Last news in Fakti

14 Октомври, 2021 11:34 11 111 7

Нина Добрев пусна очарователни СНИМКИ от България

  • българия-
  • нина добрев-
  • актриса-
  • завръщане-
  • носталгия-
  • семейство

Актрисата отново е на родна земя и сред семейството си

"Семейството е на първо място. Обичам те, тате.", това написа холивудската звезда с български корени Нина Добрев под снимка заедно с баща си Камен Добрев, от която стана ясно че актрисата отново е в България, пише "Монитор".

На кадъра, публикуван в Инстаграм профила ѝ, в чието описание виждаме и българския трибагреник, тя е с черна маска и е прегърнала баща си, а над снимката е обозначено, че точното ѝ местоположение е родният ѝ град София. Актрисата показа на милионите си последователи как си почива в уютна семейна среда, след като свършиха снимките на филма "The Reunion", в който тя участва.

Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina)

На една от снимките, от която блика домашен уют, Добрев е облечена в мек пуловер, докато слага дърва за огрев в камината и междувременно се сгрява с чаша вино. На друг кадър тя отново е в компанията на баща си в домашна обстановка, а на третата снимка изглежда се намира в български ресторант, където похапва пържола, шопска салата и пилешка супа. Добрев сподели и топли кадри от стари семейни спомени. Възможно е все пак кадрите да са породени от носталгията на Нина по родината.

Нина Добрев пусна очарователни СНИМКИ от България
Снимка: Instagram

Нина Добрев пусна очарователни СНИМКИ от България
Снимка: Instagram

Въпреки това за часове първият фотос събра хиляди коментари на нейни фенове и приятели от от България, които се вълнуват за възможността Добрев отново да е на територията на България. Сред тях се откроиха коментарът на Мария Бакалова - първата българска актриса, номинирана за "Оскар“, който е сърчице, както и този на Нина Николина, която също като Добрев е сложила българското знаме.

"Кога ще си дойдеш в България", пита и един от почитателите на Добрев под снимката. "Тя вече е в България", отговарят под него други два, а трети отбелязват: „О, Боже, толкова се радвам, че отново си в България“ и „Добре дошла у дома!“. В секцията с коментарите феновете не пропуснаха и да се пошегуват с Нина, напомняйки ѝ да не забрави да упражни своите умения по приготвянето на мусака и баница докато е тук.


Поставете оценка:
Оценка 3.8 от 21 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸

    6 12 Отговор
    Нина Добрева , така се казва тази си е съкратила фамилията заради тъпите 🇺🇸 защото не могат се справят със нашите имена . Добре , че не е сложила и ф на края на фамилията както правят някой . А аз съм гледал да сега филми смея.И няма да гледам

    Коментиран от #6

  • 3 гост

    12 1 Отговор
    Нина си е арна !
  • 4 Гост

    8 1 Отговор
    Ето това е българска актриса с която да се гордеем.
    Онова, щерката на Бирата, само търси да се отърка в някой вип, че нещо й залезе пародията.

    Коментиран от #5

  • 5 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Гост":

    Бирата - Б0рат
    Автокоректора да го д.....
  • 6 Научих че

    10 1 Отговор

    До коментар #2 от "🇺🇸🇺🇸🇺🇸🇺🇸":

    Всъщност е Николина Каменова Добрева. И не - името й по документи си е същото, а това Нина Добрев и нещо като псевдоним, с който се представя понеже оттатък голямата вода (както си написал) трудно произнасят нашите фамилии.
  • 7 ежко БЕЖКО

    1 0 Отговор
    Дайте ни ЧАРОВНИ снимки и от домашния уют на бившия ВОЖД ? Без значение е дали ще са от къщурка в Барселона и полегнала в леглото мис с бикини ! Или пък от стая пълна с чекмеджета и шкафчета със снимащата Мата Хари ! А защо не и със спалня и кълчеща се плеймейтка Маги Бадер ! Все едно , би било прелюбопитно четиво и снимков материал !