крейг-
  • дарение-
  • самоубийство-
  • превенция-
  • благотворителност

Холивудската звезда подкрепи трима бащи, преживели огромна загуба

Даниел Крейг дари 10 000 лири на... (СНИМКА) - 1
Снимка: Shutterstock

Даниел Крейг дари 10 000 лири на трима бащи, които тръгнаха на поход от 300 мили пеша, за да съберат средства за благотворителна организация за предотвратяване на самоубийства, след като дъщерите им отнели живота си.

Анди Ейри, Майк Палмър и Тим Оуен нарекли инициативата "Three Dads Walking". Те ще се разхождат между домовете си в Камбрия, Манчестър и Норфолк.

Парите са за благотворителната организация "Папирус", а дарението на актьора те нарекоха "невероятно".

Ейри също така е благодарен, че Крейг му е позволил да съобщи публично за щедростта му, особено след като в момента се говори много за него покрай премиерата на последния филм за Джеймс Бонд, в който актьорът участва.

"Даниел Крейг очевидно е трогнат от неописуемата болка, която изпитваме ние и нашите семейства и иска да ни помогне да извадим нещо положително от пълното опустошение", добави той.

"Надяваме се, че като разкажем трите си истории, ще осветим темата за психичното здраве на младите", казват родителите.

Най-новият филм за Бонд "Смъртта може да почака" оглави бокс-офис класацията на Северна Америка, като донесе приходи от 56 милиона долара в дебютния си уикенд в киносалоните, съобщи БТА. Според изчисленията "Смъртта може да почака" трябва да донесе приходи от поне 800 милиона долара в световния бокс-офис. В световен мащаб за момента те надхвърлят 313 милиона долара. Втората позиция в бокс-офис класацията на Северна Америка е за "Венъм 2: Време е за Карнидж" с приходи в размер на 32 милиона долара.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Къде да беше

    3 0 Отговор
    Като него.... само очите...!
  • 2 SpongeBOB

    8 2 Отговор
    Достойни хора! Добра кауза! А у нас само Св. Толупий 1 се разгащил и краде ли, краде...
  • 3 Боб, поп

    2 2 Отговор
    ентересно, от къде зима пари.... сигурно като Ванката, кредити зима...!