Last news in Fakti

16 Октомври, 2021 09:09 6 408 22

Семира приключи с "Игри на волята"

  • семира-
  • игри на волята-
  • състезание-
  • риалити-
  • елиминация

Семира отпадна в пряка елиминационна битка

Редица неочаквани обрати поднесе снощният епизод на „Игри на волята“. За изненада на всички в битката за спасение спечели Мани и за втора поредна седмица успя да се спаси и да грабне 50 гроша, побеждавайки Семира, Калоян и Стратимир. Хитрата ѝ стратегия изненада не само зрителите, но и участниците, а съплеменниците ѝ бяха разочаровани да я видят как се завръща триумфално.

И този петък играта за спасение се превърна във фатална за един от воините в „Игри на волята: България“. В изпитанието за изометрия Семира изгуби равновесие и падна първа от гредата, което означаваше само едно – пътят ѝ в екстремния формат приключи завинаги.


„Разочарована съм, че не успях да застана по правилния начин в тази конкретна игра и загубих равновесие, но съм изключително доволна, че стигнах дотук. Гордея се. Най-щастлива от напускането ми ще бъде Паулина“, каза Семира минути преди да си тръгне от Арената.

В титанична елиминационна битка един срещу друг се изправиха Калоян от Бойци и Стратимир от Приключенци. С 30-килограмови вериги на врата си те трябваше да преминат редица тежки препятствия неколкократно, а победител бе първият събрал 300 точки с точна стрелба на добре познатата от детството игра на „фунийки“. Въпреки че до финала на изключително тежката игра и двамата воини бяха равностойни, Стратимир се оказа по-точния стрелец и отстрани Калоян.


„Готов съм да се боря винаги. Играта за мен тепърва започва, което много ме изненада. Не знам къде отивам и кой ме очаква там. Всичко за мен е като ново начало“, сподели развълнувано Калоян след като научи, че получава втори шанс да се бори за голямата награда в трети сезон на „Игри на волята: България“ срещу Отшелника.

Как ще премине срещата на Калоян и Мартин? Ще се зарадва ли Мартин на така очаквания мъжки двубой? Кое племе ще завладее Резиденцията, кое ще се грижи за прехраната си с труд в Стопанството и кое ще гладува на Дивата река? Каква ще бъде териториалната битка? Всичко това ще разберем в „Игри на волята: България“ в понеделник в 20:00 часа по NOVA.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Фен

    8 28 Отговор
    И Радев с политиката....

    Коментиран от #14

  • 3 Гост

    39 0 Отговор
    ПО ,,НАРЕДЕНО,, ПРЕДАВАНЕ НЕ Е ИМАЛО....

    Коментиран от #11

  • 4 Разочарован

    43 2 Отговор
    С тая Мани развалиха цялото предаване! Самочувствие без покритие, подбират игрите за да стои вътре, да трови участниците и аудиторията! Тая става само да изпрвя криви краставици!

    Коментиран от #15, #21

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Душко

    16 6 Отговор
    Дръжте Мани че без нея предаването ще ви е "мани-мани го от тука"
  • 7 Ганьо

    29 0 Отговор
    Нагласено предаване,нагласени игри.мани лика прилика със сестрите от миналия сезон,ще я бутат и лансират до последно
  • 8 Игри на провокации

    33 0 Отговор
    Само Мани зае позиция и се държеше с ръце за краката. Водещият не я санкционира! Правилата не важат еднакво за всички участници! Такъв е и животът. Държат тази вербална гадна и проста провокатори а и я показват често в кадър, защото за продуцентите тя прави шоуто гледаемо.
  • 9 Бай Ламби

    31 0 Отговор
    Най-голямата пародия снощи беше когато оная набедена актриса водещата изрази огромното си очудване и възхищение как така Мани печелела всяка една битка за директна елиминация.Ами разбира се че печли бе мойто момиче, като и гласите игрите за нея как няма да спечели!Защо на елиминациите с Мани нямаше и една силова игра а? Щото гласите игрите както за нея така и за оная уж контузената Паолина дето с изкълчен глезен скочи от 3 метра на пясъка и нищо и нямаше.Тръгна да ходи и чак като напрай 5-6 крачки се сети че трябва да куца.Страшна пародия както на предаване, така и на водещи.
  • 10 Ники

    18 0 Отговор
    Да и аз имам такова чувство вече че е наредено това предаване тази е толкова слаба и противна че не може да бъде ще спра да го гледам само заради тази противница ужас
  • 11 Алфа Вълкът

    8 0 Отговор

    До коментар #3 от "Гост":

    Пропускаш последните сезони на Бай Брадър, предаванията на Арменеца и Славуца! Будалите гласуват, а ония казват кой ще спечели!
  • 12 Тото

    12 0 Отговор
    Пълна излагация е това предаване. Всичко е толкова нагласено, че чак е смешно. След измисленият скандал с храната всичко е пълна халтура
  • 13 ето защо

    16 1 Отговор
    Ще спра да гледам това предаване, просто защото няма нищо общо с името му - Игри на волята. Трябва да се преименува на - Игри на интригите и манипулациите. Така , както организират нещата е грозно и противно. Вижда се как продуцентите не се интересуват от реалната сила и воля на участниците, а от разправиите, които могат умишлено да се забъркат , за да се забавляват любителите на интриги. Игрите се нагласяват само в полза на някого, или в полза на това, да остане някой, който прави разни панаири и сеири. И това не са игри, като игри. Някои са буквално изтезания, дори противни за гледане. И друго - грошове, предложения и др.способи, объркват почтеността на играта и става ясно, че нещата са предначертани. Защо да не се насладим на едни истински състезания, а трябва да гледаме разни манипулации. И това предаване, като всичко в България.
  • 14 Кума ЛисА

    4 2 Отговор

    До коментар #2 от "Фен":

    Абе къде е Бойко ? Нещо не се появява пред случайни хора , а само на мероприятия на Шайката ! Що така ?

    Коментиран от #19, #20

  • 15 БРАВО

    7 0 Отговор

    До коментар #4 от "Разочарован":

    То и бабите в махалата го разбраха, че е нагласено,,, ама гледащите да имат зрелище
  • 16 Минчо

    4 5 Отговор
    Тая Семира ромка ли е?
  • 17 До бай Ламби

    1 1 Отговор
    Снощи имаше за тебе, за, тях бешело минало, през лятото, всеки е набеден за, нещо, взех думата,, защото си пишете ей така по,, хавата,,... важното да са доволни от тебе... то и мъжа и,, либререто,, беше набеден...!
  • 18 Луд

    8 0 Отговор
    Семира си е една Шехерезада и има чар в нея.Защо тази Мани я пазите толкова.Защо като бяха четиримата не пуснахме онази игра която после двете момчета щяха да умрат.Да видим тогава Мани дали щеше да мине 1 метър.Хубаво предаване ,но не трябва да се гласят битките

    Коментиран от #22

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Активист на БКП

    0 0 Отговор

    До коментар #14 от "Кума ЛисА":

    Бойчето изхвърля фекалиите! Вече седми месец!!!
  • 21 Наш човек

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "Разочарован":

    И за това май нестава
  • 22 МАНИ Е ЖИНА НА РАМСКИ БАРОН

    0 0 Отговор

    До коментар #18 от "Луд":

    КОЙТО Е ДАЛ АВАНС НС ПРЕДАВАНЕТО И НАСОКИ ЗА ПОБЕДИТЕЛЯ.