Last news in Fakti

17 Октомври, 2021 13:05 6 180 12

Тайната на щастливия брак на Виктория и Дейвид Бекъм

  • виктория бекъм-
  • дейвид бекъм-
  • брак

Ето как двойката успя да остане заедно толкова години

Тайната на щастливия брак на Виктория и Дейвид Бекъм - 1
Снимкa: Shutterstock

Британският модел и бивша вокалистка на Spice Girls Виктория Бекъм разкри тайната на щастливия брак с футболната легенда Дейвид Бекъм.

47-годишната Бекъм говори за връзката си със съпруга си в програмата Good Morning America, която беше публикувана в YouTube.

Виктория Адамс и Дейвид Бекъм се ожениха през 1999 г., а през юли 2021 г. отпразнуваха 22-ата годишнина от брака си. През това време те стават родители на четири деца. По време на програмата тя говори за това как двойката успя да остане заедно толкова години, пише БГНЕС.



„О, Боже, съпружеска мъдрост, предполагам. Не знам. Винаги сме се подкрепяли много. Винаги сме се забавлявали, а той е просто прекрасен баща и съпруг“, каза Виктория.

Виктория и Дейвид продължават да си дават трогателни подаръци и често пишат признания за любов в социалните мрежи. „Обичам те, Дейвид. Ти си прекрасен съпруг “, написа наскоро Бекъм.

Те са звезди и имат всичко, но семейството е най-важно за тях (ВИДЕО)

В ефира тя отговори и на въпроса за евентуално завръщане на сцената. "Успехът на Spice Girls е огромен. Но мисля, че дните на кариерата ми като певица са зад гърба ни", каза Бекъм.


Поставете оценка:
Оценка 3.2 от 10 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Алфа Вълкът

    13 2 Отговор
    Имаше няколко любовници през годините и тя си затваряше очите! Така беше още в Европа, в САЩ какво е ставало не зная!
  • 2 Бу ха ха

    19 2 Отговор
    Тайната на щастливия брак са ПАРИТЕ НА ФУТБАЛЕРА. Даже и забежките им не могат го разтрогна. Тази си е казала, за какво да го оставям друга ли да му харчи парите и се огледала за свежо агнешко.

    Коментиран от #6

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 СЕКСА

    12 0 Отговор
    И ДОБРОТО ОТНОШЕНИЕ ЕДИН КЪМ
    ДРУГ. И РАЗБИРА СЕ ПАРИТЕ.
  • 5 Behemoth

    10 3 Отговор
    Да слушаш жената ...това е тайната ...откак забраниха боя...
  • 6 Пучо Капучо

    11 1 Отговор

    До коментар #2 от "Бу ха ха":

    Тя има повече пари от него. Първо, родена е в аристократично семейство т.е. богата, второ - от Спайс гърлс трупна още капиталец. Тя го направи човек, той си беше цървул. Иначе ич я не я аресвам жена му...
  • 7 Подуямие

    11 0 Отговор
    Тайната е гуд компромис и гуд хард!
  • 8 ТАЙНАТА!

    7 0 Отговор
    Дудуци
  • 9 3339

    6 1 Отговор
    Дрога повечко и кинти от реклами. Дедо не знае на кой свет е, бикинтория и тя е вятър и прах, водят я като в цирка постоянно с тазни парцали облечена, цикламени такива като за махалата.
  • 10 Да имаш мерак към чуз мъш...!

    4 1 Отговор
    Тя, на, една, страна, той на, друга, за пред хората,..... штаслив брак, няма такъф....богатството и децата, трябва да, поддържат... айде да не се самозалъгват, мислите ли, че след брака, двамата не са изневерили, ъпсурт, но поне всичкото им е ок, почти......никой не знае хала на тези известните...!?
  • 11 ДЪЛБОКО ВИЖДАЩ

    2 1 Отговор
    Ако доживеем до 8февруари 22г със Съпругата ми ще направим 44г...Къде са 22...къде 44г.В Брака не са Най важни парите.Основното е да бъдете с Различни зарядни.Единия да е Плюсът другия минусът...така работи акумулаторът,така работи и земята...Полюсите могат да се сменят,но винаги единия да е плюс,а другия минус!Основа на брака ,това са ДЕте,или ДЕцата!Колкото са повече толкова основата е по здрава!Правилно е хората да се задомят и създадът деца Млади за да може да имат здрава нервна система ,която е необходима в отглеждането на бебето!В Семейството е по Важна ЖЕНАТА,затова ГОСпод,като ВЕлик и единствен е направил така щото тя да живее по дълго!С Времето е много важно постоянното развитие на хобита и всякакви начинание,които да извършвате заедно!САМ Човек Трудно и ПРашка връзва....До това заключение стигнах преди години,когато си правих прашка за скорци,които налитаха на круите,като ци...ни на метал!Това бе преди чернобил...после Крушите изгоряха...все едно бяха запалени...От този Чернобил има много болест по земята у нас.....
  • 12 лана

    3 0 Отговор
    тайната им е сделка с дявола