Last news in Fakti

28 Октомври, 2021 12:22 2 022 6

Днес насочете мислите си в положителна посока. Разберете защо

  • луна-
  • фази на луната-
  • позитивно мислене-
  • влияние на луната

В този слънчев ден става астрално изчистване и пробуждане на живота

Днес насочете мислите си в положителна посока. Разберете защо - 1
Снимка: Shutterstock

Луната е в знак Рак и от 09:03ч до 12:08ч се движи на празен ход. Нищо важно не предприемайте.

Луната ни прави чувствителни и раними. Настроението е променливо и нестабилно, пише novini.bg Нашите преживявания сега са по-важни от всичко останало. Силата, която доминира в този период, често води до безпокойство. Не е най-добрият период за вземане на решения и необмислени действия.

Лунен календар - 22 лунен ден до 00:03ч на 29 октомври (от 23:01ч на 27 октомври)

Венера квадратура с Нептун – емоционални трудности

Двайсет и вторият лунен ден е спокоен, приятен ден, преминаващ под символите на Слона, книгата, ключа, олицетворява мъдростта, интелигентността, благоразумието, силата, търпението, прозрението, енергията, духовното търсене. Това е ден за натрупване на знания и предаването им на други, ден за работа с различни източници, благоприятен период за преосмисляне на предишния опит и за равносметка. Днес човек трябва да мисли само в положителна посока.

Вашите интелектуални способности в този лунен период са напълно активирани и жадуват за нови знания. Ако го прекарате в пасивност, мързел и безсмислени забавления, например да гледате телевизия или да играете карти, тогава енергията на Луната ще се обърне срещу вас и в крайна сметка ще забележите, че паметта ви започва да се влошава всеки ден и способността ви да се концентрирате намалява.

Увеличават се способностите на човека за творческо и духовно обновление, засилва се интуицията. Изведнъж могат да се появят добри нови възможности. Може да намерите нови решения на стари проблеми, да ви хрумнат нови оригинални идеи. Енергията на този лунен ден ни помага да усвоим дълбоки познания, да разберем основната същност на събитията. Необходимо е да се види положителната страна на всичко, което се случва с вас и да осъзнаете, че изход винаги има.

Не трябва да се предприема нищо ново, никакви действия, от които да очаквате успех или наслада. Не трябва да се рискува, защото това може да повлече след себе си много непредсказуеми и неуправляеми събития. Не трябва да се претоварвате физически и емоционално. Избягвайте спорове и конфликти, не вземайте сериозни решения, съсредоточете се върху по-обикновените въпроси.

Този ден е много подходящ за общуване, защото хората сега не са склонни да се преструват и да лъжат. Те са готови да споделят мислите си и да окажат безкористна помощ. Добре е да проявите своята щедрост и великодушие, да направите подарък на някого, дори нещо дребно да е. Бъдете щедри по отношение на децата. Трябва също да се помни, че през този период действията, свързани с благотворителност, носят фантастични резултати. Колкото повече дарявате за нуждите на духовните общества и общности, толкова повече ще се върне при вас по-късно. Основното е, че вашият принос трябва да бъде искрен и лишен от егоистични цели.

Много благоприятен ден за пътувания, поклонения на свети места, полагане на обет и на клетва. Днес е необходимо да се диша много чист въздух. Ако не можете да сте навън, по-често проветрявайте помещенията. Добър ден за медитация върху сакрални символи, мандали, янтри, карти таро. Свещените текстове могат да повдигнат завесата на тайните знания, да разкрият значението на своите редове и притчи.

Заболявания появили се днес са доста опасни. Този ден трябва да обърнете внимание на тазобедрените стави и долната част на гръбначния стълб. Единственият лунен ден, когато употребата на сладко е желателна и се приветства.

Благоприятно е за покупки на дрехи и украшения, за неща доставящи удоволствие.

Добър знак е да намерите дребни монети с герба нагоре.

Слънчев календар - 12 слънчев ден е свързан с Луната. Посветен на женското начало, на майчинството. Днес получаваме толкова, колкото сме заслужили. В този слънчев ден става астрално изчистване и пробуждане на живота. В него господстват скрити сили. Добре е да обърнете повече внимание на близките си.


Поставете оценка:
Оценка 4 от 4 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 АМИН

    3 0 Отговор
    как да ги насоча в положителна посока, като видя онова в горната статия Радка Аргирова - как ми кажете като ми идва да и .......................
    ДАЙ БОЖЕ ВСЕКИ МУ ДОБРО - АМИН
    ДУШМАНИТЕ ЩЕ СИ ГО ПОЛУЧАТ - НЕ ПЛАТЕНА СМЕТКА НЯМА
  • 4 Другарко Найденова

    0 0 Отговор
    Абсолютно невъзможно е...!
  • 5 Карма

    3 1 Отговор
    Не забравяйте, че това, което правите зад гърба на хората, го правите пред очите на Господ!
    Благодаря на БОГ за всичко,което ми е дал❤

    Коментиран от #6

  • 6 Един гол

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "Карма":

    Не много голи..... благодари му по онзи начин, на долината... аз, пък съм намерила на кого да казвам....благодари, а на мен ти кво даде, ядове..!