Last news in Fakti

24 Октомври, 2021 12:53 6 061 18

Аудио запис може да покаже кой е виновен за фаталния инцидент с Алек Болдуин (ВИДЕО)

  • алек болдуин-
  • халина хътчинс-
  • инцидент-
  • простреляна-
  • снимачна площадка

На запис от телефонно обаждане към 911 се чува разговор за евентуалния виновник за инцидента

Фаталният инцидент, случил се на снимачната площадка на най-новия филм на Алек Болдуин - "Rust", при който операторка бе простреляна фатално, а режисьорът на филма бе ранен, е най-горещата тема в медиите от последните дни.

Алек Болдуин застреля случайно Халина Хътчинс по време на снимките в Ню Мексико, въпреки че тя и режисьорът на лентата са били зад защитно стъкло.

Пистолетът, с който стреля актьорът, е трябвало да бъде реквизитен и зареден с халосни патрони. Минути преди трагичния инцидент помощник режисьорът го е уверил, че оръжието не е заредено с бойни патрони.

За фаталния инцидент вече има заподозрян, пише Блиц. Обаждането до телефона за спешни случаи сочи, че екипът подозира кой е отговорен за наличието на истински куршум в оръжието.

Публикация, споделена от @ofamericaa



Във фаталния ден, първа за инцидента съобщава ръководителката на сценаристите на филмовата продукция. След като разказва, че Халина Хътчинс и Джоуел Соса са простреляни, тя споменава, че определен човек носи отговорност за трагедията, без да назовава името му.

"Те ми се разкрещяха по време на обяд, говорейки за ревизии. Видяхте ли го да се приближава до бюрото ми и да ми крещи? Той трябва да проверява оръжията. Той е отговорен за това, което се случи", се чува на записа от обаждането.

Това засилва спекулациите, че продукцията може да е допуснала сериозни пропуски по отношение на сигурността, които да са довели до трагедията.


Поставете оценка:
Оценка 4.3 от 15 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Поне разбрахме че

    51 1 Отговор
    Алек Болдуин не носи никаква вина и в случая е третата жертва.С тия джендърски лиготии американците отдавна не са вече символ на коректност и прецизност в работата си.А за политиката им пък въобще да не говорим!
  • 2 смешни хора

    3 49 Отговор
    който дръпна спусъка,той си е виновен! това са големи и зрели хора,не ДЕЦА, които са длъжни да проверяват лично,какво им се дава в ръцете!

    Коментиран от #18

  • 3 Безумие

    58 3 Отговор
    Пълно безумие!!!! Кой нормален човек ще даде бойни патрони да се внасят на такова мероприятие!?!?! Навремето като бяхме в казармата всички имахме достъп до калашниците, но патрони да намериш беше абсурд, брояли сме гилзите след стрелби всичко се отчиташе.

    Коментиран от #4, #7

  • 4 това е филм

    12 7 Отговор

    До коментар #3 от "Безумие":

    не мероприятие! За гилзите си е така,но и патрони при желание се намираха!

    Коментиран от #8

  • 5 Алфа Вълкът

    37 0 Отговор
    Тия 911 са като нашите глупаци от 112 - кой го уби, къде го уби, защо го уби, как го уби, ти ли го уби, а как се казвате, от къде сте, а къде сте! И не остават човек да каже каквото има да каже, ще си спестят 100% от тъпите въпроси!

    Коментиран от #9

  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 Ха ха

    7 12 Отговор

    До коментар #3 от "Безумие":

    Служих в 3-та армия навремето.Достъп до бойни муниции 24 часа в денонощието.

    Коментиран от #10

  • 8 Безумие

    18 0 Отговор

    До коментар #4 от "това е филм":

    Именно че е филм, бойни патрони нямат място там и няма никакво оправдание какво правят там!
  • 9 И да, и не

    7 5 Отговор

    До коментар #5 от "Алфа Вълкът":

    В първия момент, когато човек е шокиран, има вероятност да каже неща, които впоследствие ще реши да премълчи (по една или друга причина).
  • 10 Безумие

    16 8 Отговор

    До коментар #7 от "Ха ха":

    Да бе да. Войниците изперквахме в казармата от скука и простотии. Ако имаше достъп до патроните не ми се мисли колко от нас просто щяхме да сме под земята.

    Коментиран от #12

  • 11 АКО НА СЦЕНАТА ИМА ПИСТОЛЕТ

    3 8 Отговор
    ТОЙ ВИНАГИ ГЪРМИ👌СЕГА ЩЯЛИ ДА СНИМАТ
    „ДЪРТИ СТРЕЛЦИ ”2 ГЛАВЕН ГЕРОЙ АЛ.БОЛ.
  • 12 Komapak

    3 2 Отговор

    До коментар #10 от "Безумие":

    Потвърждавам. В 3-та армия 1984г муниции можеха да се намерят. Отделно половината патрони от време на време се "прострелват" че не се знае с какво са пълни😄
  • 13 Наркос

    3 1 Отговор
    Тъпака сигурно не може да направи разлика между халосни и истински патрони... даже не трябва и да четеш надписите , по върха на коршума веднага се разпознават ...5 секунди отнема да провериш цевта и пълнителя

    Коментиран от #14

  • 14 Куршум бе,момко

    8 1 Отговор

    До коментар #13 от "Наркос":

    не"коршум".А тъпак е този от екипа който отговаря за безопасност на боеприпасите и изрядност на бутафорното оръжие.За това му плащат..
  • 15 Хас мо ка..!

    1 0 Отговор
    Бурио.!
  • 16 Друг

    5 0 Отговор
    Блиц пак разкриха случая!!! Жалки подобния на медия. Жалка държава с жалки управници сегашни и бъдещи! Настъпват много тежки времена за нормалният човек!!!!
  • 17 стигам до

    2 0 Отговор
    извода, че в Холивуд нещата са много зле, дават в ръцете някакъв револвер от времето на дивия запад, и започваш да гърмиш по оператора, че даже и зад защитното блиндирано стъкло нямаш никакъв шанс, нещо или аз не схващам, или не се казва цялата истина, 5 секунди отнема да отвориш барабана на револвера и да видиш дали патроните са халосни, всеки които е бил в казармата ще разпознае боен патрон от халосен не ме питайте как, но питам тези младежи които днес не ходят в казармата как ще разпознаят боен патрон от халосен, според мен всеки уважаващ себе си актьор преди такива сцени трябва сам са бъде последна инстанция при проверката на оръжията, но явно и Болдуин е скатал казармата, и затова се случват тези неща, жалко за погубената без време жена, но според мен фактите тепърва ща се изясняват, и ще стане ясно че има умишлени действия от страна на някой от екипа, които е пъхнал боен патрон в барабана на Колт-а, и колкото и да звучи невероятно даже и блиндираното стъкло не е издържало, наистина жалко.
  • 18 Qwerty

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "смешни хора":

    Слабоумнико, как точно очакваш от необучен човек да направи разлика между халосен и боен патрон?