Last news in Fakti

19 Ноември, 2021 13:29 18 453 1

Тези зодии ще ударят голяма сума през уикенда

  • пари-
  • печалба-
  • зодии-
  • зодиакални знаци-
  • астрология-
  • уикенд

Краят на седмицата наближава, а с него и печалба за представителите на две зодии

Тези зодии ще ударят голяма сума през уикенда - 1
Снимка: shutterstock

Астролози са изчислили, че този уикенд представителите на два зодиакални знака ще имат финансов късмет. Те ще имат възможност да спечелят не малка сума пари, благодарение на която не само ще успеят да погасят дълговете си, но и да се поглезят така, както мечтаят от дълго време насам.

Ако и вие сте родеи под знака на една от двете зодии, може би няма да ви навледи да пуснете фиш от тотото.

Ето кои зодии ще са финансово поощрени през уикенда:

Водолей

На Водолеите може и да не им върви в любовта, но пък става ли въпрос за пари, те могат да се чувстват късметлии. През месец ноември ще получат щедро постъпление в банковите си сметки. Това ще ги развълнува и ще ги накара да се чувстват късметлии, докоснати от съдбата.

Истината е, че Водолеите никога не са спирали да вярват в късмета си. Възможно е именно тази тяхна положителна нагласа да е довела до печалбата. Те ще опитат късмета си в лотарийните игри и ще спечелят щедра сума, която да украси живота им.

Близнаци

Близнаците, подобно на Водолеите, също ще имат възможността да се радват на финансово благополучие. При тях нещата няма да са чак толкова добре подредени, както при останалите късметлии, но по-важно е, че портфейлите им ще преливат от пари.

Докато Водолеите ще получат даром банкнотите, то Близнаците са се трудили много, за да им се усмихне късметът. Техният труд ще бъде подобаващо възнаграден и най-накрая ще се сдобият с онзи мотивиращ бонус, който всеки от нас може да грабне на работното си място, стига да демонстрира умения на лидер. Това явно е седмицата на Близнаците и те ще се сдобият с щедро възнаграждения, което ще превърне уикенда им в незабравим.


Поставете оценка:
Оценка 3.9 от 27 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Иван

    1 1 Отговор
    Аз съм Зодия Везни