Last news in Fakti

4 Ноември, 2021 16:42 7 958 7

Нов трагичен случай на снимачната площадка

  • индиана джоунс-
  • снимки-
  • филмова индустрия

Член на екипа на "Индиана Джоунс 5" почина по време на снимки

Нов трагичен случай на снимачната площадка - 1
Снимка:Shutterstock

Ник Купак е починал на 54-годишна възраст от естествена смърт във Фес, Мароко, където е трябвало да бъдат заснети големи каскади за предстоящия филм, съобщава „Сън“. Купак е отговарял за сглобяването на декорите и е бил ветеран във филмовата индустрия, с десетки публикации в IMDB.

Преди това той е работил по "Джурасик парк", "Круела" на „Дисни“, "Бриджит Джоунс", "Х-Мен" и "Шифърът на Леонардо", преди да се присъедини към екипа на филма с Харисън Форд, чиято премиера е насрочена за 2023 г.,пише actualno.com.Първото участие на Купак на екран е през 2000 г. в телевизионния минисериал "Десетото кралство", а най-новото му участие е във "Венъм 2“, който излезе тази година. По-рано продукцията беше спряна от снимки, след като главният актьор Харисън Форд получи травма на рамото си. Тогава източник заяви: "Това е последното участие на Харисън в ролята на Индиана и всички си мислеха, че всичко ще бъде наред. След първоначалните забавяния всички бяха готови за работа. Но сега Харисън се е контузил и това е по-лошо, отколкото се предполагаше“. Все още неозаглавената пета част от поредицата е режисирана от Джеймс Манголд и претърпя голямо забавяне заради пандемията, като очакваната през юли 2022 г. премиера сега се отлага за юни 2023 г.


Поставете оценка:
Оценка 1.9 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    3 2 Отговор
    Какво значи ЕСТЕСТВЕНА СМЪРТ...Мир на праха му....

    Коментиран от #2

  • 2 др Гей Билтс

    5 5 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Пропуснал е часа за бустера.
  • 3 Петър до Н 1

    3 4 Отговор
    Починал е от корона вирус

    Коментиран от #5

  • 4 риалити шоу

    1 2 Отговор
    Не го ли гръмнаха, преди да ...?
  • 5 КЪК БЕ ДА СА 99

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Петър до Н 1":

    Про цента с игли...
  • 6 Шампиона

    5 1 Отговор
    Когато починеш от рак,инфаркт,инсулт, умираш от корона вирус..Когато умреш от ваксината, умираш от "естествена смърт" и то на 54 години..
  • 7 незнайко

    1 0 Отговор
    Боже Господи, за пръв път ли почива човек на снимачна площадка че правят сензация ???