Last news in Fakti

19 Ноември, 2021 16:15 5 957 14

Ищар е новият ментор в "Гласът на България"

  • ищар-
  • гласът на българия-
  • ментор-
  • нокаути

Ищар ще бъде специален звезден ментор за всички участници

Настъпва един от най-трудните, сложни и емоционални етапи в осмия сезон на „Гласът на България“ – нокаутите, и в него участниците ще дадат всичко от себе си, за да запазят мястото си в музикалната надпревара.

Голямата изненада за всички тях, а и за зрителите пред екраните, ще бъде специалният, супер звезден ментор в този етап на шоуто – световноизвестната Ищар.

В неделя вечер, точно в 21:00 ч., на сцената последователно ще се представят хората от отборите на DARA и на Любо Киров. Всеки от двата отбора ще стартира с по осем участници в началото на епизода, а до финала му - в отборите ще останат само по трима изпълнители.

С музикалното си изпълнение, всеки участник ще се опита да заеме един от трите стола на сцената и да запази мястото си на него, чак до представянето на последния по ред от отбора му, пише Шоу Блиц. Стол №1 ще е за този, който се представи най-добре, а стол №3 със сигурност ще е най-опасното място. Напрежението за участниците, но и за треньорите ще е наистина голямо, а след всяко изпълнение тежката дума, кой да продължи напред, ще имат менторите.

„Искам участниците да се забавляват на сцената, да се освободят, да са цветни, емоционални и да ангажират мен и публиката“, ще призове хората от своя отбор DARA. А с напредване на изпълненията ще видим колко тежка е раздялата ѝ с всеки, който трябва да си тръгне от отбора ѝ.

Ищар е новият ментор в "Гласът на България"

„Тук няма неталантлив човек – всеки е готов да бъде голяма звезда!“, ще заяви Любо Киров, а след всяко страховито изпълнение, изборът му ще става все по-труден и емоционален. „Това е нечовешко, … ужасно е …“, ще сподели още той.

Ищар е новият ментор в "Гласът на България"

Най-голямата изненада в етапа на нокаутите в „Гласът на България“ безспорно ще е супер звездата на световната музика – Ищар, която ще бъде специален звезден ментор за всички участници. Тя ще се включи активно в подготовката на отборите и ще даде много точни и безценни съвети на изпълнителите, от позицията на своя дългогодишен опит и доказано успешна музикална кариера.

Световната звезда ще бъде посрещната с изумление и възхищение от участниците, а един от тях ще ѝ сподели свое лично преживяване от преди години, когато е бил на концерт на самата Ищар. Тогава вълнението от нейното изпълнение било толкова силно, че спонтанно се провикнал пред всички „Ищар, обичам те“. Звездата и супер ментор в „Гласът на България“ пък толкова ще хареса гласа на този участник, че ще предложи емоционално продължение на история му, която звучи така: „Един ден аз ще бъда в публиката на твой концерт и ще се провикна по същия начин към сцената!“.

В един от най-емоционалните епизоди за сезона ще звучат любими, култови парчета на Алиша Кийс, Бийтълс, Линкин Парк, Стиви Уондър, Майкъл Болтън, Селин Дион и още много други, поднесени по неочакван, артистичен и истински вълнуващ начин. А на финала ще станат ясни и първите 6-ма участници, които ще продължат към следващия етап на крос битките в осмия сезон на „Гласът на България".


Поставете оценка:
Оценка 2.8 от 12 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 жалко

    2 2 Отговор
    а можех да бъда аз
  • 2 Наску диаманда

    5 3 Отговор
    Досадно ми е предаването, но ми е скучно, та затова, оттук оттам го гледам....!
  • 3 ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК

    8 9 Отговор
    Не знам коя е въпросната госпожа но от цялото предаване го гледам само заради невероятно великата и неописуемо, фантастично, умопомрачително красива госпожа Галена. Тя е страхотна но за съжаление предаването хем се казва Гласа на България хем в него се пеят скучни песни на нерасбираем език. Защо ги няма истинските, легендарни български класики като Ласмаги джасмаги, Синя прашка, Сто патрона, Тук там, Волна пеперуда и така нататък. Имаме толкова хубави родни песни които те карат да се чустваш горд, да хвърляш салфетки, да скочиш на масата. Това е музиката щастие и удовлетворение и гордос.

    Коментиран от #5, #6, #7, #8, #12

  • 4 Бръм

    1 3 Отговор
    Супер звезда?!
  • 5 Анти чалга

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Как не знаеш коя е Ищар . Вярно вие слушате помията наречена чалга . Това е шоу за таланти не за чалгари . За хубава музика не за задръстена чалгия . Но щом гледате заради тази Галена ,е ясно заварки .Неразбираемия език е английски ,или някакъв друг език . Зависи от песента. По добре си слушай идиотската музика за Парини и прашки и не пиши по тази тема.
  • 6 Касъл Рок

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Пак даваш за пример просташка музика . Гледаш предаване за хубава музика заради чалгарката .Научи английски задаразбираш какво пеят. Това е предаване за хубава музика не зачалга . И как не знаеш коя е Ищар! Виж в тубата погледай някой клип . Виж също и Алабина . Някой не знаят коя е тази чалгарка защото не слушат такава музика . Авив не знаете за Ищар защото слушате само чалга .
  • 7 Гост

    3 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Това не е предаване за романтични чалга фенове . Щом не знаеш заИщар или Алабина значи нищо не знаете за световната музика . И чалгата не е нашата родна музика . А фолклора . Хора ръченици , това знаят хората по света . Янка Рупкина , Стефка Съботинова , Мистерията на българските гласове . Товае нашата Българска музика .
  • 8 Гост

    4 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    Задръстен чалгар сте вие . С кран чалгопитек . Чалгаро маймун.
  • 9 Е И

    3 3 Отговор
    Ами и аз не знам като Гената от Казанлък коя и Ищар,.. и лощо ли е това... Подкрепям го, щом е гласът на БГ да звучат песни на разбираем език, а не на английски, звученето е различно а тъпотията на текста еднакво......ТАС, КОЯ БЕШЕ ИШТАР
  • 10 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 11 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 12 един от стадото

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "ГЕНАДИ ОТ КАЗАНЛЪК":

    забрави камъннти падат..тонколони монколони. А как ще преведеш на разбираем език Ласмаги джасмаги. Слушал съм и това на времето- Бурансъ Станбул радио. Джазпарче страдмузик. Шинди Том Джоунс. Но поне знаех, кое радио излъчва. И пускаше най добрите световни хитове тогава. Никога цганска музика
  • 13 Йеронимус БОШ

    1 0 Отговор
    Ищар ! Колко ли пари са й дали , за да се прави на ментор и да казва на всички колко са талантливи , единствени и уникални ?
  • 14 Rock

    0 0 Отговор
    Кой ли ще е звездният ментор за отборите на Иван Лечев и Галена?