Last news in Fakti

21 Октомври, 2021 14:45 7 020 12

Лепа Брена отбеляза рождения си ден с бебе алигатор в ръце (СНИМКА)

  • лепа брена-
  • рожден ден-
  • бебе-
  • алигатор

Наскоро Брена разказа колко много обича да пътува

Доказателство за това, че Лепа Брена все още има голямото желание да пътува, както и вечната ѝ енергия, са снимките в нейния профил в Инстаграм, пише actualno.com

Певицата публикува поредица снимки от празника по случай 61-ия си рожден си ден от ферма за алигатори във Флорида, където има къща, и сигурно е разсмяла много хора с такава, на която се вижда, че държи „бебе“ алигатор в ръце.

Тя е придружена от сестра си Факета, с която прекарват доста време заедно. Наскоро Брена разказа колко много обича да пътува, а е известно, че някога дори е учила туризъм.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Излекуван

    20 5 Отговор
    Лепа Брена е една от най великите сръбски турбо-фолк певици !
  • 2 Змиянац

    7 4 Отговор
    Тази певачка крокодили ли взе да ражда,бе?
  • 3 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    8 1 Отговор
    Знам я Лепа Брена -Lepa Brena - Luda za tobom ,
    едно време бе голма и си остава гояма в нейният стил музик.Нашите юрдечки фолк дивите бездарни и смешни много песни копираха ,освиниха и не изпяха нито една както Лепа Брена ваичките сръбски,гръцки,румънски позорно копирани на български .

    Коментиран от #4

  • 4 Rock

    2 3 Отговор

    До коментар #3 от "Gucci x Balenciaga : Une collaboration":

    Оригиналът е на Пасхалис Терзис-,,Astatos,,-,, непостоянен,,

    Коментиран от #7

  • 5 Roland JUNO 60

    7 2 Отговор
    Права лепотица ! 1990 година , София стадион “Васил Левски” пее пред публика надхвърляща 100000 души !!!
  • 6 Чук до номер 5

    8 1 Отговор
    И Утре да има концерт в София, няма да събере по-малко публика.
  • 7 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    6 1 Отговор

    До коментар #4 от "Rock":

    Ауууу на гръчко /още рано за питие ама я слушах с кеф ,мерси .Имат и гърците много велики Vasilis Karras - Fainomeno супер /звучи супер още по яко,Лепа Брена ГОЛЯМА да ме извини ако не с тази песен жената се е доказала,перлата на Сърбия ,имаше и филм си спомням едно време по кината .Roland JUNO 60 както е написал препълни стадионите на концерти в България и от вън тези които не са се вредили с билет.

    Коментиран от #8

  • 8 Rock

    5 1 Отговор

    До коментар #7 от "Gucci x Balenciaga : Une collaboration":

    Оригиналът е от 1980год- Лепа Брена- 1996год. Бях на концерта и през 1990 и щяха да ме смачкат до железните врати. Уважавам я . Друг такъв концерт беше на AC/DC- 2010год на този стадион. Чуя ли - Ти си мой грех- изпитвам носталгия по онова време...

    Коментиран от #9

  • 9 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    3 1 Отговор

    До коментар #8 от "Rock":

    Ти също като моят брат я обожаваше Лепа Брена и на него му бе любимата песен , като по малка често го карах да пуска Lepa Brena - Seik,аз пък много обичах Srebrna Krila на майка и татко фонотеката ги бях напипала и често имаше конфлит коя касетка да се слуша.И нали е по големият загубата беше за мен.
    Навремето имаше студия избираш програма кави песни да ти запишат,плочите ееееее спомени.....
    И още колко златни рок банди ,диското ,сега едно нищо и с появата на интернет колкото позитив толкова и негатив младите станаха зомбита,лишени от истинският контакт с приятели събрани у дома приятелки не си говорят с телефоните забили в социалните мрежи поглед и концентрация,само тялом заедно така се шашкам много пъти .Няма и онази романтика ,да излезеш след природата ,хората все повече се доближават до робота .Често си мисля че психичеки новото поколение върви назад
    психически.
    Всички изпитваме носталгия по онова време. Нашето поколение взехме най доброто от живота. Когато искам да чуя хубава качествена музика винаги връщам на 80/90 г.

    Коментиран от #10, #11

  • 10 Rock

    3 0 Отговор

    До коментар #9 от "Gucci x Balenciaga : Une collaboration":

    Никнеймът ми те подвежда- рокът не винаги е в мъжки род:) Хубав ден.
  • 11 Roland JUNO 60

    3 1 Отговор

    До коментар #9 от "Gucci x Balenciaga : Une collaboration":

    Дааа , наистина носталгия по онова време .Събирахме се приятели меломани , правехме презаписи с декове , с кабели , аналогово . Какъв Кеф беше да си настроим ръчно с REC LEVEL потенциометъра записите по свой вкус . В София навремето използвах няколко студия за звукозапис .Носих свои касети на които ми сваляха музика от току що излязъл винил на DISKOS ALEKSANDROVAC предимно на “Juzni Vetar” с великолепната петорка - Миле , Кемал,(покойния)Синан,Драгана и Шемса . Дори и сега в цифровата ера не съм оставил триглавия TEAC V-1030 и си въртя касетите с голямо удоволствие.
  • 12 мамун

    0 1 Отговор
    голяма грозотия ще стане алигаторчето