Last news in Fakti

15 Октомври, 2021 22:30 9 741 27

Най-големите недостатъци на мъжете от всяка зодия

  • зодии-
  • минуси-
  • лоши черти-
  • недостатъци-
  • мъже-
  • хороскоп

Звездите посочват кои са най-големите минуси на мъжките зодии

Най-големите недостатъци на мъжете от всяка зодия - 1
Снимка: Shutterstock

Всички знаем, че няма безгрешни и перфектни хора и че всеки човек си има своите минуси, с които рано или късно се сблъскваме. Ако той е прекалено идеален и не показва лошите си черти, то тогава трябва да се заемем с това да научим кои са, за да не сме изненадани на по-късен етап от връзката ни. Оказа се, че звездите помагат за това.

Мъжът Овен

Арогантен самохвалко, който вика и крещи като луд, ако нещо не стане на неговото. Често ви се струва, че този човек има нужда от психиатър, а може би и наистина е така. Харчи неразумно и не е в състояние да признае грешките си. Категорично вярва, че е представител на изчезващия вид „истински мъже“, но в действителност е едно разглезено и свадливо момченце.

Мъжът Телец

Скучен, досаден, алчен, старомоден и обсебен от „практическата страна на нещата“. Инат на магаре и мързел на слон. На всичкото отгоре и с големи претенции. Рядко поема инициативата в интимен план. Прави се или на голям добродетел, или на мъченик, но под тези маски се крие едно презрение към всичко и всеки.

Мъжът Близнаци

Прави се на много ерудиран и преживял какво ли не, но всъщност той никога няма да порасне. Непостоянен – днес е тук, утре не. Редовно мени плановете и мнението си. Обикновено е и пълен паразит – лежи на гърба на някого. Неспособен на моногамна връзка – все търси нещо различно, тръпка да има. Почти е невъзможно да се запази интереса му само към една жена.

Мъжът Рак

Страхливо мамино синче. Да си знаете, че ако майка му не ви харесва, много скоро той ще си измисли повод да се разделите. Неуверен, уж с висок морал, а в същото време има лошия навик да обижда остро жената до себе си. Скаран е с романтиката и е стиснат. Ако ще се хващате с него, сбогувайте се с веселията и излизанията – той е домошар. Не е амбициозен, достатъчно му е да си седи вкъщи и да си има една „сгодна“ женица, която да му готви, чисти и пере. Точно като мама…

Мъжът Лъв

Той е ужасно досаден с твърдото си убеждение, че най-компетентен от всички. Постоянно наставлява – това не обличай, там не ходи, прави си само еди-коя си прическа, не разсъждавай така. Мисли се за много либерален и толерантен, но веднага ще се намуси, ако го пренебрегнеш, за да си свършиш нещо твое. Има постоянна нужда да го ласкаеш, ако не, се отдава на алкохол, хазарт и става пълен непрокопсаник. Но иначе устата не можеш да му затвориш, когато започне да ти разказва за миналите си (обикновено и несъществуващи) успехи.

Мъжът Дева

Стане ли въпрос за интимност и романтика, фантазията му е не по-голяма от тази на комар. Супер скучен, абсолютен сухар, вечно сърдит или „разтревожен“ за нещо си. Заедно с това свръх претенциозен – хранилище, пълно с критики и изисквания. Няма угодия! Подозрителен, критичен, ревнив. Много по вероятно е да имате детективски, вместо любовен роман помежду си.

Мъжът Везни

Мисли се за голям естет и обича да дава акъл. Живее си в свой розов свят и е абсолютно неадекватен за реалността. Но едва ли някога ще го разбере! Ако се хванете с него, бъдете готови, че вие ще сте мъжът в къщата. На вашите плещи ще падат тежките решения и справянето с проблемите. През това време той ще слуша релаксираща музика и ще пие вино, убеждавайки ви, че „всичко ще се нареди“ от само себе си и няма нужда да се палите така.

Мъжът Скорпион

Майстор на игричките. Гледаш го – невинен поглед, пърхащи мигли и по детски разрошена коса, но отдолу се крие една супер злобна душица. Има си свои убеждения и никога няма да ги промени заради теб – ти си тази, която трябва да се „напасне“. Мисли за секс 2 пъти повече от останалите мъже и дори е леко извратен в леглото. Това са и причините обикновено да си хваща любовници, докато на теб се кълне в любов до гроб.

Мъжът Стрелец

Мозъкът му сякаш е в отделно тяло. Мисли едно, прави друго, а се получава трето, при това пълен резил. Непрекъснато си мечтае за нещо, но не прави и крачка, за да го постигне. Предложенията и идеите му граничат с абсурд, харчи неразумно, все е в заеми. Не можете да разчитате на него, той смята, че всичко е купон и винаги си гледа собствения кеф. Ще иска постоянно да изглеждате безупречно. Ако това се промени, веднага ще се огледа за друга жена.

Мъжът Козирог

За него жената е родена, за да бъде майка и съпруга. Равенство между половете? Какво, по дяволите е това?! Скован, стиснат, обожава да разваля настроението на хората. Дава вид на интелигентен, сдържан и възпитан, но всъщност е коварен човек и свръх инат. Обвинява другите за своите грешки.

Мъжът Водолей

Вманиачен в свободата си, неспособен на нормална връзка, изключително абстрактно мислене, граничещо с шизофрения. Никога не може да сте сигурни какво точно се върти в главата му! Склонен към изневери, редовно прави нещо умишлено, за да навреди на другите. Или за отмъщение, или ей така, за кеф, да им се присмива после. Понякога става абсолютен темерут, с когото не намираш никакъв начин да се разбереш.

