Last news in Fakti

26 Октомври, 2021 14:36 18 130 6

Вижте участието на Туджаров от "Игри на волята" в "Сървайвър" (ВИДЕО)

  • верислав туджаров-
  • игри на волята-
  • сървайвър-
  • оцеляване-
  • екстремно

По време на участието си в "Сървайвър" Туджаров е едва на 21 години

Блогърът Верислав Туджаров, който е участник в третия сезон на „Игри на волята“ от племето на Приключенците не за първи път оцелява в тежки условия. Още с влизането си в екстремното риалити той заяви, че е участвал в друго състезание за оцеляване, но неправилната стратегия и коалиции са го изкарали рано от играта.

Въпросният му опит в дивото оцеляване датира още от 2009 година, когато е само на 21 години. Тогава той е член на племето Питого в четвъртия сезон на „Сървайвър“, който се снима на остров във Филипините. Жените в племето тогава обаче успяха да го елиминират и той преждевременно напусна компанията на Митьо Крика, Ива Пранджева и победителя Георги Кехайов, пише lifeonline.bg.

Вижте участието на Туджаров от
Кадър: bTV

Сега 12 години по-късно Туджаров отново реши да се изправи пред изпитанието да оцелява, макар и не на екзотичен филипински плаж, а на брега на Дивата река в Странджа планина.

Вижте участието на Туджаров от
Кадър: bTV

Въпреки амбициозните му заявки от старта на шоуто обаче, участието му бе прекратено, след като той се разболя от пневмония, заради която нямаше как да продължи да се бори за финала.


Поставете оценка:
Оценка 3.1 от 8 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 165

    8 4 Отговор
    От къде ги вадят тез кукери ба? Станахме нация от кукери. Това започва 1944г когато изземат бизнесите и земите на хората, вече 70г не правят нищо смислено и интересно. А който не се занимава с нещо хубаво става кукер.
  • 2 Ха ха ха

    6 5 Отговор
    Тоя пък женчо само сплетничи, манипулира и като видя, че оная мелезка си тръгна реши да се "разболее" от пневмония. Смях. Края му се виждаше и си тръгна сам като някой мушмурок. Смях

    Коментиран от #4

  • 3 Дрън-дрън

    14 1 Отговор
    Измислеха му някаква болест, че иначе щеше да си отиде като слабак. Ми ония дългия безполезен кратун...уж рамото му нещо си там, пък каква била работата. Наденички си пекаха, ядоха и като ги хванаха....аааа...аз съм чист като детска сълза щото рамото там нещо, нали....
  • 4 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 5 Много важно

    2 0 Отговор
    Не мога, да го съжаля, защото и той стана известен, покрай такива,, филми,,..!
  • 6 Този коментар е премахнат от модератор.