Last news in Fakti

18 Октомври, 2021 16:45 6 827 28

9 типа жени, по които мъжете полудяват

  • жени-
  • влюбване-
  • мъже-
  • самоувереност

Мъжете се влюбват най-вече в самоуверени жени! 

9 типа жени, по които мъжете полудяват - 1
Снимка: Shutterstock

Дали мъжете се влюбват само в перфектни жени , чието тяло е просто невероятно? Мъжете се влюбват най-вече в самоуверени жени! Мъжете се влюбват в жени, които докосват душите им, вдъхновяват ги да станат по-добри и да променят възгледа си за живота. Всъщност това са 9 типа жени, в които мъжете се влюбват до полуда - в буквалния смисъл, пише zajenata.bg

1. Специални жени

Мъжете се влюбват в жени, които се открояват от тълпата и са готови да плуват срещу течението. Те създават свои собствени тенденции и не се страхуват да се открояват. Те имат личност и тя е уникално специална.

2. Жени, които уважават себе си

Мъжете се влюбват в жени, които уважават себе си и изискват уважение от други хора. Те не търпят лоши нагласи и не се страхуват да изразят мнението си.

3. Жени, които ги тласкат да се самоусъвършенстват

Мъжете се влюбват в жените, което ги принуждава да положат усилия и да постигнат целите си. Това ги насърчава да се усъвършенстват непрекъснато, ако искат да станат част от нейния живот. Тези, които не търсят оправдания за лошо поведение, имат свои собствени правила. Мъжете се влюбват в жени, които ги карат да мислят, преди да направят нещо, защото не могат да сбъркат и да ги загубят.

4. Жени, които са щастливи и самодоволни

Мъжете се влюбват в жени, които се чувстват добре дори и самотни, знаят как да прекарват добре, щастливи и доволни от живота, хобитата и хората, с които прекарват времето си. Мъжете се влюбват в жени, които вземат всичко в свои ръце, които изпълняват мечтите си и не се отказват, когато видят препятствия.

5. Жени, които обичат да живеят

Мъжете се влюбват в жени, които забелязват детайлите, дивят се на чудесата на природата, не пропускат възможността да помиришат цвете или да кажат на залязващото слънце „Ще се видим утре“. Мъжете се влюбват в жени, които обичат живота и всичко наоколо. Които виждат красотата във всичко.

6. Жени, които мъжете се страхуват да загубят

Мъжете се влюбват в жени, които не се нуждаят от мъже, защото са си самодостатъчни. Те са силни и независими, което кара мъжете да се страхуват да не ги загубят. Те се влюбват в жени, които забелязват техните усилия, жертви и честност.

7. Жени, с които се чувстват като у дома си

Мъжете се влюбват в жени, които им дават пространство, когато имат нужда от него, които уважават нуждата им да прекарват време с приятели и да се занимават с хобитата си. Те се влюбват в жени, които имат собствен живот и не променят плановете си. Такива жени създават любяща и уютна атмосфера у дома само заради добрата си природа.

8. Жени, които не приемат себе си твърде сериозно

Мъжете се влюбват в жени, които не се страхуват да се смеят на себе си и глупостите, които правят понякога. Те се влюбват в жени, които винаги мислят позитивно и гледат на всичко по един и същи начин, вместо да критикуват или да се оплакват. Които не се срамуват от себе си и не се притесняват за дреболии.

9. Жени, които не се интересуват от мнението на други хора

Мъжете се влюбват в жени, които са достатъчно смели да казват какво мислят, да изискват и да правят това, което смятат за правилно. Не ги интересува какво казват другите за тяхната работа, приятели, решения. Мъжете се влюбват в жени, които не се страхуват да правят грешки и да рискуват. Те не се страхуват да изразят мнението си и в същото време уважават мнението на другите.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Обичаме

    13 4 Отговор
    Ку...те
  • 3 OMEGA

    16 1 Отговор
    ЖЕНАТА ТРЯБВА ДА Е ЖЕНСТВЕННА ! МЪЖА ТРЯБВА ДА БОГОТВОВРИ ЖЕНА СИ И ЖЕНАТА ТРЯБВА ДА БОГОТВОРИ МЪЖА СИ !

    Коментиран от #23

  • 4 списъкът

    17 0 Отговор
    10. Неваксинирани! Има ли нужда да се обяснява, защо?
  • 5 Голям Слон

    10 2 Отговор
    Падам си по жени до 170 см и нормално тегло. С черна коса със сини или зелени очи. Без вредни навици. Не държа да вадят много пари. Искам само да споделят моите хобита. И ги нося на ръце! Цвета на косата и очите може да варира - не се затормозявам чак толкова. Да могат да готвят. Да са чистоплътни и прибрани. Зодията е без значение :-))) Произходът също. Ама как ви са тия 9 видове, бе? Не си ли давате сметка, че повечето жени комбинират поне по 4-5 от изброените качества?!

