Last news in Fakti

18 Ноември, 2021 16:45 5 079 3

Галкин показа спалнята на Алла Пугачова (СНИМКИ)

  • максим галкин-
  • алла пугачова-
  • спалня-
  • снимки

Феновете веднага отбелязаха, че спалнята е обзаведена с вкус и без излишна помпозност

Телевизионният водещ и комик Максим Галкин често споделя семейни кадри със звездната си съпруга. Този път той показа на феновете не само ежедневието в село Гряз, но и интериора на спалнята на Алла Пугачова.

В сторите на страницата си в Instagram Галкин засне как той, заедно с децата Лиза и Хари, решават да изплашат Пугачова, която спокойно си почива в стаята си в уютен кариран стол.

В спалнята има много мебели, които са близо една до друга, а в рамките се виждат и винтидж диван и плазмен телевизор. Дизайнът е изпълнен в светли цветове.

Феновете веднага отбелязаха, че спалнята е обзаведена с вкус и без излишна помпозност, съобщава порталът Teleprogramma.pro.

Преобладаващите бели и млечни тонове визуално правят спалнята още по-голяма.

Галкин показа в сторито си и още един клип с децата как продължават да се забавляват в замъка.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 6 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Нека

    2 1 Отговор
    Щастливи!
  • 2 Там ли

    3 1 Отговор
    Играе на лизинг?
  • 3 Още един нещастник

    3 1 Отговор
    И то с очила....!