Last news in Fakti

25 Октомври, 2021 00:30 13 004 103

5 признака на перфектния секс партньор

  • секс-
  • партньор

Наличието на добър сексуален партньор сваля огромно бреме от ума на жените

5 признака на перфектния секс партньор - 1
Снимкa: Shutterstock

Как да открием съвършения секс партньор? Това е въпросът за милион долара, които вълнува почти всички дами по света. Това е една нелека задача, пред която се изправя всяка представителка на нежния пол и то просто защото не знае, за кои мъжки черти да внимава.

Наличието на добър сексуален партньор сваля огромно бреме от ума на жените. Това им позволява да се съсредоточат повече върху самия акт, вместо да мислят дали са с правилния човек или не. Когато става въпрос за перфектния секс партньор, качества като височина ,тегло, години, поведение и други, остават на заден план. Това което е от значение е дали си пасвате и дали има химия помежду ви в леглото.

Д -р Кирти Мишра, клиничен психолог и експерт по връзките, изяснява: „Идеята за перфектен сексуален партньор варира за различните индивиди, но някои общи черти като сексуално активни, готови на експерименти в леглото, здрави, с добра лична хигиена и т.н. са задължителни, тъй като са ключ към намиране на сексуалното блаженство. Повечето двойки днес работят върху личните си качества, за да отговарят на очакванията на партньора си и по този начин да се превърнат в перфектен сексуален партньор. "

Освен добър външен вид, горещо тяло и опияняващо сексуално влечение има и други критерии. Нека да изследваме по-малко повърхностните елементи на това, което прави един мъж перфектния сексуален партньор. И ако вашият партньор носи тези качества, несъмнено можете да се похвалите, че имате страхотен секс партньор ...

Добрата хигиена е ключът

Всеки обича да прави секс с чист и поддържан партньор, така че добрата хигиена има голямо значение във връзката. Уверете се, че вашият партньор е с добре поддържани нокти и достатъчно (по ваш вкус) обезкосмено тяло, за да гарантирате максималния си комфорт. Твърде много окосмение по тялото ще създаде неудобство да се наслаждавате на всеки сантиметър от него. Затова търсете мека и чиста кожа, допълнена с приятно ухание, тъй като лошата телесна миризма убива възбудата и желанието.

Горещ съвет: „По време на сексуална интимност всеки иска партньор с добра лична хигиена, защото това не само повишава нивото на комфорт, но и ви дава възможност да се отпуснете и да се наслаждавате повече на действието. Затова се уверете, че изглеждате толкова свежи, сякаш току-що сте излезли от банята . Секси ароматите и афродизиаците също са добър избор”, препоръчва д -р Девеш Рой, секс терапевт.

Оралният секс не трябва да е проблем

Знаете какво ви харесва, затова просто му го кажете. Добрият сексуален партньор е този, който не се колебае да направи всичко възможно, за да ви достави удоволствие. Ако не редовно, то той трябва поне според собственото си настроение и ниво на комфорт да ви задоволява с уста понякога. И въпреки че никой не е перфектен в игрите с уста, ако той има желание може да научи малките трикове, които ще ви изстрелят към върха за секунди.

Горещ съвет: „Не чакай партньорът ти да ти намеква, че иска да го направи. Вместо това го превърнете в част от сексуалния ритуал, на която се наслаждавате, доставяйки си удоволствие един на друг”, казва д -р Дийпак Гупта, експерт по секс.

Той е готов за приключения

Интимността и страстта могат да бъдат убити лесно от партньор, които прави секс, защото трябва да се прави. Уверете се, че той е навит за приключения в леглото и иска да експериментирате заедно. Да имаш партньор, които е готов да опитвате нови сексуални удоволствия определено е бонус - мръсни разговори, игри с шоколад, изпробването на нови пози. Ако той се стреми към съвършенство и има желания да изпробвате подобни неща, ви гарантира, че ще се превърне в перфектния партньор в спалнята.

Горещ съвет: „Подобно на бягството през уикенда, за да си набавите така необходимата почивка и да избягате от сивото ежедневие, така сексът също може да стане монотонен след известен период и се нуждае от излизане от коловоза. За да го оживите, трябва да мислите нестандартно и да опитате всякакви сексуални приключения, които гарантират приятно преживяване “, споделя д -р Кирти.

Добрата физическа форма е секси форма

Въпреки че проблемите с теглото не би трябвало да пречат на сексуалното ви удоволствие, все пак е естествено да търсите партньор без паласки и бирено коремче, тъй като наднорменото тегло може да се отрази сексуалния ви живот. Добрата физическа форма дава по-голяма гъвкавост и издръжливост, които са базови за представянето ви в леглото. Ако гледката на голото тяло на партньора ви разгорещява до безумие и не можете да мислите за друго освен за секс, какво повече може да искате.

Горещ съвет: „Добрата физическа форма е винаги добре дошла и добавя доза привлекателност към цялостното ви секси излъчване. Което можете единствено да подчертаете единствено със секси бельо. За да бъдете перфектен сексуален партньор, опитайте да изчистите натрупаните мазнини в областта на корема и тялото, което ще подобри и представянето ви”, предлага д -р Рой.

