16 Ноември, 2021 13:14 13 381 20

Мисис Баба Дони Василева с ново гадже

  • мисис баба-
  • дони василева-
  • ново гадже-
  • бизнес дама

Бизнес дамата е лудо влюбена

Броени месеци след развода си с бившия кмет на Стрелча Стойно Чачов, русокосата бизнес дама Дони Василева прелива от щастие. Причината за това е мъж, в когото колоритната носителка на титлата „Мисис Баба” у нас е влюбена до уши.

Новият партньор на Дони е кореняк софиянец, изключително възпитан и истински кавалер, казват нейни близки пред „Уикенд”.

Ако се вярва на мълвата, двамата се познавали от години. Джентълменът бил очарован от бизнес нюха на блондинката, която непрекъснато измисляла различни идеи за търговия. Двамата общували помежду си, още докато Дони била омъжена за кмета-неверник. Столичанинът подпомагал бизнесът ѝ с козметика. Нещо повече - подарил ѝ кабрио, което Дони Василева преди няколко дни обяви за продан. Злите езици побързаха да я очернят, разказвайки, че вероятно го е закъсала финансово и поради тази причина разпродава не само колата си, но и други скъпи вещи.



Оказа се обаче, че са в грешка. Мисис Баба продавала стария автомобил, защото скоро време щяла да има нова кола – подарък от столичния бизнесмен. Дони Василева вече го е представила пред най-близките си приятелки – редовни участнички по светски събития не само в столицата, но и в страната. Те дали одобрението си за мъжа и дори я уверили, че най-сетне е срещнала любовта на живота си. Красавицата била готова да стъпи отново в брак, защото вярвала в сплотеното традиционно семейство, макар и да се била парила няколко пъти.

Завистливи приятелки на блондинката така и не пропуснали да коментират една важна подробност. С кабриото Дони Василева се сдобила още докато носела фамилията Чачова, което навежда на мисълта, че не само екс кмета на Стрелча е бил шавлив, но и благоверната му съпруга. Те се чудели на какво се дължи голямата ѝ успеваемост сред мъжете.


Преди много години Дони контактувала с чужденци от гръцки произход, дори развивала бизнес в южната ни съседка. Поради тази причина записала да изучава Гръцка филология в Нов български университет. Инициатор за това бил гръцкият бизнесмен Аристотелис Фотилас – бивш съпруг на актрисата Елена Петрова. Богаташът говорил свободно четири езика, сред които и български. Той настоявал Дони да се изучи и да се реализира като самостоятелна млада жена.

Оправната „Мисис Баба” изуми тв зрителите, след като по време на престоя си във „Фермата” се оплака от съжителството си с Вальо Топлото, който макар и несметно богат, бил толкова стиснат, че я пращал да купува по 200-300 грама сирене, а често се случвало и да дояжда салатата ѝ, за да икономиса някой лев и да не си поръчва и той порция. Преди години пък се говорило, че тя е незаконна дъщеря ако не на Тодор Живков, то на виден партиец, че е била изоставена в дом за сираци, а след това осиновени от дори хора в ямболското село Роза. Там минало детството на Дони, която от малка мечтаела един ден да се измъкне в София, където да търси щастие и реализация, както и станало.


Поставете оценка:
Оценка 2.7 от 18 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Баба

    44 4 Отговор
    пеперудка - от цвят на цвят !
  • 2 Имал

    22 4 Отговор
    Съм късмета , така че , фурия е
  • 3 Стефчо

    39 5 Отговор
    Това няма начесване,басиии и миндухата!
  • 4 Страаааашна

    34 6 Отговор
    Новина какво ни интересува какво прави тази баба сигурно се казва Донка, но не и Дони! Поредната платена реклама!
  • 5 ммм дааааа

    29 4 Отговор
    Джeнтълмeнът бил oчaрoвaн oт бизнec нюхa нa блoндинкaтa, кoятo нeпрeкъcнaтo измиcлялa рaзлични идeи зa търгoвия. Двaмaтa oбщувaли пoмeжду cи, oщe дoкaтo Дoни билa oмъжeнa зa кмeтa-нeвeрник. Cтoличaнинът пoдпoмaгaл бизнecът ѝ c кoзмeтикa. Нeщo пoвeчe - пoдaрил ѝ кaбриo, кoeтo Дoни Вacилeвa прeди някoлкo дни oбяви зa прoдaн.....
    ОБАЧЕ КМЕТА БИЛ ПАЛАВНИК ,А????
  • 6 YUI

    17 5 Отговор
    С нетърпение очаквам новината за Мисис Прабаба. Жълти факти.
  • 7 бечев

    11 5 Отговор
    А дядо Момчил да не е с Нети?
  • 8 fdsgf

    11 6 Отговор
    Няма да и откажа :)

    Коментиран от #12, #19

  • 9 КАЛИГУЛА

    14 0 Отговор
    Евалата на жената щом и носи радост секса нека го прави. Аз не бих я отразил в римската си спалня. Браво като си на възраст да не би да не си човек бре
  • 10 Тра-ла-ла

    12 7 Отговор
    Не разбрах дали новото гадже е дядо, прочетох само отгоре-отгоре! Някак не ми се отдава да прочета внимателно подобна ,,новина"!
  • 11 иванчо

    9 1 Отговор
    И аз искам да имам такава втора баба
  • 12 вевеве

    6 8 Отговор

    До коментар #8 от "fdsgf":

    Абе ти и на козичка ще се навиеш

    Коментиран от #17

  • 13 Аха

    12 8 Отговор
    Мале, мале , мале.... Че тя е мисис баба 2015 - сега сме 2021 - сега са бабка и дятко
  • 14 ДА ИЗМЕТЕМ ГЕРБ

    13 5 Отговор
    Браво, бабо, троши ГИ докато можеш...
  • 15 no name no face no number

    7 7 Отговор
    Мислех, че е баба Вуна, а то Дони все тая
  • 16 дедогошо

    16 10 Отговор
    Донка е като таралеж в гащите. Честито на новия прецакан. На 50 годин станала и се прави на млада невеста. Ми смешно е. Какво значи лудо влюбена на 50? Значи само едно - че е луда, хахахаха.
  • 17 Диоген

    11 7 Отговор

    До коментар #12 от "вевеве":

    Той Сократ е казал по добре вместо жена си вземи една овца!Поне няма да ти надува главата.
  • 18 любител

    8 9 Отговор
    щом тоя караконджул е избран за мис баба то или си е платила или комисията са били мъртво пияни или надрусани. хахаха.
  • 19 любител

    6 5 Отговор

    До коментар #8 от "fdsgf":

    явно много си я закъсал. това ако ти се покоже в тъмното трябва да ходиш на врачка да ти лее куршум. хахаха.
  • 20 Клеопатра

    4 0 Отговор
    Един ден внуците ти няма да могат да преброят дядовците си!