Last news in Fakti

26 Октомври, 2021 12:56 2 850 3

Анджелина Джоли се забавлява с...

  • анджелина джоли-
  • срещи-
  • актриса

Актрисата е започнала да ходи редовно по срещи

Анджелина Джоли се забавлява с... - 1
Снимка: shutterstock

Анджелина Джоли се забавлява, ходейки по срещи, и така си наваксва за изгубеното време след раздялата си с Брад Пит през 2016 г., пише изданието “Us Weekly”

През последните месеци звездата няколко пъти беше забелязвана с рапъра The Weeknd – на вечери и на концерт. Освен това, през юни актрисата беше видяна с бившия си съпруг Джони Лий Милър в Ню Йорк. Двамата бяха женени в периода 1996 – 1999 г.

Според нейни приятели, Анджелина се опитвала да си навакса за изгубеното време, в което е била необвързана и за нея е вълнуващо да се среща с нови хора.

“Анджелина се забавлява толкова много сега и си наваксва за изгубеното време. Няма напрежение или очаквания към момента, просто много забавления и Анджелина наистина се наслаждава на това. Нейните приятели не са я виждали толкова бодра и енергична от цяла вечност”, споделя източник на “Us Weekly”.

Актрисата преди била заета заради развода с Брад Пит и не показвала интерес към ходенето по срещи.

“Тя не показваше интерес да ходи по срещи с някого с години след развода, защото беше толкова заета да бъде майка и да задържи кариерата си на върха”, казва още източникът.


Поставете оценка:
Оценка 1.5 от 2 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Механик

    2 1 Отговор
    Що няма маска? И кактака ще се среща с мъже от МЪЖКИ пол? Тя не знае ли, че ще я погнат ЛГБТ-то?
  • 2 Чичовото

    0 0 Отговор
    .. на майка ти....
  • 3 Суни

    0 0 Отговор
    Ку-рове