Last news in Fakti

24 Октомври, 2021 14:41 7 790 12

Дъщерята на Мадона: Майка ми ме контролира цял живот (ВИДЕО)

  • дъщеря-
  • мадона-
  • лурдес леон-
  • модел-
  • певица

Лурдес Леон говори в интервю за своята финансова независимост и известната си майка

В свое скорошно интервю Лурдес Леон сподели какво е да израснеш като дъщеря на поп иконата Мадона. В разговора със списание "Interview" 25-годишната Лола разказа за връзката си със своята популярна майка, но също така сподели и някои от важните житейски уроци, които е научила от нея. Например, тя от рано е разбрала, че трябва да работи усилено за онова, което иска, пише life.dir.bg.

"Въпреки че съм израснала с редица привилегии, които не мога да отрека, в нашето семейство никога не сме си правили подаръци. Мисля, че майка ми е гледала децата на другите известни личности и си е казвала: "С моите наследници няма да бъде така", обяснява тя, когато актрисата Деби Мазар от сериала "40 е новото 20", влязла в ролята на интервюиращ, я пита дали е вярно, че Лурдес е трябвало сама да плати обучението си в Мичиганския университет по изкуства, както и своя първи апартамент в Ню Йорк.

Младата жена, която се изявява като модел, казва, че няма нищо против да бъде финансово независима. Дори напротив, по думите ѝ това има много предимства.

"На мнение съм, че ако родителите ти плащат за всичко, то това им дава пълна власт над теб. Майка ми е абсолютен маниак на тема контрол и ме е контролирала през целия ми живот. Ето защо трябваше да се отделя от нея и бъда напълно самостоятелна веднага след като завърших гимназия", споделя тя.

Въпреки това Лурдес не отрича, че двете с певицата имат много силна връзка. Освен това заявява, че никога няма да спре да я защитава, защото я обича. В тази връзка Мазар ѝ припомни случай отпреди години, в който е видяла със собствените си очи как непозната жена се приближила до нея и я попитала дали е дъщеря на поп иконата, а тя отвърнала с: "А какво е името на твоята майка?"

"Хората винаги се изненадват, когато реагирам по този начин. Забавно е, защото не очакват подобен отговор, но с него един вид ги предупреждавам, че не желая да говорят за майка ми, както и те не искат да повдигам въпроса за тяхната. Ако някой мисли, че има правото да коментира родителите ми, значи и аз мога да сторя същото, нали?", обяснява Леон.

В крайна сметка тя признава, че е благодарна за строгото възпитание, което е получила от изпълнителката на "Frozen", тъй като то я е подготвило за живота. Относно съветите, които е получила от нея, най-добрият сред тях е дошъл съвсем наскоро.

"Неотдавна тя ми каза нещо, което надали някога ще забравя. Напоследък бях изцяло погълната от идеята, че трябва на всяка цена да изкарвам повече пари, за да си позволя да живея в лукс, тъй като навремето, когато се хванах на първата си работа, определено не печелех добре. Един вид исках да имам онова, което тогава не можех да си позволя. Когато разбра за желанието ми, тя ми каза: "Запомни, това не е истинско... Не става въпрос за парите, нито за лицето ти, или пък имиджа ти. Онова, което наистина има значение, е какво даваш на света и какво ще оставиш след себе си". Думите ѝ имаха голямо въздействие върху мен. И досега ме свалят на земята, когато се почувствам прекалено самоуверена", признава Лурдес.


Поставете оценка:
Оценка 1.7 от 14 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Готов съм да стана зет на Мадона

    25 5 Отговор
    Така ще си ги пяркам и двете

    Коментиран от #11

  • 2 ддд

    11 3 Отговор
    Незнам защо но често родителите контролират децата си.
  • 3 На общия фотос

    20 5 Отговор
    ми приличат на сборище под палмата..
  • 4 Гочо

    39 3 Отговор
    Ами...ТИ..коя щеше да си ако Мадона не ти беше майка...да те попитаме Ние...
  • 5 Наску диаманда

    15 1 Отговор
    Само очите е взела на майка си, труден е и живота и на такива известни, защото всичко си има цена...!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 7 И все пак

    14 1 Отговор
    Къф’ модел може да е таз’ дебела тетка?
  • 8 Абе

    9 0 Отговор
    Дъщерята има бая по-големи бомби от мама, ама твърде латино идва.
  • 9 Роза

    5 2 Отговор
    Правилно се е ориентирала,че трябва да е независима и да не живее в сянката на майка си.Важно е какво си постигнал самият ти, а не какви са родителите ти.
  • 10 На, 25 години тетка

    1 1 Отговор
    А над 40 - 50 г,, моми,, с какво говорите, знам с кое със завистта занаята и грозотата...!?
  • 11 Ива

    2 2 Отговор

    До коментар #1 от "Готов съм да стана зет на Мадона":

    Тъпак на n-та степен.Тебе много са теперкали в главата.
  • 12 Телезрител

    2 0 Отговор
    Всички сте прости,та дрънкате.