25 Октомври, 2021 12:45 8 177 13

Луиза Григорова със сълзи в очите: Почувстах се жалка

  • луиза григорова-
  • разочарование-
  • бързи и яростни-
  • ново начало

Актрисата се разкри в интервю пред Мон Дьо

Зад красивата усмивка, привидно щастливия и лъскав живот има много тъмни петна. Луиза разкри шокиращи неща за помията в актьорската гилдия, за неприличните предложения от влиятелни хора и какво я е накарало съвсем скоро да се почувства жалка. И как от високомерие и несериозност е изтървала роля във филма "Бързи и яростни", пише blitz.bg

"През живота си пропуснах много възможности. Заради себе си и всички грешки, които допуснах. Едни 10 пропуснати години от живота ми. Сега вече, смятам че е време да няма какво да ме спре. Затова мога да бъда специална. Имам желанието, вярвам, боря се и не искам да се отказвам", откровена е тя.

"Има грешки, към които не искам да поглеждам. Хваща ме яд на себе си. Лутах се и точно там направих много грешки. Пренебрегнах огромни възможности, които ми се предоставиха и от това ме е срам пред себе си.

Има нещо, което го отчитам като огромна грешка. С мен се свърза един агент и страшно много искаше да работим заедно. Доста често ми пращаше кастинги, които не мога да ти кажа защо игнорирах. Не ми се занимаваше. Мислех си, че това да съм в праймтайм шоуто на България ми стига, не ми трябва нищо друго. Същият този човек ми изпрати кастинг за "Бързи и яростни" и каза, че шансовете са ми много сериозни. Направих кастинга и му го изпратих.

След това изтрих всичко , защото не смятах, че трябва да се гледам и да пазя това, което имам, да се интересувам от себе си. Всъщност е точно обратното, интересувала съм се главно от себе си. Тогава той ми написа, че линкът е изтекъл и ме помоли да му го пратя отново. Аз го нямах! Написах му: "Съжалявам, но съм изтрила линка". Този човек никога повече не ми се обади. Ако ми се беше случило сега това нещо и да съм изтрила видеото, бих го записала пак. Но тогава...", разкрива за първи път Луиза.

"Преди няколко дни се почувствах жалка. Докато бърша банята, след като съм се изкъпала, усетих, че в главата ми върви реч. И това беше благодарствената ми реч за Оскарите. Излязох, осъзнах какво се е случило и си казах: "Аз съм жалка". След това гледах едно интервю на Кейт Уинслет при взимането на първия Оскар, в което акзва, че се е научила първо да губи, тъй като няколко пъти е била номинирана и той все ѝ се изплъзвал. После разбрах, че това не е жалко и не трябва да те кара да се чувстваш така. Това се случва на всеки актьор".

"В актьорската професия има много лоши неща. Изключително много лицемерие, страшно много лъжа. За да се запазиш задължително ти трябва човек до теб. И трябва да влезеш в обувките на цялата тази гадория, иначе системата просто ще те изхвърли. Предпочитам, ако не ме харесваш, просто да ми го кажеш".

Относно неприличните предложения Луиза заявява, че не са единствено от режисьори, които ти обещават главна роля. Оказва се, че такива намеци има от много влиятелни мъже в държавата. "Вече е въпрос на избор. В никакъв случай не ми е комфортно. Унизително е! Това ли е билетът за хубавия живот наситина?! Какво си казваш, когато стигнеш този хубав живот?! Много момичете бъркат директно в тока и след това не изпитват угризения, което е жалко. Това е от липсата на възпитание и култура в България", категорична е Луиза Григорова.


Поставете оценка:
Оценка 4.2 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Гошо

    28 20 Отговор
    Ми жалка си.

    Коментиран от #4

  • 4 Гого

    10 15 Отговор

    До коментар #3 от "Гошо":

    Яка е!
  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Ицестотемумии

    13 3 Отговор
    Всичко което ви хареса на Роберто Кавали ще ви го купя, пък вие после ще посвирите.
  • 7 Явно е скокнала в леглото

    15 5 Отговор
    На неподходящ и не е получила очакваното. Човек се разочарова когато не се случи каквото очаква
  • 8 Честито

    18 2 Отговор
    Тук е момента да си задам въпросите -за коя точно серия на "Бързи и яростни" е получила покана за кастинг? И каква щеше да й е ролята? И тъмен на цвят ли е бил агентът? Странна работа....толкова добра, талантлива, известна и секси актриса ли е Луиза, за да участва (евентуално) в тази поредица?! Честно-нещо не ми се връзва тази история. Че тя-майка й е по-удачна за някаква роля във филма-я да го играе любовница на някой гангстер, или примерно на мексиканска мадам в някой местен бардак. Ако е имала талант за актриса, вече не го притежава, след като се събра с нейния....мачо.
  • 9 Кико

    9 0 Отговор
    Ако те беше "пипнал" партийния секретар на гилдията,щеше да те пласира по - добре, отколкото сега се луташ! Колежката Кривошиева по - зле ли е?
  • 10 6363738338

    8 2 Отговор
    Писна ми да ме занимават с човешки трагедии ,никой и никога от обществото не е обърнал внимание на моите проблеми.Аз не съм длъжен също да обръщам внимание на исканията им.
  • 11 Вергина

    4 1 Отговор
    Кухо близне, което разведе един глупак и реши, че светът се върти около него.

    Коментиран от #12

  • 12 Абе

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Вергина":

    Кухо та кухо.
  • 13 😀😀😀

    3 2 Отговор
    Тази в бързи и яростни...
    😄
    😆😆
    😆😆😆
    Човекът просто се е опитвал да спи с нея.