9 Ноември, 2021 19:15 3 590 18

Защо мъжете се оплакват от жените

  • мъже-
  • жени-
  • възмущение-
  • кусури

Мъжете не харесват дълги нокти и прекалено много грим

Защо мъжете се оплакват от жените - 1
Снимка: Shutterstock

Седнат ли заедно на по чаша кафе, жените могат да прекарат цяла вечност, обсъждайки и оплаквайки се една на друга от съпрузите си или мъжете като цяло, пише trafficnews.bg. Кусури могат да се намерят всякакви – от лош дъх и хъркане до слаба памет, що се отнася до помнене на дати (годишнина, първа среща и т. н.).

С какво обаче жените предизвикваме възмущение у представителите на силния пол?


Речта
Какво е мнението ви за мъж, който често използва вулгарни думи и изрази? Знайте, че неговото за вас в подобен случай е още по-лошо. Грубите думи, псувните и арогантните изказвания автоматично носят минус точки за която и да било жена (естествено в очите на един принципен мъж).

Пискливият глас
Ако нормалният ви говор е по условие на по-високи честоти, не се притеснявайте. Тук става въпрос за жените, които в стремежа си да изглеждат по-интересни, се лигавят и променят гласа си. Подобни изпълнения биват подминавани, а дамите – сравнявани с едни известни птици, живеещи в кокошарник.


Дългите нокти
Маникюрът на ноктите на ръцете има за цел да създаде естетически завършек на пръстите ви. Допълнителното удължаване и престараването около оформянето на нокътя не е от нещата, които могат да впечатлят един мъж. Не само, че ежедневни дейности като най-обикновеното писане на компютър биват затормозявани, но и драмата при счупен нокът е твърде голяма емоционална бариера в житейския път на някои жени...


Бившите
Оставете обсъждането на бившите (и вашите, и неговите) за момент, в който връзката ви е по-стабилна. Едва ли има основателна причина да повдигате този въпрос при условие, че новото запознанство води до нови преживявания, а отминалите събития си стоят назад във времето с мисията да бъдат коректив за настоящето.

Многото парфюм
Независимо колко е приятна една миризма, ако тя е толкова силна, че атакува директно мозъка ни, когато я вдишаме, веднага се превръща в дразнител. Да се окъпеш в парфюм не е модерно още от времето на барока. Нещо повече, това предизвиква най-различни и смущаващи разсъждения у човека отсреща: проблем с обонянието ли имаме или са ни спрели водата в блока...?

Гримът
Сенките, спиралата, червилото и пудрата са идеален начин да подчертаете чертите на лицето си до момента, в който не започвате да ги зачертавате. Мъжете споделят, че когато дойде моментът за целувка, дебелият пласт червило възпрепятства до известна степен процеса и го прави неестествен. На среща, особено ако е първа среща, лекият и семпъл грим е горещо препоръчван.


Поставете оценка:
Оценка 3.5 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Последния Софиянец

    7 2 Отговор
    Щото са меки китки!

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Боко Еднокнижник

    7 4 Отговор
    Имам пачки по 500 еврака не ме занимавайте с проблемите ви бе бедняци завистливи

    Коментиран от #7

  • 5 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 6 Потурко

    18 3 Отговор
    Този списък трябва да бъде допълнен с: да не слуша и подражава на чалга фолк компаньонки, да няма татуировки, да липсва обица на носа, да не се снима по цял ден за инстаграма, да работи нещо само не и инфлуенсър, да учи само да не е Връзки с обществеността и т.н. и т.н.
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Чисто и просто

    17 4 Отговор
    Жените винаги имат повече тайни от мъжете. Знаят че мъжете ревнуват но поддържат контакти с други мъже и бившите. Не готвят като хората. Мъжете се мъчат като грешни дяволи да правят пари. Те ги харчат за глупости. Не готвят добре. И в леглото винаги ги боли глава. Това си е мъчение един вид 😜🤪😝

    Коментиран от #16

  • 9 мъже и жени

    8 2 Отговор
    обединява секса,разделя интелекта! всичко друго е компромиси!

    Коментиран от #18

  • 10 Тарикат мъж

    1 1 Отговор
    не риве. ТЧК.
  • 11 Мъжете

    3 3 Отговор
    се оплакват от жените , защото имат жени .
  • 12 Цонке

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "Голяма страст":

    ти ли си?
  • 13 МЛАДОЖЕНЕЦА ОТ КАЗАНЛЪК

    1 2 Отговор
    ас не се оплаквам защото сме перфектната РОМАНТИЧНА двойка
  • 14 Бах

    6 5 Отговор
    Мюсюлманите и арабите , въпроса с жените да го решили перфектно.

    Коментиран от #17

  • 15 Това, при Айшету и прасето го няма

    1 1 Отговор
    То е при онез, дето мнооого ги хвалят...!
  • 16 жалки сте

    2 2 Отговор

    До коментар #8 от "Чисто и просто":

    Кой е виновен, че не знаете как да си избирате жените?
  • 17 едва ли

    2 1 Отговор

    До коментар #14 от "Бах":

    Затова при тях опитите продължават ...
  • 18 хе хе

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "мъже и жени":

    Подсети ме за едни формули! Глупав мъж + глупава жена = нежелана бременност; глупава жена + умен мъж = афера; умна жена + умен мъж = любовен роман, а последната няма да я напиша, защото много от вас ще изпищят. 😀😀😀😀😀😀