Last news in Fakti

21 Октомври, 2021 18:58 7 481 11

Най-веселите зодии са...

  • весели-
  • забавни-
  • зодия-
  • хороскоп-
  • хумор

Покрай тези зодиакални знаци няма как да ви е скучно

Най-веселите зодии са... - 1
Снимка: Shutterstock

Въпреки че животът е белязан неимоверно от трудности и препятствия, през които трябва да преминаваме, някои хора сякаш не се плашат от това. Те приемат дори проблемите с усмивка и винаги търсят положителната страна на нещата. Вижте кои са най-веселите и жизнерадостни знаци на зодиака, пише iwoman.bg.

Риби

Рибите притежават много особена небрежност. Или са твърдо убедени, че в точния момент някой ще дойде и ще реши всички проблеми, или просто не вярват, че може да им се случи нещо лошо. Понякога това дори работи. Важното за тях е да не губят оптимизма си и усмивката, която е винаги на лицето им.

Близнаци

Близнаците добре знаят всички проблеми, които могат да им се случат. Но във всяка ситуация те имат основен план за действие, който може да бъде променен още в движение. Затова Близнаците не се страхуват от неизвестното - те са готови за всяко развитие на събития. Но тази готовност не е активна и решителна, а безгрижна. Какво е характерно - Близнаците знаят как да направят необходимите изводи от ситуацията и да се държат по такъв начин, че да предотвратят повторението му в бъдеще. Ето защо те са винаги весели и усмихнати.

Стрелец

Стрелецът категорично знае, че най-лесният начин да се справите с неприятностите е да не вярвате, че те изобщо могат да се случат. Смешното е, че това сляпо вярване, че всичко ще бъде наред, работи в почти 90 процента от ситуациите. И ако не работи, това за Стрелците няма да са проблеми, а приключения, които ще им помогнат да научат нещо ново и да придобият полезен опит.

Овен

Овенът е сигурен, че ще се справи с всеки проблем. И житейският му опит като правило потвърждава това. Затова те смело рискуват, знаейки, че ако възникнат проблеми, ще могат по някакъв начин да се справят с тях. Те с усмивка могат да се справят с всичко. Те вземат не най-доброто, не най-ефективното, но най-бързото и очевидно решение на проблема. От цялата ситуация правят само едно заключение - че са направили всичко както трябва. Следователно в бъдеще те отново могат да преминат през всичко това.

Лъв

Лъвовете ясно знаят, че няма проблеми - има възможности. Всеки проблем може да се възприеме като източник на полезен опит и път към нови постижения и ситуации. Следователно, те приемат всички проблеми в живота си спокойно и с оптимизъм, внимателно изучавайки самата ситуация и техните реакции и поведението на другите - всичко това определено ще им бъде полезно в бъдеще.


Поставете оценка:
Оценка 2 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лъв

    7 4 Отговор
    За лъва изобщо не е вярно.Аз съм лъв.

    Коментиран от #4

  • 2 Стрелец

    8 1 Отговор
    За Стрелеца е вярно.
  • 3 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    2 4 Отговор
    Това за зодия овен е напълно вярно. Ас лично съм зодия овен и съм страхотен купонджия. Щом чуя някоя велика българска вечна класика и турбо хит като Шампанско и сълзи, Бял Мерцедес, Сто патрона, Синя прашка, Хабиби, Сем Тропе, Автомонтйор и прочие веднага скачам на масата и става супер купон. Винаги съм душата на компаниата.

    Коментиран от #7, #9, #10

  • 4 Още един

    1 1 Отговор

    До коментар #1 от "Лъв":

    И аз съм Лъв, но за мен е вярно.
  • 5 Такива хороскопчета

    5 1 Отговор
    Една приятелка гинпишеле за по 10 кинта в некъв сайт и си ги измисляше сама
  • 6 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор
    аз съм СТРЕЛЕЦ но мен ме стелят отзад живота е радост и тъга
  • 7 ГРАД КОЗЛОДУЙ

    1 2 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    аз господине слушам само ПАНАЙОТ ПАНАЙОТОВ заодия СТРЛЕЦ съм
  • 8 И ка се разбра,, че са най,, веселите,,

    1 1 Отговор
    Като това, са най,, злобни те,,....!
  • 9 Анти чалга

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Не наричай тази просташка музика класика .Термина класика важи за други стилове музика , но не и за тъпата чалга . И маста служи за ядене не да се качваш върху нея ида танцуваш .Това е пълна простащина да стъпваш на маста с крака . Само селяците и чалгарите го правят и необразованите .
  • 10 😈😈😈😈

    5 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Вие освен тази помия чалгата май друго не слушате . Като гледам ти влияе на правописа , яко грешки даже едно и е не можеш да запомниш като хората Автомоьор , Сен Тропе . Гледай чалгарче как пишеш , от слушането на тъпотията чалгия си забравил правописа . И не нарича тази тъпа музика класика .
  • 11 Ассс

    2 1 Отговор
    Ас кЪт чИтЪ ко пишете получавам силно главоболие...Живи и здрави!Неграмотност...простотия...