1 Ноември, 2021 15:51 4 910 8

Българката Никол продължава в X-Factor- Италия, а българите могат да гласуват за нея (ВИДЕО)

  • никол паласчева-
  • x factor-
  • българка

Както треньорите в предаването, така и медиите на Ботуша, заливат с комплименти българската тийнейджърка

Безапелационно напред в италианското музикално шоу X-factor продължава 16-годишната Никол Паласчева, която вече е във финалната шестица на предаването.

В четвъртък вечер българката подари истинско шоу на италианската публика, облечена в зашеметяващ жълт сет и изпълняваща перфектно „Tranquille (Mon Coeur)”.

След нейното изпълнение от журито се пошегуваха, че ще трябва много да се постараят, за да намерят за какво да я критикуват и съвсем сериозно добавиха, че Ника е истинска звезда. Думи на възхищение не спести и менторът на Никол в предаването, британският изпълнител MIKA, който при представянето разказа приказка на успеха: „Имало едно време момиче от Европа. Нейното пътешествие е несъзнателно, но ни кара да опознаем цял един свят.“

Италианските журналисти и инфлуенсъри също не спестиха суперлативите за нашето момиче. С обожание медиите я нарекоха „българският шпионин внедрен в X-Factor” и определиха изпълнението ѝ като ярко отличаващо се от това на останалите.

Никол Паласчева, с артистичен псевдоним Nika Paris е първата чужденка, в историята на X-Factor – Италия, която достига до големите концерти. Тя е и най-младият участник в актуалното издание на предаването. Пред музикалния си педагог Дарияна Куманова, Никол споделя, че е сигурна и уверена в себе си и между участниците е възникнало истинско приятелство.

Българката Никол продължава в X-Factor- Италия, а българите могат да гласуват за нея (ВИДЕО)

След последното блестящо представяне в шоуто за Nika Paris предстоят най- тежките епизоди до финала. Италианските организатори дават възможност участниците да се подкрепят и от чужбина, като се гласува от уебсайта xfactor.sky.it; през Sky чрез зеления бутон на дистанционното; през Smartwatch или през App Xfactor във всички дигитални магазини.


Поставете оценка:
Оценка 4.7 от 13 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Лечев психото

    8 1 Отговор
    Абе Лечев защо изгони човека вчера бе , само защото не ти харевсало какво казал след това ?
  • 2 Бгбг

    7 4 Отговор
    Как така Никол е женско име а Никола е мъжко
  • 3 хихи

    5 1 Отговор
    Журито са Баш пид@ли!
  • 4 Gucci x Balenciaga : Une collaboration

    5 4 Отговор
    Скромно ,усеща се талант има още много работа много досадна песничка за малки бебета преди сън ,не я чух до край инфантилна като Brigitte Bardot - La Madrague , може да се депресираш ........Sur la plage abandonnée
    Coquillages et crustacés.....точно толкова монотонна......Смени стила Никол
  • 5 123

    1 3 Отговор
    Като почнат с тия псевдоними - поради что се срамиш да се наречеш болгарин??? И още нещо - момичето има талнат, но като се прави и пее като мнозинството, като се прави на западноевропейка, ще бъде поредната дето Рита Ора или разни подобни...еднодневки.

    Коментиран от #8

  • 6 цербер

    0 0 Отговор
    музикалната педагожка Дарияна Куманова
  • 7 Джери

    0 0 Отговор
    Зеленият бутон на дистанционното като зеления сертификат ли е? За влизане нейде си.
  • 8 о7о

    2 0 Отговор

    До коментар #5 от "123":

    В Бг щеше да е изритана от връзкарите и погребана от критика и депресия от разни псевдо-селски журита, а в чужбина поне, всеки българин ИМА шанс ако има талант. Нещо, което в Бг е невъзможно! И когато се развие в чужбина, вече се връща с шамарите и може да опраска връзкарите в Бг. МИ ще изчакам бе модераторче