    Коментиран от #11

  • 6 NnNn

    17 0 Отговор
    най-важното за мен е да е умна. И хубава разбира се. Умна ли е, можете да се разберете за всичко
  • 7 Аз пък така, ще кажа,

    2 0 Отговор
    И младеж, който иска баба жена... по този начин, няма как да определиш. даден мъж, това е несигурен индивид в живота, въпреки материалното....!

    Коментиран от #9

  • 8 Бай Иван

    11 2 Отговор
    Отговорът е природно прост: коя кокошка гони петела, тази до него готова да клекне винаги или тази, която си кълве настрани и не й пука за него?

    Коментиран от #26

  • 9 бабоеви

    3 1 Отговор

    До коментар #7 от "Аз пък така, ще кажа,":

    Еййй как му го каза на тоя Макрон!
  • 10 Скучно

    13 0 Отговор
    Изсмукано от пръстите есе, писано от еманципантка, която се самонахъсва и иска да си намери мъж, който да й угажда на прищевките. Безкрайни повторения на едно и също: "Аз съм независима жена, мнооого специална и заслужавам цялото внимание и почитание на мъжете, да са мнооого яки, ама да ми лазят в краката".
    Отговор: "Такъв филм няма!"
    Като искаш да си независима и равнопоставена, бъди такава във всичко, а не за теб удоволствията, а за мен отговорностите и задълженията.

    Коментиран от #24

  • 11 Мизерия

    2 3 Отговор

    До коментар #5 от "Голям Слон":

    Иди в сайт за запознанства и там се пробвай

    Коментиран от #13

  • 12 Иди ти на МСВП

    1 1 Отговор
    Мизерницо....!
  • 13 Голям Слон

    2 0 Отговор

    До коментар #11 от "Мизерия":

    :-)))) В сайтове за запознанства ли? За какво? Всичко си имам. Друго исках да кажа, ама кой да разбира. На този клет народ вече всичко в прав текст трябва да му казваш/пишеш. Иначе няма разбиране.
  • 14 вкратце

    4 0 Отговор
    аз нямам тип мъж, по-скоро не усетя ли химия - не ме интересува външен вид, цвят на очи, коса и т.н.

    Коментиран от #15

  • 15 вкратце

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "вкратце":

    По зодии е нещо подобно: водолей, телец, водолей, телец, водолей, телец и един- два скорпиона за цвят явно.
  • 16 зъл пророк

    5 0 Отговор
    Мога да кажа какво ме отблъсква, ако ще и пред мен да стои самото съвършенство: прикритостта в отношенията. Зодията естествено няма значение :)))

    Коментиран от #27

  • 17 Черна котка

    6 1 Отговор
    Така описано трябва да е някоя кариеристка, която го ползва само за дилдо, а той да тича след нея като домашен любимец. Тъпо
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 ИМПЕРИАЛИСТ

    4 2 Отговор
    Мнoгo прoблeми идвaт oт мoнoгaмиятa..., нo тaкa cмe възпитaни, чe дoри дa мoжeш дa ocигуриш дoбър живoт нa някoлкo жeни, трябвa дa ce зaдoвoлиш c EДНA, тъй кaтo мнoгoжeнcтвoтo в Бългaрия e нeзaкoннo. Cтaритe мoми пък нaпрaвo къcaт cърцeтo...
    Проблемът е в МОНОГАМИЯТА. Жена ти знае, че тя официално е единствената и си вдига "акциите"....

    Коментиран от #22

  • 20 кастроли

    2 0 Отговор
    Аз се влюбих в моята, щото имаше големи цоцомби.
  • 21 123

    2 0 Отговор
    Точна 1 и единствена. Мъжете се влюбват с долната глава. Задраскайте ги тия девет точки, щото са смешни.
  • 22 Черна котка

    3 0 Отговор

    До коментар #19 от "ИМПЕРИАЛИСТ":

    Ако има любов, човек не се оглежда за друго. Това, което описвате е консумизъм и комплексарщина. "Дай да видим и тая ще ми пусне ли? Достатъчно ли съм готин?"
  • 23 @...

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "OMEGA":

    Мъжът трябва да е ГРАМОТЕН!
  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Ееее!

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "Бай Иван":

    Бай Иване, статията не е за Птицепром! Мисирки и кокошки всеки може да си намери!
  • 27 Съвършенството

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "зъл пророк":

    Мен пък ме отблъсква прикитото зло, което бързо се разкрива на места като форума. ;))
  • 28 голяма грешка

    0 0 Отговор
    Аз буквално ги побърквам...Не съм сладка домакиня, която ще ги чака вкъщи като кученце да ми донесат цветя и подаръци...Горкичките иска им се да видят майките си в мен...Повечето женички обичат да ги издържат и да пърхат с мигли около някой бик, а аз ги плаша...