Last news in Fakti

19 Октомври, 2021 11:25 5 919 4

Най-добрите и най-лошите свекърви в зодиака

  • зодии-
  • свекърва-
  • зодиакални знаци-
  • характер-
  • астрология

Най-добре е всяка млада дама да намери общ език с майката на избраника си

Най-добрите и най-лошите свекърви в зодиака - 1
Снимка: shutterstock

Свекървата не е зла вещица... и знаейки някои особености на нейния характер, можете да предотвратите много недоразумения и да изградите добри отношения.

Вижте кои са най-добрите и най-лошите свекърви, според астролозите:

Злата свекърва от зодия Овен

Когато се приближи, ще се почувствате като войник в момента на пристигането на генерала. Тя ще се появи като ураган във вашата къща, опитвайки се да поеме контрола над целия ви домашен живот. Внимавайте, интересът ѝ към личния ви живот ще бъде по-голям, отколкото можете да си представите. Една от основните цели на нейните атаки ще бъдат кулинарните ви способности, тъй като смята, че те не са достатъчно добри за сина ѝ. Тя е импулсивна и иска да бъде не просто участник, а шеф - и по всички въпроси. И затова, ако искате да спрете този мощен ураган, наречен свекърва, трябва да можете да му устоите от самото начало.

Деспотичната свекърва Телец

Свекървата Телец е доста консервативна, с високоразвито чувство за скептицизъм и логика. Тя е склонна да проявява деспотизъм не само към собствените и деца, но и към семейството като цяло. За да се справите с трудния ѝ характер, опитайте да не бъдете силно критични към нея, въпреки остарелите ѝ разбирания за живота. Обича да получава внимание и малки подаръци без повод.

Досадната и обсебваща свекърва Рак

Свекървата от зодия Рак е много чувствителна, тя е със силен майчин инстинкт. Не е изключено когато правите планове да заживеете с партньора, тя да предложи да се преместите при нея. Има силно развито чувство за собственичество към синовете, може да се каже, че е доста обсебваща и често се бърка във взаимоотношенията на младите. От друга страна е добра детегледачка. Но струват ли си драмите за няколко часа гледане на децата?

Свекървата Близнаци - втора майка

Ако успеете да ѝ направите добро впечатление, тогава това ще бъде сравнимо с спечелването на лотарията. Тя се отнася до типа хора, които са много трудни за разбиране, защото мисли едно, казва друго, а върши трето. Но в същото време тя е подходяща за ролята на бавачка, тъй като има страхотно чувство за отговорност. Нуждата ѝ да се меси в личния живот на сина си се обяснява със силна загриженост за бъдещето му. Но във вашите ежедневни отношения тя не винаги ще вземе страната на детето си. И това е не защото тя ще ви обича толкова много, а заради чувството си за справедливост или моментното настроение.

Пазете се и от свекърва от зодия Лъв

На първо място, тя ще види съперница във вас, така че не очаквайте да чуете мили думи от нея. Важно е, когато изграждате връзки с нея от самото начало, да покажете зъбите си, защото жената Лъв е една от най-умните жени и има голяма вероятност тя да започне умствена игра с вас. Тя ще иска постоянно да контролира сина си, дома ви и всяка стъпка, която предприемате, защото тя просто не може да живее без да контролира всички хора наоколо.

Най-добрата свекърва е Везни

Тя ще стане вашата дясна ръка, която може да ви подкрепи във всяка ситуация, дори ако изобщо не се нуждаете от помощ. Но когато връзката се напрегне, тя отлита като пеперуда, защото не е в състояние да се справи с изложените аргументи. Тя винаги ще бъде в добро настроение и ще харчи пенсията си за скъпи подаръци за внуците си. Ако не я ядосвате, тя ще се превърне в свекърва мечта


Поставете оценка:
Оценка 3.6 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Тъй тъй

    9 5 Отговор
    За тъщите нищо не пише, защото по подразбиране няма значение, каква им е зодията, все са зли.
  • 2 Цеко

    4 2 Отговор
    Тази на снимката Еврото ли е?
  • 3 Таласъми. ком

    5 1 Отговор
    Ааа, те са, муми, кви тъщи кви свекърва, но за близнаците е вярно, втора майка...!
  • 4 Язе

    2 0 Отговор
    Що ли пък си мисля, че това е в зависимост от умствения багаж и интелекта.