15 Ноември, 2021 14:55 3 251 2

Обличайте се в тези цветове, за да привлечете успеха

  • успех-
  • късмет-
  • дрехи-
  • цветове

Всеки цвят привлича различни неща, ето как да привлечете успеха

Обличайте се в тези цветове, за да привлечете успеха - 1
Снимка: Shutterstock

Всеки човек има свой собствен вкус и стил на обличане, предпочитания за цветове, кройки и дизайни на дрехите. Истината е, че всеки цвят носи своя енергия и когато заложим на разноцветни дрехи, можем да привлечем различни неща в живота си. Освен това цветовете влияят на възприятието на хората. Ако искате да направите добро впечатление, трябва да имате това предвид.

По тази логика има цветове, които могат да ви направят по-успешни, пише actualno.com. Ето кои са те.

Лилав цвят – цветът на аристократите, който подчертава точно това у вас. Не го пренебрегвайте и задължително обзаведете гардероба си с нещо лилаво. Така ще подчертаете силата и амбицията си, ще се отличавате от тълпата.

Син цвят – той носи усещане за спокойствие и смиреност. Синият цвят насърчава креативното мислене и е много подходящ за творческите личности. Влияе добре и на онези, които имат досег с човек, облечен в синьо. Ако искате да подчертаете свое качество или способност, определено се облечете в синьо.

Червен цвят – внимавайте с този цвят, особено ако ще го носите в делова среда. Ако се носи в по-небрежна обстановка, може да значи закачливост, страст, пламенност. Ако обаче го носите в работна среда, той сякаш предупреждава хората да не се доближават до вас. Той отговаря на думата „стоп“. Може дори да всява страх у другите. Внимавайте с него.

Оранжев цвят – бъдете внимателни с този нюанс, тъй като е по-екстравагантен и също предизвиква определени емоции, по-скоро в негативен аспект.

Сив цвят – ако се в бизнес средите и искате да покажете лидерство, авторитет, изтънченост, той е за вас. Подходящ е за работното място. Сивият цвят придава увереност и самочувствие. Кара другите хора да ви гледат с уважение и да засвидетелстват респект към вас.

Тъмни тонове – те се смятат за по-делови, лидерски, подходящи за работа. Хората, които се обличат в тъмни цветове създават усещане за превъзходство, лидерство и авторитет. Те казват на другите, че знаят какво правят и как да постигнат целите си.

Светли тонове – те са по-леки и създават точно такова усещане. С тях казвате на хората, че имате приветлив характер, че сте мили, комуникативни и позитивни хора. Показвате добронамереност и предразполагате другите да общуват лесно с вас.

Истината е, че трябва да внимавате с цветовете и тяхното съчетание. Освен това, трябва да се съобразявате с повода, по който ги носите, и средата, която ще обитавате, докато сте с тях. Проучете кои са подходящи за приятелска обстановка, кои за лични ангажименти и кои за работна среда, за да бъдете винаги успешни.


Поставете оценка:
Оценка 3.7 от 9 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Жайме

    4 0 Отговор
    Тази с шапката бих искал да я съблека. После тя ще се облече сама. Като излезем от банята.
  • 2 Парцалеса диамандиева

    3 0 Отговор
    Автора, вие сериозно ли бе...!?