13 Октомври, 2021 18:26 11 140 5

Зодиите, които ще се влюбят до седмица

  • зодии-
  • астрология-
  • зодиакални знаци-
  • влюбване-
  • любов-
  • октомври

Представителите им ще загубят ума си от любов в средата на октомври

Зодиите, които ще се влюбят до седмица - 1
Снимка: shutterstock

Втората половина на октомври месец ще се окаже изключително наситена с емоции на любовния фронт за няколко зодии. Някои от тях ще се влюбят безпаметно, а за други отношенията с партньора им ще преминат на по-задълбочено ниво, пише сайтът Actualno.com

Ето кои са тези зодии:

Близнаци

Много хора, родени под това съзвездие, ще изпитат силни чувства към партньора си през втората половина на октомври. Всички съмнения и страхове относно бъдещето на връзката им ще изчезнат на заден план.

На личния фронт на Близнаците ще усетят промяна към по-добро. Те ще се чувстват истински обичани и желани. Октомври им подготвя много романтични моменти и приятни изненади. Самотните представители на знака най-после ще открият сродната си душа.

Рак

Необвързаните Раци ще започнат нова връзка. А тези, които отдавна не са сами, ще изпитат още по-силни чувства към партньора си. Връзката им ще достигне ново ниво. Представителите на този знак ще осъзнаят, че могат напълно да разчитат на любимия си човек.

Възможно е дори най-заветните желания на Рака да се сбъднат в близко бъдеще.

Везни

Астролозите съветват Везните да спрат да се притесняват за дреболии и да отворят сърцето си за любовта. Само в този случай, на пътя на самотните представители на тази зодия ще се появи човек, който ще промени живота им към по-добро. Новата връзка ще направи Везните безкрайно щастливи.

Риби

Втората половина на октомври ще даде на Рибите много нежност и любов. Случайно запознанство може да се окаже началото на дълга и силна връзка. Важно е представителите на този знак да не се страхуват да направят първата крачка към щастието.

Съветът на астролозите към Рибите е да не се колебаят и да разкрият чувствата си.


Поставете оценка:
Оценка 3.4 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Черна котка

    6 2 Отговор
    Сети се близнака за мен тази сутрин...от звездите ще да е...беше много мазен ...ходи им разбирай настроенията 😆 ...е нищо...любов да има
  • 2 Рьостем

    3 3 Отговор
    И като се,, флюбят,, ваште любовници в други, нема ли да,, омрете,, от мъки.... а дано....?
  • 3 Гаглей

    5 0 Отговор
    Факти не си играйте с огъня , жена ми ако се влюби до седмица в някой , вие ще сте виновни
  • 4 Дявол

    3 1 Отговор
    Дрън, дрън- поредната тъпотия!
  • 5 мамун

    1 0 Отговор
    Гледайте да не се влюби някой
    бордюр в плочка след това ще излезе паве