Споделянето на фантазии прави чудеса

Комуникацията е ключът към сексуалното удоволствие, така че партньор, който има желание да обсъжда най-смелите си мечти и желания в леглото, може да превърне секса в небесен акт. Нито един партньор не може да бъде обявен за перфектен, докато не бъде открит и обсъжда спокойно сексуалните си предпочитания, тъй като те казват на човека отсреща какво търси и как да ви достави удоволствие.

Горещ съвет: „Ако се притеснявате да говорите направо за най-тъмните си, вълнуващи и еротични желания, може да подходите по-завоалирано. Например да му ги напишете или да му изпратите клипчета. Това обаче трябва да се случи преди да се озовете в леглото, за да избегнете момента на разочарование”, казва д-р Гупта.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 17 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Жоро

    8 9 Отговор
    Хората нямат пари, затова е важното да има много партньори, че да има от всичко по малко
  • 3 Казинова

    13 11 Отговор
    100€ са си 100€ - тарифата определя удоволствието!
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    11 23 Отговор
    Ами перфектния партнйор за там онова нещо е този за когото си женен защото секса бес брак е абсолютно немислимо, недупустимо и забранено нещо и напрактика не съществува в действителноста. Но иначе 5те правила по които съдя че една жена е добра, чесна и романтична жена тоес перфектна като партнйор за там онова нещо и съответно съпруга са следните: 1. Да ненавижда порното защото то е много вредно и пагубно за романтиката и хората въобще 2. Да ненавижда с цялото си същество така наречената орална любов която обесценява жената и не е никаква любов и никога да не я прави 3. Да знае че единствено правилната поза е мисионерската поза защото при нея има зрителен контакт а всички останали пози са ужасно лоши и цинични 4. Докато правите там онова нещо да не се съблича от кръста нагоре защото ислишната голота вреди на романтиката 5. Да не мисли често за секс защото това далеч не е най важното в една връзка и освен това е доста досадно губене на 2 минути от живота. Та в общи линии с тези 5 прости правила може да бъде спечелен всеки интелигентен свръх романтичен мъж моята съпруга и ас сме докасателството защото тя ме спечели бесапелационо.

    Коментиран от #7, #8, #9, #10, #33, #46, #55, #94, #96, #97

  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Жоро

    7 6 Отговор

    До коментар #6 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    А на публични места става ли ? Моята много обича сред природата

    Коментиран от #13

  • 9 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    14 4 Отговор
    ИДЕЯЛНИ НЕЩА и ХОРА просто няма

    Коментиран от #15, #91

  • 13 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    6 14 Отговор

    До коментар #8 от "Жоро":

    Ами това не е никак хубаво господине. Естествено романтичните расходки срет природата са много хубави и ние с моята съпруга често ходим на мястото с най хубава природа в България - язовир Копринка край град Казанлък но не правим такива ужасни и цинични неща там просто се държим за ръце и расмишляваме гледайки водата и природата или пък си говорим и се опознаваме по добре. Също така понякога си играем на забавни игри като единия да си намисли някой герой или героиня от романтичните сериали а другия трябва да го познае много интересна, забавна и романтична игра за истински стойностностни романтици.

    Коментиран от #58, #95

  • 14 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    4 12 Отговор
    И само да допълня: Никога не се откасвайте да търсите идеалниат си партнйор. Наистина птиците умират сами но дори дъжда не спира полета на птиците (метафорично казано чрес биологичните закони).
  • 15 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 21 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 22 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 23 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 24 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 25 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 26 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 27 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 31 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 32 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 33 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 34 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 35 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 36 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 37 123

    12 8 Отговор
    С моята жена от мига в който се видяхме се влюбихме до полуда. От две години правим секс на всевъзможни места. Усещането, че си попаднал на точния човек, дава криле.

    Коментиран от #40, #41, #100

  • 38 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 39 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 40 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 41 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 42 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 43 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 44 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 45 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 46 романтика

    12 3 Отговор

    До коментар #6 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Стига бе , Генади , ти пък не даваш на човек да мръдне в леглото. Аз понеже много искам да имам романтичен брак , за това взимам твоите коментари присърце . Та за това да те питам , жената от долу при мисионерската поза , може ли да мърда с таза или само го гледа в очите и стои неподвижно за да не разсейва съпруга си ?

    Коментиран от #47

  • 47 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 51 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 52 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 53 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 54 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 55 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 56 Ромул

    8 7 Отговор
    Дълбоко гърло и отзад-това е перфектната партньорка за ръга.не. Няма време за приказки и разни други глупости в леглото- после време за цигара и продължения.
  • 57 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 58 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 59 Ирена

    14 7 Отговор
    Жените винаги търсят големия член. Има ли го всичко е добре.

