Last news in Fakti

13 Октомври, 2021 19:56 15 785 14

Топ 3 на най-умните зодиакални знаци

  • зодия-
  • зодии-
  • хороскоп-
  • интелигентност-
  • умни

Звездите отличават тези знаци като особено интелигентни

Топ 3 на най-умните зодиакални знаци - 1
Снимка: Shutterstock

Всеки от нас иска да бъде известен в обществото като уникален и незаменим човек. Само някои зодиакални знаци, обаче, могат да се гордеят с такива качества. Тук ще посочим онези зодии, които лесно понасят всякакви емоционални предизвикателства, лесно се концентрират, за да разберат същността на въпроса и не им е трудно да успеят в своите дейности.

В същото време трябва да се знае, че същите тези знаци на зодиака могат да имат и някои недостатъци. Да, те учат бързо, но могат и да бъдат мързеливи. Затова не забравяйте, че когато притежаваме определен дар, с който можем да се похвалим, все пак имаме и някои несъвършенства.

Ето и кои са най-интелигентните и разумни зодии.

Дева

Девата е включена в списъка на най-интелигентните зодиакални знаци от астролозите поради присъщата ѝ жажда за изучаване, за откриване на нещо ново, за самопознание и познаване на света. Именно Девите често са наричани скучни, но всъщност са жадни за знания и опит. Нищо не може да им попречи да постигнат целите си. Девите винаги се стремят към високи постижения и определено са прекрасни водачи. Никога няма да сбъркате, ако ги последвате.

Водолей

И нека не ви изненадва фактът, че обичащите свободата и вечно живите Водолеи имат отлични образователни способности. Настойчивостта играе важна роля в живота им. Ако Водолеят реши да направи нещо, той е готов на всяка жертва и няма да се спре пред нищо. Водолеите, по силата на своята природа, постоянно учат нови неща, търсят полезна информация и задължително ще постигнат задачата, която са си поставили. Също така Водолеят може да бъде страхотен водач, без съмнение.

Скорпион

Скорпионите са импулсивни, понякога дори са малко луди. Но те винаги знаят какво правят, винаги могат да оценят ситуацията. Имат такива черти на характера като самочувствие и увереност, което улеснява влизането във всеки кръг от нови познати. Те са умни и много добре могат да преценят всяка една ситуация и да намерят правилното решение на всеки проблем. Не се интересуват от мнението на другите и не приемат съвети. Въпреки че всичко това звучи егоистично и дори малко негативно, повярвайте ни, с този подход към живота умните Скорпиони често достигат висотите на успеха. Въпреки прекомерната си чувствителност, те са в състояние да останат спокойни там, където това наистина е подходящо. Наистина обичат да показват емоции, но знаят кога и къде да го правят. И още повече с кого. Скорпионите имат много приятели, тъй като са общителни и много дружелюбни. Те са уважавани и ценени.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 39 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Гаглей

    10 25 Отговор
    Най умен е близнака , даже тъпия близнак е умен .
  • 2 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    11 15 Отговор
    За зодия дева съм сагласен защото моята съпруга е зодия дева и е много умна. От друга страна обаче ас съм зодия овен а по умен човек от себе си не познавам. Ас съм хем интелектуалец хем знам много за философията и самия ас съм голям философ. Не ме приеха философия в университета но дядо казва че е защото нямам връзки в ръководството. Тъй че зодия овен трябва да е напърво място.

    Коментиран от #5

  • 3 Черна котка

    12 7 Отговор
    Не е ли учил човек,ако ще зодия Мозък да е пак ще е тъп.

    Коментиран от #6, #7

  • 4 ПЕНЦИОНЕР

    7 4 Отговор
    .... АС САМ... ЕИ, ЗНАЕХ СИ...!!!
  • 5 Гъдю Гъдев

    4 4 Отговор

    До коментар #2 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Изчезвай докато все още си жив
  • 6 Той

    10 5 Отговор

    До коментар #3 от "Черна котка":

    Не винаги учението те прави умен... Има надарени хора и създават бизнеси, откритиа с едно средно. Не всеки не се изуичил е глупав. Повечето изучили са строго профелирани и не знае един бушон да си смени, не знае един омлет да си направи. Да не говорим, че повечето умници работят за хитри и много тарикати политици и на вече за бизнеса на някой хиъър стрднист...
  • 7 нафта

    13 0 Отговор

    До коментар #3 от "Черна котка":

    То не е само до учене. Познавам някои хора с по 2-3 висши (от преди 15-20г, когато все още имаше някакви изисквания, а не сегашното образование),които от нищо правене и търсене на най-малкото съпротивление, си затъпяха откровено. До характер е, някои са борбени, други се носят по течението. Борбените трупат повече опит и знания.
  • 8 Това са

    7 2 Отговор
    Пълни лъжи!
    Проверено е много пъти.
  • 9 По скоро имат много врагове

    8 2 Отговор
    Но един с един скорпион, не си прилича и това мнооого ме радва...!
  • 10 Наску диаманда

    2 3 Отговор
    Като не е важно да си образован, стани един от фирма чистота, предполагам съди. по грозните и стари,, открития,, с които си има работа, намери един от улицата,, среднист,, от първи век, нито приказката му приказка, прост като галош, такъв открития ще прави, ако има предвид такива които през какво ли не са минали, за да станат известни хора по света, сравнението си е,, яко,, като,, суратите,....!
  • 11 Вижте го козаря

    1 1 Отговор
    И отр. лайк ми пише, гледа като,, изтърван,, от джама...!
  • 12 Свинари, козари, тъмни индии, сари

    3 1 Отговор
    Братчети, и аз да се гордея с такова,,, съвпадение,, ужас природо несправедливо....!
  • 13 До Гепади от Казанлък

    1 0 Отговор
    Много си умен вижда се,щом Ас се пишеш
  • 14 мамун

    0 0 Отговор
    незаменими хора няма