Last news in Fakti

26 Октомври, 2021 15:45 2 971 6

Меган Маркъл се опитва да имитира принцеса Даяна

  • меган маркъл-
  • принц хари-
  • принцеса даяна-
  • имитация

Папараците заловиха херцогинята със съпруга й принц Хари в Сентръл Парк в Ню Йорк

Журналисти видяха в тоалета на Меган Маркъл имитация на свекърва ѝ, покойната принцеса Даяна.

Папараците заловиха херцогинята на Съсекс със съпруга ѝ принц Хари в Сентръл Парк в Ню Йорк, където двойката участва в събитието Global Citizen Live. На кадъра знаменитостта е заснета в бяла мини рокля, черно палто и обувки на висок ток, които съответстват на тоалета, пише jenata.blitz.bg

Маркъл носи малка кожена чанта от френската модна къща Christian Dior. Известно е, че моделът преди това се е наричал Chouchou, но през 1996 г. е преименуван на Lady Dior в чест на принцеса Даяна. Цената му е 3450 паунда.

Освен това съпругата на принц Хари също носи друг предмет, който преди това беше притежание на покойната ѝ свекърва - часовникът Tank Française от бижутерската къща Cartier, който струва 8 768 паунда. Принцеса Даяна се появява публично с него няколко пъти.

През септември стана известно, че Меган Маркъл се завърна в образа на холивудска звезда. Тя излезе с опушени очи, открояващо лице и блясък на устните. Гримьорът Лора Кей сподели, че херцогинята специално се е появила пред публиката с ярък грим, за да покаже самочувствието си.


Поставете оценка:
Оценка 3.3 от 3 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бойко

    6 1 Отговор
    Имат джобни, нищо че се правят на обидени :)
  • 2 Дали

    10 0 Отговор
    съзнават , че живеят като празноглавци ?
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Стрес

    6 0 Отговор
    Помислих си край тази и тя намери някой арабин

    Коментиран от #5

  • 5 Спокойно

    4 0 Отговор

    До коментар #4 от "Стрес":

    Купувала си чаннти и парцали ама и други работи ще купира по нататък(тя женската злоба край няма)
  • 6 кукуруку

    11 0 Отговор
    Богати безделници! Маркъл е стара кримка, шпага от класа. Оплете го този хаптърник. И заради една черна кокошка този малоумник ще разруши кралството, което баба му толкова пази и за което толкова милее. Риж тъпунгер.