Мъжът Риби

Изкарва се чувствителен грижовен, но почти никога не показва тези си качества на практика. Изпечен лъжец, мошеник, сам дори си вярва. Разбива сърца, а после се изкарва жертвата. Обича да се бърка в кирливите ризи на хората, уж за да даде съвет, но всъщност той се наслаждава, че другите страдат. Клюкар, интригант, обича чашката повече, отколкото трябва. В началото се представя като принца, а после разбираш, че май си се хванала с коня.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 35 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Раданч Татлъту

    13 2 Отговор
    Значи Бойко се прави на мноо ерудиран?🐵🐵🐵

    Коментиран от #6, #8

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Изтакован

    13 3 Отговор
    Прочетох всички зодии и .... аз май съм нова зодия - всичко е вярно! Щом имаме нови полове не е ли справедливо да правим хороскоп и за новите полове??? Аз съм киберсексуален - искам хороскоп!
  • 5 Алфа Вълкът

    32 6 Отговор
    А жените от всички зодии са гювендии!

    Коментиран от #7, #14, #26

  • 6 Виталия

    5 2 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    Не 31.07.рак е. Каза на една ПКП, у статията пише "обижда жената до себе си"...
  • 7 Е стига

    10 1 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа Вълкът":

    Брато не си прав.Недей така.Създадени сме от вашето ребро.Нито вие можете без нас нито пък ние.Трябва много да се разбираме и обичаме.Иначе няма да съществува света.

    Коментиран от #24

  • 8 Виталия

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Раданч Татлъту":

    31.07.1959 Асен Гойко Митич-Винету или Бойко. С дата 31.07.1980 година като 1968 година на Цвета Къртачева съм Виталия Ражнатович😂с любов от Североизток-Беларус. Не съм го сътворила аз
  • 9 Скорпион

    3 4 Отговор
    Се шиб. всички нещастници и нещастнички от другите зодии!
  • 10 Оня

    12 4 Отговор
    Супер тъпа и елементарна статия. Нищо общо с моята зодия!
    Пишете, без да гледате в тавана...
  • 11 Скорпион

    7 5 Отговор

    До коментар #2 от "Живко":

    Девата е женска зодия! В зодия Дева няма нищо мъжко!!
  • 12 Оппп

    11 1 Отговор
    Събче, дебеланке проста, ти коя зодия си?...
  • 13 Пълна дивотия

    8 0 Отговор
    Всеки астрален знак има по 144 разновидности, така че...
  • 14 Дъртосексуален

    1 0 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа Вълкът":

    Па ние затва си ги искаме. Жена = сеХ, твоята , моята - не ни пука )))
  • 15 Съвет

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "Филма ФЛЮК":

    Иди в някоя библиотека и можИ и да ти се получи!
  • 16 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    4 5 Отговор
    Има нещо вярно в написаното ,нали съм от по търпеливе жени го оставям да си дава мнение .Само че правя точно обратното каква прическа или дрехи е мой проблем аз излизам на улицата не той.У дома стане банален пусна си телефона слагам слушалките и на финал пак по моето тиха победа без конфликт,не споря никога дори и да съм права няма мисъл нека си мисли че той по умен .Трябва да има хармония и разбиране ако не двмата единият трябва да балансира нещата деликатно.

    Коментиран от #18

  • 17 Има ли още....

    4 1 Отговор
    Някой да вЕрва в зодии? Авторът да си изясни къде са започнали да измислят за зодиите....подсказвам. ...в.древна Месопотамия.Та вЕрвайте си щом искате и в врачки и гледачки, боб и леща. ...

    Коментиран от #19

  • 18 Da de

    2 0 Отговор

    До коментар #16 от "Gucci x Balenciaga : Une collaboration":

    Но не излизате ли заедно???Чак пък толкова да се срамува от теб?

    Коментиран от #20

  • 19 Виталия

    0 1 Отговор

    До коментар #17 от "Има ли още....":

    Брат му е Йон (румънско) Тодоров Живков- Иван, въ френския легион е бил. Не се познават! ДС вие сте не знам какво да ви прави Човек?! Малко ли ти е тая информация? Кога България ще върви напред с толкови прикрити важни неща?
  • 20 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    3 0 Отговор

    До коментар #18 от "Da de":

    Напротив постоянно сме заедно когато не е на работа разбира се.За облеклото се намиса като се опитва да наложи цвят или дреха не обичам,жените сме по разични.Както съм го написала няма идеални хора нагодила съм се 17 години вече.Изгладен,изпран ,чисто, често мърморят мъжете в такива случаи жената е хубаво да не го чува да си намери друго занимание.Благодаря на Бог голям скандал не сме имали , за бой абсурд не познавам такова нещо,единият трябва повече да отстъпва.
  • 21 малеее

    3 0 Отговор
    Абе, ние мъжете излиза че сме най-лошото нещо в света! Тогава що ни искат и се омъжват за нас? Сигурно Събинчето е пропуснала да спомене че всички зодии сме изкусни манипулатори и така прилъгваме жените.
  • 22 Спалня, баня или библиотека..?!

    2 0 Отговор
    Мъж или гаже....зависи от съпруга, но повечето е вярно, най гадното е един тукат зад врата..!?
  • 23 Гост

    0 0 Отговор
    Май още дълго време ще се чудите, защо не си намирате мъж като за вас. Стойте си при мама. Само тя ще ви търпи.
  • 24 Гост

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Е стига":

    Танцуващите под дъгата казват, че едните можели без другите.
  • 25 Ясновидец

    3 0 Отговор
    Дава ми се, че статията е написана от възпълничка вечно недоволна, жадуваща за мъжка ласка, разведена дама. Нека бъде спокойна. В скоро време никой от другия пол няма да притесни нейната индивидуалност.
  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.