Last news in Fakti

19 Октомври, 2021 17:54 3 453 15

Предупредителните сигнали, че той не става за връзка

  • връзка-
  • мъж-
  • сериозна връзка-
  • любов

Шест неща предупреждават, че мъжът до вас не е готов на сериозна връзка

Предупредителните сигнали, че той не става за връзка - 1
Снимка: Shutterstock

Обикновено новите любовни взаимоотношения изглеждат магически и прекрасни. Нужно ни е време, за да опознаем другия, но през целия този път на опознаване, не трябва да обръщаме гръб на червените флагчета, разкриващи дали този мъж е подходящ за сериозна връзка. Не бива да ги подминаваме, а трябва да си направим равносметка, доколко сме готови да жертваме себе си, само за да не сме необвързани.

Това са някои от сигналите, подсказващи, че той не е подходящ за връзка.

Често говори за бившата си

И обикновено се изказва доста обидно за нея. Нормално е в началото на едни взаимоотношения да споделите за предишните си връзки, раздели. Еднократно. Ако той от време на време включва във ваши разговори темата за бившата си, това може да е знак, че все още не е преодолял раздялата им.

Не се извинява и не се реваншира за моментите, които е провалил

Още един знак, че излизате с неподходящ мъж е неговата арогантност и прекалено самочувствие, което показва, че не вярва, че някои негови постъпки са неправилни. Той мисли, че е перфектен, че не е станало кой знае какво. Не се извинява, не се опитва да поправи грешката си, а дори е възможно да прехвърли вината върху вас.

Никога не показва готовност да се адаптира към вашия график

Когато си уговаряте срещи, ваканции, той полага ли усилия да направи всичко възможно да се видите, да пътувате и когато е удобно за вас, а не само за него? Присъства ли на важни за вас събития или по-скоро липсва, закъснява, тръгва си рано? Може би вие сте тази, която прави повече жертви по отношение на личния си график, за да е доволен той? Това е показател, че имате връзка с мъж, който не държи на вас и това няма да се промени.

Използва ви за пари

Всяка връзка определя своите финансови правила. И все пак, ако той твърде често ви позволява вие да платите сметката в ресторанта, по-голяма част от битовите сметки поемате вие, а същевременно той само намира оправдания, за да не поема финансова отговорност, определено се възползва от вас.

Не е последователен в усилията си

В някои моменти се раздава, активен е, а в други е пасивен. Това говори за непостоянство, което пък подсказва, че връзката с такъв партньор трудно може да се изгради като стабилна. Влюбеният и сериозен мъж е последователен, полага усилия да се докаже като надежден.

Трудно управлява гнева си

Нещо много важно, на което трябва да обърнете внимание още в началото на новите любовни взаимоотношения е как мъжът до вас реагира в ситуации на напрежение. Това как някой управлява гнева си е сериозен показател какъв партньор ще бъде, дали няма да се стига до агресия, насилие.


Поставете оценка:
Оценка 2.3 от 15 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Връщате

    11 6 Отговор
    го обратно на майка му !
  • 2 Същото важи

    17 1 Отговор
    и за противния пол..
  • 3 Буха ха

    10 1 Отговор
    И още един предупредителен сигнал. Когато искате да обсъдите нещо сериозно, той пърди и се хили глупашки.

    Коментиран от #8

  • 4 I love you

    4 1 Отговор
    Жената в снимката ❤
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Прилича на

    12 1 Отговор
    " Дневника на една ку .ва "
  • 8 Явно

    5 2 Отговор

    До коментар #3 от "Буха ха":

    това го е научил от баща си .
  • 9 Таласъми. ком

    5 2 Отговор
    Хахааахохохохихихи...!
  • 10 събина

    4 0 Отговор
    сърби ли я ?
  • 11 кабала

    9 0 Отговор
    Има една стара кабалистична фраза, съвет към девойките, подбиращи момък за съпруг. Тя гласи: "Мъжът се познава по три неща: парите, пиенето и гнева". Който иска мир и любов, да се омъжи за трезвен и спокоен паралия. Другото е ала-бала.
  • 12 Къде го бе..?!

    5 0 Отговор
    Че, на всичкото отгоре мързеливи и грозни....!

    Коментиран от #13

  • 13 Кика

    0 3 Отговор

    До коментар #12 от "Къде го бе..?!":

    Пробвай с италианец. Разликата е огромна и то в положителен смисъл.
  • 14 мамун

    0 0 Отговор
    от женски пол има доста противни вярно е
  • 15 Андреа

    0 0 Отговор
    И ощи едно нищо да допълня. Ако Въ завиде на слаткарница место на бар и Въ черпи с боза ни става за връска в никой случай