22 Октомври, 2021 07:00 9 904 1

Вашият хороскоп за днес, 22.10.2021 г.

  • хороскоп-
  • дневен хороскоп

Един много приятен ден за Близнаците

Вашият хороскоп за днес, 22.10.2021 г. - 1
Снимка: Shutterstock

хороскоп от astrohoroscope.info

Овен

Отново ще имате много задачи, но този път ще се наложи да контактувате и с повече хора. Бъдете толерантни към чуждото мнение. Не разчитайте много на късмета си що се отнася до връзки с държавните органи. Не е разумно да вземате пари в заем.

Телец

Настроението ви ще е по-скоро оптимистично, нищо че ще сте заринати от работа. Важното е, че имате желание да се справите с нещата, а и помощници ще се намерят достатъчно. Един успешен ден.

Близнаци

Един много приятен ден. Ще се чувствате енергични и готови за подвизи. И ще искате всички да го забележат. Хазартният ви дух ще се възбуди и ще ви подтикне да направите някои не много редни неща.

Рак

Нервен ден, ще трябва да се справите с нещата с малко повече усилия. За щастие увереността ви ще е достатъчно, а и късметът няма да ви изостави. Бъдете по-премерени в думите си, особено пред шефовете, но недейте да бъдете лицемерни.

Лъв

Ще демонстрирате спокойствие, но дали наистина се чувствате по този начин. Едва ли ще ви свърта на едно място. По-добре си намерете някоя по-подвижна работа, че иначе доста ще се изнервите.

Дева

Ще се наложи малко да поукротите желанието ви да сте лидери. Опитайте се да избягвате темата – “кой е шефът тук?” и внимавайте по кои въпроси ще застанете в опозиция.

Везни

Ситуацията, в която се намирате в момента е променлива. Бъдете готови да приемете новото положение на нещата, без да драматизирате излишно.

Скорпион

Извоювайте си правото днес да не ви безпокоят достатъчно дълго, за да се почувствате в хармония със себе си. Резултатът от това може да е произведение, с което да се гордеете цял живот.

Стрелец

Обръщайте по-малко внимание на това какво говорят и по-голямо на това какво правят. Преднамерено или не, но могат да ви заблудят. Не разчитайте на омайните приказки, а по-скоро на интуицията си.

Козирог

Ще ви се струват напълно нормални най-невероятни неща. Построените от вас пясъчни замъци ще се задържат удивително дълго. Защо пък да не направите и нещо от по-устойчив материал...

Водолей

Многообещаващ ден. Ще можете да прокарате вашата линия на поведение, но не бъдете прекалено агресивни. Контактите с чужбина могат да се окажат много полезни, така че им обърнете по-сериозно внимание.

Риби

Нещата ще изглеждат по съвсем различен начин от вчера. Ще се чувствате много по-бодри и настроението ви ще е твърде оптимистично. Подходящ ден за контакти и разговори особено с хора, които идват отдалеч."


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 1 Отговор
    БЛАГОДАРЯ КРАСАВИЦЕ ОБИЧАМ те МНОГО