Last news in Fakti

20 Октомври, 2021 19:56 8 782 21

Защо тези зодии са най-склонни да изневеряват?

  • зодия-
  • зодиакални знаци-
  • хороскоп-
  • изневяра

Астрологията разкрива ясно кои знаци от зодиака са с най-слаби ангели

Защо тези зодии са най-склонни да изневеряват? - 1
Снимка: Shutterstock

Звездите посочват кои са зодиите кои са най-склонни да кръшнат от правия път. Те също така обаче разкриват и защо съгрешават зодиакалните знаци и какво се случва, когато ги хванат в крачка.

Рибите се държат непоследователно

Представителите на този зодиакален знак са в състояние да скрият предателството си, въпреки че изневярата от тяхна страна е породена от липса на внимание.

Близнаците винаги имат алиби

Близнаците изневеряват само ако нямат шанс да бъдат хванати или са безразлични към настоящата връзка. Когато се променят, стават много хитри, мислят възможно най-бързо и следват всяко свое движение. И молят приятелите си да ги защитят и да излъжат заради тях. Кoгато са сигурни, че няма да бъдат хванати, се държат спокойно. Ако сте подготвили капан за тях и задавате неочаквани въпроси, тогава имате големи шансове да ги хванете в крачка.

Лъвът обича предизвикателствата

По правило Лъвовете са водени от страстта и обичат предизвикателствата. Те държат на партньора, но често им се иска да опитат нещо ново. В случай на изневяра, те се преструват, че всичко е наред. Родените под този знак веднага стават идеални партньори: мъжът глези любимата си, а жената приготвя любимите ястия на партньора си и винаги изглежда ослепително. Лъвът никога няма да си признае изневярата - дори и да го хванете в крачка, той все пак ще спори и ще ви уверява, че не е това, което изглежда.

Везните се държат като влюбени тийнейджъри

Везните също могат да изневерят, но предателството им предполага, че те са се влюбили отново. В такива случаи представителите на тази зодия се държат като тийнейджъри. Често си вземат душ, сменят дрехите и се гледат в огледало. Правят всичко възможно, за да скрият аферата си, но ако партньорът все пак открие истината, тогава Везните ще кажат, че това е било просто флирт.

Стрелецът изневерява от липса на интимност

Стрелците могат да изневерят на половинката си, ако са недоволни или когато в отношения им липсва физическа близост. Мъжете философстват и говорят за монотонност, а жените изискват равенство. Но преди партньорът им да се убеди в техните подозрения, те сами признават всичко пред него.

Самият Водолей признава за предателството

Водолеите рядко могат да изневерят, но ако го направят, тогава най-често признават на партньора своята изневяра. Те могат да кръшнат от липса на интерес към отношенията, двусмислени изявления за съвместно бъдеще и предложение за преминаване към свободна връзка или почивка. Жената Водолей ще каже, че има нужда от приятели и комуникация, и ще се държи агресивно.


Поставете оценка:
Оценка 2.4 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    6 9 Отговор
    Ас съм зодия овен и никога не бих исневерил на моята съпруга. Защото съм страхотен романтик и защото това е нещо абсолютно забранено и недупустимо. Пък и искам ние да сме като казанлъшките Дженк и Джерен а те никога не си исневеряваха в Бесмилостен град.

    Коментиран от #2, #5, #6, #7, #8, #9, #10, #11, #17, #19

  • 2 Т55А

    6 1 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Никога не казвай -никога ! Желязно правило е.
  • 3 111

    5 1 Отговор
    измях се от сърце за написаното хахах много сериали гледаш
  • 4 Роби

    11 1 Отговор
    Моята любовница изневерява, защото вместо да се случва това, което трябва и пускат сериали и я водят на сладкарница и на язовир Копринка да и мирише на тиня.
  • 5 Гост

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Господине кога ще пуснете коментар без да , споменавате някой тъп турски сериал. Сериалите са за развлечение и да мине е времето. А тези който гледате са блуткави историй за измислени хора. Живота е това от което се учи човек.
  • 6 ИЗКУСТВЕН ИНТЕЛЕКТ

    11 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Не беше ли зодия елен?- те са с по-големи рога.
  • 7 Ved

    6 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    От къде знаеш , кой знае какво ще ти поднесе живота .Романтиката в сериалите е само игра на артисти по сценарий .

    Коментиран от #12

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Градски

    11 2 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Ей ромчо стига с тези индийски и турски сериали. В махлата сте цяло студио за глуповати филми.
  • 10 Астролог

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Казанлъшки РОМантик ти си зодия мъжка овца.
  • 11 Домати с лук

    7 0 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Много си зле с граматиката РОМ-антик. За другото кой ще те похвали не знам? Ашето или Асан?
  • 12 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    2 3 Отговор

    До коментар #7 от "Ved":

    Не не господине никога ама НИКОГА не бих исневерил. Това е много много лошо и недупустимо и забранено нещо. Освен това ас обичам съпругата си много. Слет поп фолка, ФК Розова Долина град Казанлък, романтичните сериали и моето опелче най много обичам съпругата ми и няма шанс да й исневеря.

    Коментиран от #14

  • 13 Ромул

    5 0 Отговор
    Вчера минах покрай Казанлък и отбивката за яз.Копринка- докато шофирах на пътя, се сетих за този полу-нормалник, казанлъшкия и започнах да се смея. Мислех си, какво ще е, ако се отбия до язовира и случайно видя двама души-мъж и жена, клечащи до водата и мятащи камъни в нея...нямаше да ги питам за имената, веднага щях да зная кои са. Понеже беше към 17,45 и времето ме притискаше да карам бързо към Сливен - отминах. Иначе, щеше да ми е интересно да видя този субект, избелил очи и молещ се на женичката си за повече от 2 мин. внимание нощем. Представящ си как плю.щи някоя поп фолк певачка.
  • 14 Ved

    2 0 Отговор

    До коментар #12 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    С тези ваши ограничени интереси се чудя как се е хванала женави с вас. Тогава за да не изневери тя на вас . Наблегни на по често въргаляне в леглото . И разшири малко интересите . Не поз на авам мъж който гледа сериали и то романтични . Това са филми за бабички. Като ти падне някоя красавица тип чалгарка без да знае жената , какво ще пропуснеш ли да има малко разнообразие .

    Коментиран от #15

  • 15 Фактът

    5 1 Отговор

    До коментар #14 от "Ved":

    Абе пич , тоя се шегува и много хора му се връзват! Има понякога добри попадения. Наздраве!
  • 16 Volw

    3 3 Отговор
    кофти е да ти изневери любовницата.Другите изневери са за престиж.
  • 17 Коректор

    3 2 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    А бе Генади!! Ти в час ли си?? Ей,голям комплексар!! Не изневеряваш,щото освен жена ти друга едва ли ще те погледне!! Пък пишеш и неграмотно!! Пише се: недОпустимо,а не недУПУстимо!! Схващаш ли бе тикво???
  • 18 Дедо

    2 1 Отговор
    СърБинче, т,ва са глупости на търкалета .. живота налага на всеки в даден момент, да пробва, преди да каже да .... до следващата проба ...
  • 19 Хм ,ще видим

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Защото още си много млад и влюбен. Обади се пак сл. 10 години!
  • 20 ДК... ком

    0 0 Отговор
    Затова..!
  • 21 Проба- грешка

    1 0 Отговор
    Само че това е за силните и умните.Лигите и глупците пропадат в казана!