    Коментиран от #60, #64, #67, #76

  • 60 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 61 Рипни и кажи му

    1 3 Отговор
    Предложи на главнио, тези хениални мисли да ги турите в рамка на видно место у големата ви стая.
  • 62 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 63 Повеля

    1 2 Отговор
    Всите пишушти без косми!
  • 64 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 65 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 66 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 67 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 68 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 69 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 70 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 71 TURKIYE 🇹🇷

    2 1 Отговор
    3 три ми е любимото число тройка бисексуалнс ми е любимата сещате се всички какво искам да кажа
  • 72 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 73 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 74 Суетната

    4 3 Отговор
    Искате ли да ви кажа, къде е перфектния секс партньор, само в голямото кино, никъде другаде, другото е фалш и измама, ако не е вярно, някой да ме опровергае...!
  • 75 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 76 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 77 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 78 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 79 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 80 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 81 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 82 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 83 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 84 Простотия до шия...!

    2 2 Отговор
    Ще мечтаеш само за онези от голямото кино....!
  • 85 Някоя дърта,, черна и проскубана

    1 3 Отговор
    Каква,,,гигиена,, да и се прави, само като си помисля, и ставам като,, Айнщайн,,...!

    Коментиран от #86

  • 86 Хихихи

    2 3 Отговор

    До коментар #85 от "Някоя дърта,, черна и проскубана":

    Разсмя ме :)))

    Коментиран от #87

  • 87 Старая се..!

    1 5 Отговор

    До коментар #86 от "Хихихи":

    Винаги, Интернет любимо място, за мало и голямо,пък може и някоя да, си намери тук, добрия секс партньор или обратно...!

    Коментиран от #88

  • 88 Може

    2 3 Отговор

    До коментар #87 от "Старая се..!":

    Много си прав/а

    Коментиран от #99

  • 89 Батко

    7 3 Отговор
    Важното е да бъде на влажно и редовно преместван в различни дупки
  • 90 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 91 Бай Ху (By Who)

    0 2 Отговор

    До коментар #12 от "ГРАД КОЗЛОДУЙ":

    Много сте прав господин ГРАД КОЗЛОДУЙ, в реялния живот не може да има перфектен секс партньор, защото няма как.

    Коментиран от #93

  • 92 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 93 Дедо Араламби

    1 1 Отговор

    До коментар #91 от "Бай Ху (By Who)":

    Има, без косми, като и става!
  • 94 Гост666

    2 1 Отговор

    До коментар #6 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Тези правила важат само , за вас . Пишете по темата , не налагайте вашите , измисленни правила . Те нямат нищо общо с темата . Стават само за боклука .
  • 95 Село Казанлък

    3 1 Отговор

    До коментар #13 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Страхотно забавление ,направо да умреш от скука . Няма нищо романтично в това да , познаеш герой от тъп романтичен сериал . Тези сериали стават само за бабички и пенсионери . Коментара ви е пълна глупост .

    Коментиран от #98

  • 96 🏴‍☠️🏴‍☠️🏴‍☠️

    5 1 Отговор

    До коментар #6 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Коментар пълен с толкова глупост , че направо ме заболя главата . Какво искате да кажете , че всичко това което с написал е романтично и хубаво . Повечето неща ги забранявате , оралната любов , други пози , жената да е облечена от кръста нагоре . Как се губи романтика ако жената е гола незнам. Такива тъпизми не съм чел отдавна . Вие четете ли статията , или само заглавието . И веднага вашите виждания за секс и романтика , който са били модерни през 18 век . Даже и тогава е имало разврат и див секс .
  • 97 😈😈😈😈

    4 1 Отговор

    До коментар #6 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Вземете си вижданията и ги метнете в язовир Копринка . Огледай се и виж в какви времена живеят хората , вашите мисли са като на някой старец , който мрази всичко ново и модерно . Имате разбирания за секса и любовта който са остарели и не важат вече .
  • 98 Мъни

    1 3 Отговор

    До коментар #95 от "Село Казанлък":

    Забавлевие, ама пари нема да зонеси, та и вие факти ческите колеги се включвапте, да му се карате.
  • 99 Тук ще кажа, така,, моме,,

    1 2 Отговор

    До коментар #88 от "Може":

    Брианка е на 39, младия и мъж на, 32...друго желаеш ли, не, играчката ти е доста млада, и голяма, но пусто човешко ненаситно,, уко,,.... мерси за отр. лайкове от,, штасливеца,,...!
  • 100 Потурко

    1 1 Отговор

    До коментар #37 от "123":

    Скоро ще ти мине не бой се! И Тогава ще се чудиш как е било възможно всичко това в момента!
  • 101 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 102 Пилотът Гошу

    0 0 Отговор
    Много обичам да чета коментари на новобранци, които се връзват на редовния трол 😂😂😂😂😂

    Ало, Казанлък и козлодуй
  • 103 Пилотът Гошу

    0 0 Отговор
    Козлодуев, ти нали само обичаше оная мед сестра, платонически, кви са тея мисионерски и тн, направо си се развалил тука за 5-6 месеца... Я се стени и влизай в пътя, разхайлазил си се напоследък...